Προς το περιεχόμενο

VIRTUAL REALITY ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα αυτές τις ημέρες σε έναν πολυχώρο που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων, είχε και καρέκλα με εμπειρία VR.

Έκανα μαζί με τον γιο μου σε περιβάλλον με τρενάκι σε ζούγκλα με δεινόσαυρους...Από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου μπορώ να πω,μιας κ ήταν η πρώτη φορά που τελικά κάθισα και εγώ - ο γιος έχει ξανακάνει, και από εκείνη την μέρα αναρωτιέμαι:

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το σπίτι?

Όχι απαραίτητα με κάθισμα(μιας και θα πρέπει να πουλήσω το αμάξι για να το πάρω🤓), αλλά μια εμπειρία έστω με γυαλιά μόνο και ήχο.

Βλέπω στο Σκρουτζ πχ γυαλιά VR αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, παίζουν μόνο αν μπει Smartphone μέσα και να παίξω βιντεάκια VR360 από Youtube ας πούμε ή δουλεύουν διαφορετικά(συνδέονται μόνα τους απευθείας στο Wifi για παράδειγμα?)

Συγνώμη για την εντελώς newbie ερώτηση αλλά έχω πλήρη μεσάνυχτα από VR.

Thanks

Επεξ/σία από VanelloS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, VanelloS είπε

Πήγα αυτές τις ημέρες σε έναν πολυχώρο που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων, είχε και καρέκλα με εμπειρία VR.

Έκανα μαζί με τον γιο μου σε περιβάλλον με τρενάκι σε ζούγκλα με δεινόσαυρους...Από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου μπορώ να πω,μιας κ ήταν η πρώτη φορά που τελικά κάθισα και εγώ - ο γιος έχει ξανακάνει, και από εκείνη την μέρα αναρωτιέμαι:

Όχι απαραίτητα με κάθισμα(μιας και θα πρέπει να πουλήσω το αμάξι για να το πάρω🤓), αλλά μια εμπειρία έστω με γυαλιά μόνο και ήχο.

Βλέπω στο Σκρουτζ πχ γυαλιά VR αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, παίζουν μόνο αν μπει Smartphone μέσα και να παίξω βιντεάκια VR360 από Youtube ας πούμε ή δουλεύουν διαφορετικά(συνδέονται μόνα τους απευθείας στο Wifi για παράδειγμα?)

Thanks

Αν έχεις σύγχρονο playstation(PS5) τότε σύντομα θα βγάλει πολύ καλό σετάκι η SONY που θα αξίζει.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
10 hours ago, VanelloS said:

Thanks

To φτηνοτερο που μπορεις να παρεις για να εχεις μια αξιοπρεπη εμπειρια ειναι το quest 2 της meta. Δουλευει ειτε Standalone ειτε με καποιο pc. Αυτα που δουλευουν με smartphone ειναι πεταμενα λεφτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Anastazio είπε

To φτηνοτερο που μπορεις να παρεις για να εχεις μια αξιοπρεπη εμπειρια ειναι το quest 2 της meta. Δουλευει ειτε Standalone ειτε με καποιο pc. Αυτα που δουλευουν με smartphone ειναι πεταμενα λεφτα.

Αυτό το standalone μπορείς να μου πείς περίπου πως δουλεύει; 

Έχει προεγκατεστημένα διάφορα "περιβάλλοντα";

Ή συνδέονται με Wifi ώστε να βλέπω και να δουλεύω μέσα από βιντεάκια που βρίσκω ,στο Youtube για παράδειγμα;

(Συγγνώμη - πλήρη μεσάνυχτα όπως αντιλαμβάνεσαι πάνω σε VR)

Δημοσ.
46 minutes ago, VanelloS said:

Αυτό το standalone μπορείς να μου πείς περίπου πως δουλεύει; 

Έχει προεγκατεστημένα διάφορα "περιβάλλοντα";

Ή συνδέονται με Wifi ώστε να βλέπω και να δουλεύω μέσα από βιντεάκια που βρίσκω ,στο Youtube για παράδειγμα;

(Συγγνώμη - πλήρη μεσάνυχτα όπως αντιλαμβάνεσαι πάνω σε VR)

Ειναι μια συσκευη με αυτονομο hardware και software τρεχει μια εκδοση του android και μπορεις να εγκαθιστας σε αυτη εφαρμογες vr ειτε να τις τρεχεις απο το pc σου και να τις βλεπεις σε αυτη, μπορει φυσικα να σου streamαρει και 3d/vr video απο youtube μεσω wifi. Δες καποιο βιντεο στο Youtube και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Αν έχεις σύγχρονο playstation(PS5) τότε σύντομα θα βγάλει πολύ καλό σετάκι η SONY που θα αξίζει.

Που τα διαβαζετε αυτα ρε παιδια και τα ψαχνω? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...