mercator84 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 15 το μήνα είναι παααρα πολλά. 2,29€/μήνα (μαζί με το ΦΠΑ) Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από mercator84
parlapipas25 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mercator84 είπε 15 το μήνα είναι παααρα πολλά. 2,29€/μήνα (μαζί με το ΦΠΑ) Τι προμήθεια κρατάει ; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από parlapipas25
james01gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Emmanouil959 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ ατομική επιχείρηση και έχω πελαγώσει με τα έξοδα της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Αρχίζω και το μετανιώνω. Έχω ενσύρματο pos της εθνικής το οποίο απ ότι θυμάμαι το είχα πληρώσει κάπου στα 150 - 200 ευρώ, πληρώνω 96 ευρώ ετήσιο πάγιο για το i-bank pos, 69,99 ευρω ετήσιο κόστος παροχής υπηρεσιών από την τράπεζα, 14,88 ευρώ ανά εξάμηνο για την Mellon technologies για συντήρηση και 1% προμήθεια σε κάθε συναλλαγή. Μόνο σε εμένα φαίνονται παράλογα αυτά τα ποσά ρε παιδιά για μια start up επιχείρηση; σε ατομική με cardlink είναι τον χρόνο 132 ευρώ για υποστήριξη και 0,9% προμήθεια. για ποιον λόγο η εθνική έχει και κόστος παροχής υπηρεσιών αλλά και ετήσιο πάγιο για το μηχανάκι εφόσον το έχεις αγορασμένο;
mercator84 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Τι προμήθεια κρατάει ; 1,15% (+0.05€ ανά συναλλαγή) https://www.merchant-shop.gr/proionta/smart-pos-app/ Για την δικιά μου χρήση είναι το καλύτερο που βρήκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα