elgol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 51 minutes ago, Γιάννης Platano said: Από temu μπορούμε να πάρουμε ότι μαλάκια θέλουμε αλλά όχι να παίξουμε με τη ζωή μας με αγορά πρίζες κλπ Απο το temu πηρα ομως κατι καλους υποστηρικτες πριζας διοτι στις καλες πριζες που εχω ή χαλασαν τα γαντζακια ή υπηρχε ασυμβατοτητα με το κουτι ή ειχε χαλασει ο τοιχος απο τα γαντζακια 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 53 λεπτά πριν, elgol είπε Απο το temu πηρα ομως κατι καλους υποστηρικτες πριζας διοτι στις καλες πριζες που εχω ή χαλασαν τα γαντζακια ή υπηρχε ασυμβατοτητα με το κουτι ή ειχε χαλασει ο τοιχος απο τα γαντζακια Αν δεν επηρεάζουν την αξιοπιστία της πρίζας μια χαρά.
elgol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μα ποια αξιοπιστια η πριζα μπαινοβγαινε στη βαση της ηταν ηδη αναξιοπιστη τωρα ειναι κολλημενη μεσα 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, elgol είπε Μα ποια αξιοπιστια η πριζα μπαινοβγαινε στη βαση της ηταν ηδη αναξιοπιστη τωρα ειναι κολλημενη μεσα Εγώ θα άλλαζα πρίζα. Προσωπική άποψη βέβαια.
Klausx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Το ίδιο συμβαίνει και σε μερικές σειρές κλιματιστικών, δεν είναι κάτι νέο ότι τα πολυκαταστήματα τραβάνε την 2η / φτηνή ποιότητα.
elgol Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 18 minutes ago, Γιάννης Platano said: Εγώ θα άλλαζα πρίζα. Προσωπική άποψη βέβαια. 3 αλλαξα τα γαντζακια δεν επιαναν στον τοιχο τον ειχε φαει η πρωτη αρχικα και η δευτερη τελειως
nikopoup Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Εγώ έχω στο σπίτι μου ΑΒΒ Future. Υπέρ ευχαριστημένος. Για κάτι πιο οικονομικό σε ένα σπιτάκι που έχω έβαλα της schneider. Την niloe δεν την έχω δει αλλά οι valena είναι εξαιρετικές αν και οι ABB μου άρεσαν πιο πολύ. 2
kajwbtfe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Η linoe ειναι η πιο απλη σειρα Ναι εχεις δικιο.Λαθος μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα