plan B Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Ισως φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα αν ηξερα δε θα σας ρωταγα περιμενω να μου ερθει μια Be Quiet Pure Rock 2 και θελω να της βαλω και 2ο fan που εχω απο μια παλια ψυκτρα αλλα δε ξερω πως να τον τοποθετησω δηλ, να στελνει αερα προς το ψυγειο ή να διωχνει τον αερα του μπροστινου fan; Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
nickol-us Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Πρέπει να δημιουργείς ροη αέρα μέσα από τη ψύκτρα. Ο ένας θα στέλνει αέρα στην ψύκτρα ενώ ο δεύτερος με την ίδια φορά θα διώχνει αέρα από την άλλη μεριά (push/pull) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από nickol-us 3
Λύση JPaxilleas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Λύση Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Για αυτή τη ροή αέρα που σου είπε ο φίλος nickol-us: Ανεμιστήρας Πίσω Case (exhaust fan) < Επεξεργαστή (cpu fan) Α <- heatsink Επεξεργαστή <- Ανεμιστήρας Επεξεργαστή (cpu fan) Β <- Ανεμιστήρες Μπροστά (intake fans) Ο ανεμιστήρας Β πρέπει να παίρνει τον αέρα από δεξιά και να τον μεταφέρει στον Ανεμιστήρα Α και αυτός με την σειρά του στον Ανεμιστήρα Πίσω. Κάθε ανεμιστήρας έχει ένα βελάκι που υποδεικνύει την κατεύθυνση του αέρα. Έτσι θα βάλεις τον ανεμιστήρα Β να κοιτά το βέλος του προς τον Ανεμιστήρα Α και αυτόν με το βέλος του να κοιτά τον Ανεμιστήρα Πίσω. Το βέλος πάνω στους ανεμιστήρες είναι έτσι: 37 λεπτά πριν, plan B είπε Ισως φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα αν ηξερα δε θα σας ρωταγα περιμενω να μου ερθει μια Be Quiet Pure Rock 2 και θελω να της βαλω και 2ο fan που εχω απο μια παλια ψυκτρα αλλα δε ξερω πως να τον τοποθετησω δηλ, να στελνει αερα προς το ψυγειο ή να διωχνει τον αερα του μπροστινου fan; Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Δεν υπάρχει χαζή ερώτηση. Χαζά είναι αυτά που κάνουμε πολλές φορές είτε γιατί βιαζόμαστε είτε από απροσεξία. Οπότε να σου πω ότι έχω βάλει ανάποδα ανεμιστήρα 🤣για αυτό και το επισήμανα.... 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα