Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για ανακαίνιση σπιτιού είχα πάρει από γνωστή αλυσίδα 32 τεμάχια πρίζες κσι διακοπτες φωτισμού. Σημερα που τα έβαλε ο ηλεκτρολόγος έλειπαν 2 διακοπτες φωτισμού που έπρεπε να είναι αλε ρετουρ Πήγα σε συνοικιακο μαγαζί και πήρα δύο που του είχαν ξεμείνει από ότι κατάλαβα. Οταν τους είδε ο ηλεκτρολόγος μου είπε ότι ναι μεν είναι ακριβώς η ίδια σειρά αλλά πολύ πιο στιβαροι. Ο λόγος ήταν ότι η σειρά που είχα αγοράσει έγραφε χώρα κατασκευής Αίγυπτο ενώ οι δύο άλλοι... Γαλλία. Άρα από ότι κατάλαβα έχει σημασία και η χώρα κατασκευής και όχι μόνο η μάρκα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από Γιάννης Platano 2
andreaspA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Κατι Legrand Valena παντως , αγορασμενοι απο Καυκα που εχω βαλει πριν 2 χρονια σε οικοδομη, ειναι σκουπιδια! Απο το παζαρι στο σχιστο να τα ειχα παρει, καλυτερα θα ηταν. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Legrand valena έχω πολλά χρόνια σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια αθάνατοι είναι και οι παλιοί διακόπτες legrand κάπου του 1970 με 1980 Τους βλέπουμε σε παλιές ελληνικές ταινίες Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από Γιάννης Platano
im2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ δυο ταφ σουκo απο το καυκα........................αχρηστα πραγματικά. Ακόμα και στη λαική πιο καλά πουλάνε, τι να πω και μετά σου λένε γιατι έχει τόσο κίνηση το temu. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από im2004 1
kajwbtfe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, im2004 είπε Πήρα και εγώ δυο ταφ σουκo απο το καυκα........................αχρηστα πραγματικά. Ακόμα και στη λαική πιο καλά πουλάνε, τι να πω και μετά σου λένε γιατι έχει τόσο κίνηση το temu. Τι μάρκα ήταν? Γιατί αν είναι Legrand τάφ σούκο ένα γκρι αν δεν κάνω λάθος είναι ότι καλύτερο έχω πάρει σε πριζα.Τωρα αυτό για το Temu μόνο για αστείο μπορώ να το πάρω και στο λέω αυτό εγώ που έχω πάρει ότι θες από Temu. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από kajwbtfe 1
andreaspA Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, im2004 είπε Πήρα και εγώ δυο ταφ σουκo απο το καυκα........................αχρηστα πραγματικά. Ακόμα και στη λαική πιο καλά πουλάνε, τι να πω και μετά σου λένε γιατι έχει τόσο κίνηση το temu. σκουπιδι ταφ που βρηκες στον καυκα? πολυτελειας ειναι σε αντιστοιχες πολυτελειας τιμες.
kajwbtfe Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Legrand valena έχω πολλά χρόνια σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Βέβαια αθάνατοι είναι και οι παλιοί διακόπτες legrand κάπου του 1970 με 1980 Τους βλέπουμε σε παλιές ελληνικές ταινίες Και να φανταστείς ότι η valena είναι ας πούμε η πιο απλή σειρά της Legrand σε διακόπτες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Και να φανταστείς ότι η valena είναι ας πούμε η πιο απλή σειρά της Legrand σε διακόπτες. Η linoe ειναι η πιο απλη σειρα 1
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Valena εβαλα στο σπιτι, και ειναι οκ με εξαιρεση αυτο το εκτρωμα που πουλανε για αδιαβροχη πριζα εξωτερικου χωρου, που διαλυεται με το που το ακουμπησεις. 4
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, kajwbtfe είπε Τι μάρκα ήταν? Γιατί αν είναι Legrand τάφ σούκο ένα γκρι αν δεν κάνω λάθος είναι ότι καλύτερο έχω πάρει σε πριζα.Τωρα αυτό για το Temu μόνο για αστείο μπορώ να το πάρω και στο λέω αυτό εγώ που έχω πάρει ότι θες από Temu. Από temu μπορούμε να πάρουμε ότι μαλάκια θέλουμε αλλά όχι να παίξουμε με τη ζωή μας με αγορά πρίζες κλπ 3
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Εγω πάντως έχω πάρει και βάλει καμιά 100στή NILOE και μου φαίνονται τίμιες για τα χρήματα τους. Δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό, αλλά κάνεις αξιοπρεπέστατα τη δουλειά σου και με μικρό χρόνο εγκατάστασης. 2
m3ltd0wn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Όταν ανακαινιζα είχα δει πολλους προζοδιακοπτες. Οι legrand δεν μου άρεσαν και μου φαίνονταν και κακής ποιότητας. Τελικά (αν και αρκετά πιο ακριβοι) προτίμησα hager berker s.1 και δεν το μετάνιωσα. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=berker+s1 Έβαλα και διαφορετικό χρώμα καπάκια / πλαίσια (άσπρο / μαύρο) ώστε αν θέλω στο μέλλον να αλλάξω χρώμα στους τοίχους να κάνει πάντα αντιθεση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Όταν ανακαινιζα είχα δει πολλους προζοδιακοπτες. Οι legrand δεν μου άρεσαν και μου φαίνονταν και κακής ποιότητας. Τελικά (αν και αρκετά πιο ακριβοι) προτίμησα hager berker s.1 και δεν το μετάνιωσα. https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=berker+s1 Έβαλα και διαφορετικό χρώμα καπάκια / πλαίσια (άσπρο / μαύρο) ώστε αν θέλω στο μέλλον να αλλάξω χρώμα στους τοίχους να κάνει πάντα αντιθεση. Το σπίτι που ανακαίνισα ήταν για να νοικιάστει οπότε οι linoe ήταν μια χαρά. Οι valena ήταν πολύ πιο ακριβοι. Αυτούς έχω στο σπίτι μου πολλά χρόνια χωρίς πρόβλημα.
m3ltd0wn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Το σπίτι που ανακαίνισα ήταν για να νοικιάστει οπότε οι linoe ήταν μια χαρά. Οι valena ήταν πολύ πιο ακριβοι. Αν πρόκειται να ενοικιαστει τότε βάζεις ότι πιο φθηνό και αξιοπρεπές / ασφαλές για αυτούς που θα μείνουν μέσα. Γενικά πάντως τις πιο φθηνές τιμές σε αυτά δεν τις βρήκα στον Καυκα (ενώ σε άλλα πολλά είναι αρκετά φθηνός) αλλα σε ένα άλλο μεγάλο καταστημα στο Αιγάλεω. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, m3ltd0wn είπε Αν πρόκειται να ενοικιαστει τότε βάζεις ότι πιο φθηνό και αξιοπρεπές / ασφαλές για αυτούς που θα μείνουν μέσα. Γενικά πάντως τις πιο φθηνές τιμές σε αυτά δεν τις βρήκα στον Καυκα (ενώ σε άλλα πολλά είναι αρκετά φθηνός) αλλα σε ένα άλλο μεγάλο καταστημα στο Αιγάλεω. Ο Καυκας σε αξία 110 ευρώ, 32 τεμάχια με τα πλαίσια τους, ήταν 5 ευρώ πιο ακριβός από Μεϊδανη. Στη γειτονιά μου έχω και από τους δύο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα