Ilias1804 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θέλω να πάω Γερμανία να φέρω δύο αυτοκίνητα οδικώς. Το τελωνείο πόσο πάει περίπου για Euro 6 και περίπου 6000€ το κάθε αμάξι μικρού κυβισμού Πόσες μέρες θα χρειαστεί η όλη διαδικασία στην Γερμανία εφόσον έχω βρεί τα αμάξια.. Αν ξέρει κάποιος απαντάει Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από Ilias1804 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Καλα τα λες προχωρα. Εγω θα σου προτεινα να φερεις και σαλαμακια απο Γερμανια, ετσι κι αλλιως αδεια θα ειναι τα αμαξια, γιατι να μην τα γεμισεις με προιοντα να εχεις κι αλλο κερδος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias1804 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Φίλε όταν δεν έχουμε γνώση για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στο θέμα καλό είναι να μην ειρωνευόμαστε κιόλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, tutuyo είπε Καλα τα λες προχωρα. Εγω θα σου προτεινα να φερεις και σαλαμακια απο Γερμανια, ετσι κι αλλιως αδεια θα ειναι τα αμαξια, γιατι να μην τα γεμισεις με προιοντα να εχεις κι αλλο κερδος? καλά τα πας κι εσύ χρονιάρες μέρες, προχώρα έτσι και θα πας μπροστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 11 hours ago, Ilias1804 said: Καλησπέρα θέλω να πάω Γερμανία να φέρω δύο αυτοκίνητα οδικώς. Το τελωνείο πόσο πάει περίπου για Euro 6 και περίπου 6000€ το κάθε αμάξι μικρού κυβισμού Πόσες μέρες θα χρειαστεί η όλη διαδικασία στην Γερμανία εφόσον έχω βρεί τα αμάξια.. Αν ξέρει κάποιος απαντάει μήπως θες να σου βρουμε και τα αμάξια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 11 hours ago, Ilias1804 said: Καλησπέρα θέλω να πάω Γερμανία να φέρω δύο αυτοκίνητα οδικώς. Το τελωνείο πόσο πάει περίπου για Euro 6 και περίπου 6000€ το κάθε αμάξι μικρού κυβισμού Πόσες μέρες θα χρειαστεί η όλη διαδικασία στην Γερμανία εφόσον έχω βρεί τα αμάξια.. Αν ξέρει κάποιος απαντάει 2.000€ και αυθημερόν αν δεν υπάρξει κάποιο θέμα. Καλή χρονιά και καλές δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 14 hours ago, Ilias1804 said: Καλησπέρα θέλω να πάω Γερμανία να φέρω δύο αυτοκίνητα οδικώς. Το τελωνείο πόσο πάει περίπου για Euro 6 και περίπου 6000€ το κάθε αμάξι μικρού κυβισμού Πόσες μέρες θα χρειαστεί η όλη διαδικασία στην Γερμανία εφόσον έχω βρεί τα αμάξια.. Αν ξέρει κάποιος απαντάει Δεν ειναι τοσο απλο αυτο που ζητας, οταν βρεις τα αυτοκινητα πρεπει να παρεις μια πληρη αναφορα με τα στοιχεια του αυτοκινητου, να τα στειλεις στον εκτελωνιστη και να σου δωσει τιμη. Αρα πρωτα βρες εκτελωνιστη που θα συνεργαστεις, βρες και τα αυτοκινητα, και θα σου πει εκεινος αν χρειαζεται και κατι αλλο . Για να τα φερεις πρεπει να βγαλεις και προσωρινες πινακιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Θες εκτελωνιστή και μηχανικό εκτός εάν έχεις γνώσεις μηχανικού εσύ. Τότε θες μόνο τον εκτελωνιστή. Και 'κασέρι' μαζί για να παιχτεί και το απαραίτητο παζάρι, ειδικά εάν πουλάει το αμάξι ιδιώτης. Όλα τ' άλλα είναι πολύ εύκολα. Ασφάλειες, κόκκινες πινακίδες για να έρθει το αμάξι Ελλάδα κλπ. Τώρα για τα διαδικαστικά, πως θα πας, πως θα μετακινηθείς εκεί μέχρι εκεί που θα είναι το αμάξι, αν θα τα φέρεις οδικώς ή φορτωτική, αν έρθεις μέσω Ιταλίας ή Βαλκανίων, που θα χρειαστείς βινιέτες κλπ και αυτά εύκολα είναι. Με λίγο ψάξιμο τα βρήκες όλα. Ο εκτελωνιστής και ο μηχανικός είναι το θέμα και το 'κασέρι' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλή χρονιά ! Με την αγορά των μεταχειρισμένων στα ύψη ... σωστά σκέφτεσαι και εγώ θα ανέβω !!! Εκτός αν όλοι οι άλλοι που σε γλεντάνε δέχονται να πληρώσουν για το νέο Αygo όσο θα έδιναν για μια Corolla πριν 3 έτη... anyway Εκτελωνισμό υπολογίζεις εδώ : https://ektelonistiki.gr/υπολογισμός-τέλους-ταξινόμησης-2/ Εκτελωνιστής θέλει 200 ευρώ περίπου (έχω , στείλε pm) Δες τίποτα από Μόναχο που είναι πιο κοντά σε Βενετία και μετά πλοίο . Για να γλιτώσεις μηχανικό δες κάποιον με καλή αξιολόγηση 4,7 - 5,0 απο mobile.de Από ιδιώτη αγγελία την ξεχνάς , θέλεις τιμολόγιο οπωσδήποτε , άρα μόνο έμπορος ! 2.000 km οδικώς είναι hard alone από Βαλκάνια , οχι αδύνατον όμως και συμφωνώ με τους πιο πάνω εκλεκτούς να περάσεις και από Τίρανα για το maximun κέρδος 🫠 Good luck Υ.Γ. : οι υπόλοιποι ας ψάξουν στο car να μας βρουν αντίστοιχο Aygo 2017 με 60.000km και να μας δώσουν cash τη διαφορά να το πάρουμε από Ελλάδα ... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=381926662&ao=PICTURES&c=SmallCar&dam=0&emc=EURO6&fr=2014%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A200000&od=up&p=5000%3A6000&ref=srp&refId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&s=Car&sb=ml&searchId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&st=DEALER&vc=Car Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου από Ringo106 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 4 hours ago, Ringo106 said: Καλή χρονιά ! Με την αγορά των μεταχειρισμένων στα ύψη ... σωστά σκέφτεσαι και εγώ θα ανέβω !!! Εκτός αν όλοι οι άλλοι που σε γλεντάνε δέχονται να πληρώσουν για το νέο Αygo όσο θα έδιναν για μια Corolla πριν 3 έτη... anyway Εκτελωνισμό υπολογίζεις εδώ : https://ektelonistiki.gr/υπολογισμός-τέλους-ταξινόμησης-2/ Εκτελωνιστής θέλει 200 ευρώ περίπου (έχω , στείλε pm) Δες τίποτα από Μόναχο που είναι πιο κοντά σε Βενετία και μετά πλοίο . Για να γλιτώσεις μηχανικό δες κάποιον με καλή αξιολόγηση 4,7 - 5,0 απο mobile.de Από ιδιώτη αγγελία την ξεχνάς , θέλεις τιμολόγιο οπωσδήποτε , άρα μόνο έμπορος ! 2.000 km οδικώς είναι hard alone από Βαλκάνια , οχι αδύνατον όμως και συμφωνώ με τους πιο πάνω εκλεκτούς να περάσεις και από Τίρανα για το maximun κέρδος 🫠 Good luck Υ.Γ. : οι υπόλοιποι ας ψάξουν στο car να μας βρουν αντίστοιχο Aygo 2017 με 60.000km και να μας δώσουν cash τη διαφορά να το πάρουμε από Ελλάδα ... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=381926662&ao=PICTURES&c=SmallCar&dam=0&emc=EURO6&fr=2014%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A200000&od=up&p=5000%3A6000&ref=srp&refId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&s=Car&sb=ml&searchId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&st=DEALER&vc=Car Εξηγείς λίγο αυτό με τα Τιρανα, γιατί δεν το έπιασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Ringo106 είπε Υ.Γ. : οι υπόλοιποι ας ψάξουν στο car να μας βρουν αντίστοιχο Aygo 2017 με 60.000km και να μας δώσουν cash τη διαφορά να το πάρουμε από Ελλάδα ... https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=381926662&ao=PICTURES&c=SmallCar&dam=0&emc=EURO6&fr=2014%3A&isSearchRequest=true&ml=%3A200000&od=up&p=5000%3A6000&ref=srp&refId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&s=Car&sb=ml&searchId=c56716b3-a418-e7d0-225f-142093ec127c&st=DEALER&vc=Car Το συγκεκριμένο είναι το πιο φθηνό σε όλο το mobile,και θέλει καινούριο συμπλέκτη.Το λέει ρητά. Το 95% αυτών των κουβάδων μοντέλα 2017,στο mobile έχουν 8 με 10 χιλιάδες ευρώ .Ελλαδα 9 με 11 χιλιάδες. Οι διαφορές σε μικρά και μεσαια αμάξια είναι πλέον ελάχιστες.Αξιζει από Γερμανία για μεγάλα οχήματα μεγάλου κυβισμού.Από εκεί και πέρα ευκαιρίες πάντα υπάρχουν,λόγω πολύ μεγαλύτερης αγοράς,αλλα θέλει χρόνο και να γνωρίζεις την εκεί αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, jmmys είπε Το συγκεκριμένο είναι το πιο φθηνό σε όλο το mobile,και θέλει καινούριο συμπλέκτη.Το λέει ρητά. https://www.antallaktikaonline.gr/sachs/12794207 Τα 122 ευρώ δώρο απο μένα να έχει νεο συμπλέκτη ! Σαφώς... και ενα Audi A3 παίζει να σου στοιχίσει τελικά κάτω από 5.000 ευρώ σε σύγκριση με ένα από εδώ ... Ασε που το 60% της αγοράς οι μαντράδες τα φέρνουν απ'έξω και γυρίζουν εδω τα km ... αρα ταΐστε τους μεσάζοντες Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ... αγοράστε από όπου θέτε εσείς ... 9 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Εξηγείς λίγο αυτό με τα Τιρανα, γιατί δεν το έπιασα https://en.wikipedia.org/wiki/Drug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Μπορει ο συμπλεκτης να κανει 122 ευρ αλλα δε θα βρεις συνεργειο γερμανια να στο αλλαξει με 122 ευρ. Αν η εργατωρα κανει στη καλυτερη 60 ευρ (κανονικα κατω απο 80 ευρ δε παιζει) κοιταμε απο 300 ως 500 ευρ. Απο εκει και περα στη φωτο εχει ενδειξη για ξεφουσκωτο λαστιχο(α) με οτι συναπεγαται ως ρισκο να κανεις εκατονταδες χλμ ακομα και αν φουσκωσεις τα λαστιχα. Αν απο την αλλη βαλουμε δεδομενα κοστη εκτελωνισμου/εκτελωνιστη και μεταφορας του ιχ μηπως ειναι τσαμπα κοπος για αυτο; (δε βαζω κοστη για πινακιδες/ασφαλιση προσωρινη, τεχνικο ελεγχο γερμανια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου δεν ειναι ολα τοσο απλα όσο τα εχετε στο νου σας... εχω φερει 4 αμαξια απο γερμανία στο παρελθον, αλλα φθηνα αλλα ακριβα... Τα 2 εξ αυτών πηγα τα ειδα και τα πηρα εγω προσωπικά - ειχα 8-9 υποψηφια καθε φορά κ κατεληξα σε ένα/καλυτερο. Ξεκινώντας με 1-2 υποψηφια οχι μονο δε θα βρειτε αμαξι σωστό αλλα θα εχετε ξοδεψει ενα σωρο λεφτά και στο τελος θα παρετε κατι που θα βγει ακριβοτερο απο την ελλαδα... Και ναι, οπως ειπωθηκε, πλεον δεν αξιζει τόσο... Μη ξεχνάτε, στα αμαξια και στις γυναικες, οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, μαλλον σκατα ειναι βαμμενα με χρυσο σπρευ... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2 hours ago, paylidis said: Μη ξεχνάτε, στα αμαξια και στις γυναικες, οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος, μαλλον σκατα ειναι βαμμενα με χρυσο σπρευ... Μα τι λες! Θα ξεκινησει ενας τυπος χωρις να ξερει τις διαδικασιες, την γλωσσα, τον χρονο που χρειαζεται, τα εξοδα (εκτλωνισμου και αλλα) για να φερει 2(!) aygo απο Γερμανια, που δεν τα εχει βρει ακομη. Και θα τα μαθει ολα αυτο ρωτωντας στο μπλα μπλα του ινσομνια. Seems legit 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα