super deal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά Έχω ένα laptop Lenovo IdeaPad 3 15ABA7 15.6" modem speedport plus 2 με win11 Έχω βάλει cosmote 50mbps την προηγούμενη εβδομάδα Στο συγκεκριμένο λαπτοπ δεν μπορώ να πιάσω πάνω από 9mbps . Στα υπόλοιπα laptop του σπιτιού και στα κινητά πιάνω στις μετρήσεις πάνω από 40 mpbs Έχετε καμιά ιδέα τη γίνεται ? Εδώ σύνδεσή lenovo και μέτρηση από το τηλέφωνο σε hotpsot Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από super deal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super deal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Πρωτόκολλο είναι wifi card Wi-Fi 5 (802.11ac) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super deal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Απεγκατάσταση τους driver δικτύου και όλα καλά τους εγκατέστησε σωστά τώρα είμαι στα 40mpbs Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από super deal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα