artificintel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 το λέει κάπου ? μου κολλάνε προγράμματα και ο τυπος που τα πουλησε μου λέει οτι φταει το αντιβαιρους ή το τείχος προστασίας
1ns0mn1a Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features
artificintel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, 1ns0mn1a είπε Control Panel\All Control Panel Items\Programs and Features μονο το ctrl ξερω να πατήσω
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 9 λεπτά πριν, artificintel είπε μονο το ctrl ξερω να πατήσω Ελπίζω να έχεις κρατήσει το κουτί,θα το βάλεις μέσα και θα του το επιστρέψεις.
Nabuko Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, artificintel είπε μου κολλάνε προγράμματα και ο τυπος που τα πουλησε Tι προγράμματα είναι αυτά? γνήσια τα αγόρασες? τι υπολογιστή έχεις? τα σηκώνει?
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 36 λεπτά πριν, Nabuko είπε Tι προγράμματα είναι αυτά? γνήσια τα αγόρασες? τι υπολογιστή έχεις? τα σηκώνει? Mόνο το ctrl ξέρει να πατάει,τι τον ρωτάς και εσύ; 1
gorge18 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, artificintel είπε το λέει κάπου ? μου κολλάνε προγράμματα και ο τυπος που τα πουλησε μου λέει οτι φταει το αντιβαιρους ή το τείχος προστασίας Βγαλε μια φωτογραφία κατω διπλα απο την ωρα και στειλε την εδω
artificintel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 μου είπε αυτό "Please create an exception on your security system for the folder where the program is installed. Normally, is installed in CGMBetSystem in ProgrammFiles(x86) folder." πως το κάνω ?
gorge18 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Και για να τον καψω λιγο 1 ώρα πριν, artificintel είπε μου είπε αυτό "Please create an exception on your security system for the folder where the program is installed. Normally, is installed in CGMBetSystem in ProgrammFiles(x86) folder." πως το κάνω ? Πιο Antivirus εχεις; Καθε Antivirus εχει διαφορετικο τροπο.
artificintel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, gorge18 είπε Και για να τον καψω λιγο Πιο Antivirus εχεις; Καθε Antivirus εχει διαφορετικο τροπο. δεν εχω πλεον ειχχα το avast και το εσβησα αλλα κολλαει παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα