Miklerethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Συνδέω τη σκούπα ..robot mi vacuum και σε μια ώρα δεν την βρισκω το app της xiaomi. Μου την δείχνει αποσυνδεμενη. Γιατί αυτό; Την καταργώ την ξανακαταχωρω και οκ ... Και σε μια ώρα πάλι τα ιδια
Angvas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Καλή χρονιά, Δεν έχω σκούπα robot, αλλά δοκίμασες να κάνεις κάποιο update του λογισμικού μήπως σου λύσει το πρόβλημα σου?
manolis940 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 1/1/2024 στις 10:20 ΠΜ, Miklerethymno είπε Συνδέω τη σκούπα ..robot mi vacuum και σε μια ώρα δεν την βρισκω το app της xiaomi. Μου την δείχνει αποσυνδεμενη. Γιατί αυτό; Την καταργώ την ξανακαταχωρω και οκ ... Και σε μια ώρα πάλι τα ιδια Μήπως έχει φουλάρει ο DHCP Server του Router σου ή μήπως το router είναι σε αρκετά κακό σημείο, κάπου μακρυά απ' την σκούπα ή κάπου σε χαμηλό σημείο με εμπόδια μπροστά; Edit: Όταν την συνδέσεις ξανά, πήγαινε στις ρυθμίσεις της σκούπας μέσω του app,> Aditional Settings>Network Info . Αν μπορείς δώσε ένα screenshot από εκεί. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα