firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Πείτε τα 3 παιχνίδια που θέλετε πιο πολύ το 2024 Κάνω την αρχή, Stalker 2 Titan Quest 2 Commandos Origins 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Menace, το νέο παιχνίδι των Overyhype Studios, δημιουργών του εξαιρετικού Battle Brothers. Τactical TBS/RPG/Strategy. Και μόνο για τις άπειρες ώρες που έχω διαθέσει -και θα συνεχίσω να διαθέτω- στο Battle Brothers, θα τιμηθεί από την πρώτη μέρα. Solium Infernum, remake του ομώνυμου -βάναυσα αδικημένου, σε επίπεδο πωλήσεων- διαμαντιού της indie σκηνής από τον Vic Davies. Αυτή τη φορά από τους League of Geeks, δημιουργούς του -επίσης παραγνωρισμένου- Armello. Strategy/Grand Strategy με boardgame αναφορές. All Quiet in the Trenches, strategy/resource management/light TBT, τοποθετημένο στα χαρακώματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Θυμίζει το This War of Mine, αλλά αυτή τη φορά μέσα από τη ματιά των στρατιωτών/πιονιών που καλούνται να επιβιώσουν απέναντι όχι μόνο στα όπλα του εχθρού, αλλά και τα εφιαλτικά ηθικά διλήμματα του πολέμου. Το Trenches εκτός απροοόπτου κυκλοφορεί μέσα στον Ιανουάριο, το Solium Infernum το Φεβρουάριο, άγνωστη ημερομηνία για το Menace. 4
ilos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Nice thread. Αν εξαιρέσουμε το Elden Ring DLC, Black Myth Wukong WH40K Space Marine 2 Dragon's Dogma 2 Για Stalker 2 και VTM Bloodlines 2, κρατάω πολύ μικρό καλάθι σε σχέση με αυτά που περάσανε με το development τα τελευταία χρόνια αλλιώς θα ήταν και αυτά στην συζήτηση. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Alan Wake 2 DLC Space Marines 2 Black Myth Wukong
xavier Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Elden Ring: Shadow of the Erdtree Final Fantasy VII: Rebirth Hollow Knight: Silksong Honourable mentions: Hades II , Black Myth: Wukong 1
Skywalker333 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes - επιτελους νεο "Suikoden"! ελπιζω να βγει καλυτερο αποτi το Rising (που ηταν μια παραφουσκωμενη backtracking γαλοπουλα). Like a Dragon: Infinite Wealth - τρελες ελπιδες για GotY με οσα εχουμε δει. Senua’s Saga: Hellblade II - θελω να ελπιζω οτι θα δουμε κατι πραγματικα μοναδικο, αλλα η ελειψη καθαρου gameplay σε τοσα κ τοσα videos με προβληματιζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου W40K Space Marine 2 BM Wukong Frostpunk 2? 3
firepc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, firepc είπε Πείτε τα 3 παιχνίδια που θέλετε πιο πολύ το 2024 Κάνω την αρχή, Stalker 2 Titan Quest 2 Commandos Origins Ας πω και 'γω κάτι για τις επιλογές μου Το stalker 2 γτ με μάγεψε η μοναδικότητα του πρώτου παιχνιδιού. Οκ, ξέρω οτι το S2 θα είναι πιο κοντά στα Metro αλλά και τα metro μου άρεσαν πολύ Το πρώτο TQ το θεωρώ ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών, άρα αυτό νομίζω τα λέει όλα. Μάκραν και το καλύτερο ντιαμπλοειδές To CO γτ το '98 όταν έπαιξα το πρώτο, με κέρδισε το είδος αμέσως 5 ώρες πριν, xavier είπε Honourable mentions Little Nightmares 3 😉
catmaster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Black Myth Wukong No rest for the wicked Titan quest 2
jestersoil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Warhammer 40K Space Marine 2 Dragon's Dogma 2 Titan Quest 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα