omghi2u Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 21 ώρες πριν, firepc είπε Ούτε ένας το Star Wars της ubisoft ρε παιδιά? 😬 Εγώ νόμιζα το site είναι γεμάτο με SW fans θα παρω εγω αυτο τον ρολο. αν και ξερω οτι πιθανοτατα θα απογοητευτω συνεχιζω να ελπιζω πως θα ειναι καλο. hades 2, dragons dogma 2. honorable mentions alone in the dark & avowed το οποιο θα ειναι ενα first person rpg βασισμενο στον κοσμο του pillars of eternity 1
firepc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, nikopoup είπε Half life 3 ? H valve μας έχει αφήσει 20 χρόνια με τον λοστό στο χέρι
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) NBA 2k25 FC 25 Madden NFL 25 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από xtrmsnpr
chrisde Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Final Fantasy VII: Rebirth (Βασικά αυτό μόνο μου φτάνει) Star Wars Outlaw Ghost of Tsushima (Αμην και πότε)
firepc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Η ubi επιβεβαίωσε οτι το SW βγαίνει φέτος https://unboxholics.com/news/gaming/111211-star-wars-outlaws-echoume-nea-gia-tin-imerominia-kykloforias-tou-paichnidiou
corr8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Star Wars Outlaws Banishers Ghosts of new Eden Black Myth Wukong
omghi2u Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 42 λεπτά πριν, MrGalaxy είπε Heavy Rain 2 The Witcher 4 Terminator (2024) τελη 25 αρχες 26 το witcher 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, omghi2u είπε τελη 25 αρχες 26 το witcher 4 Καλά μην παίρνεις και όρκο..Είναι πολύ πιθανό να πάει για 2027 μαζί με τις νέες κονσόλες.
catmaster Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Καλά μην παίρνεις και όρκο..Είναι πολύ πιθανό να πάει για 2027 μαζί με τις νέες κονσόλες. Και επειδή θα πάει πακέτο με τις next-gen θα έχει ένα βουνό bugs (και αν δεν εχουν πάρει το μάθημα του προηγούμενου -με λένε κιάνου- επικού launch , θα δεις τα άλογα να είναι καβάλα στα npc και το gerald να μοιάζει με το mummra απο τα thundercats) ... καλό δηλαδή 2028 μέχρι να είναι playable..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα