Armoral Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24% έκπτωση στο δεύτερο προϊόν από το Πλαίσιο - Μόνο για σήμερα Καλή χρονιά και καλές αγορές! Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Miele, Gaming, κάρτες POSA, Software - Ευχαριστούμε @enlightened Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2024 από Armoral 2
enlightened Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple Miele Gaming κάρτες POSA Software 1
DrFreeman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 5 minutes ago, enlightened said: Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple Miele Gaming κάρτες POSA Software Κάρτες POSA; Paysafe και αντίστοιχες εννοεί;
enlightened Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 3 minutes ago, DrFreeman said: Κάρτες POSA; Paysafe και αντίστοιχες εννοεί; Point of Sale Activation σημαινει δηλαδη Playstation Plus, iTunes, Netflix κλπ κλπ 1
giorginho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Άντε να έρθουν τα Θεοφάνια να δώσει και... 10% στο 2ο! 🫣 1
DrFreeman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 7 hours ago, enlightened said: Point of Sale Activation σημαινει δηλαδη Playstation Plus, iTunes, Netflix κλπ κλπ Thanks, δεν τις είδα ποτέ γραμμένες με την ορολογία POSA. Συνήθως απλώς ως prepaid τις αναφέρουν.
nickk0kkav Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Τωρα αυτο για να το εκμεταλλευτεις πρεπει να παρεις 2 προιοντα ιδιας αξιας να πεις οτι εχεις 12% εκπτωση στο καθενα ...μια βδομαδα πριν τις εκπτωσεις. Για πολυ συγκεκριμενα προιοντα μονο βολευει μιας κ οι τιμες ειναι πολυ ανεβασμενες αυτη τη περιοδο . Καλο ψαξιμo
geodimis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Για αναλώσιμα -μελάνια πχ- που έχουν σταθερές τιμές συνήθως νομίζω είναι απλά μια καλή προσφορά. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, geodimis είπε Για αναλώσιμα -μελάνια πχ- που έχουν σταθερές τιμές συνήθως νομίζω είναι απλά μια καλή προσφορά. To 12% δεν το λες και καλη προσφορα. Οριακη το λες ομως. Αρκει να ειναι οι αρχικες ιδιες με τον ανταγωνισμο, γιατι αλλιως ουτε οριακη δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει νομιζω. 1 1
tselehub Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Προσφορα γενικα "δεν ειναι", αλλα για μενα πχ που ηθελα να παρω απο πλαισιο τιμονιερα και μια τηλεοραση εκατσε κουτι. Σε αλλη περιπτωση δεν υπαρχει λογος για τζαμπα εξοδα για να προλαβεις την "προσφορα" 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, giorginho είπε Άντε να έρθουν τα Θεοφάνια να δώσει και... 10% στο 2ο! 🫣 Τα Θεοφανια ειναι στις 6 Ιανουαριου, οποτε δεν ξερω γιατι περιμενεις 10% και οχι 6% 😛
tonyz21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 14 λεπτά πριν, matrixxx είπε Τα Θεοφανια ειναι στις 6 Ιανουαριου, οποτε δεν ξερω γιατι περιμενεις 10% και οχι 6% 😛 Θα ειναι 12% αρα αναλογικα 6% σε κάθε προϊόν. There, ομαδα μαρκετινγκ του Πλαισίου
heavyrain Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Εγώ πάντως χτύπησα κλιματιστικό 18000 btu που κάνει 1000€ και στο καλάθι μου το έβγαλε 759. Το πλήρωσα κανονικά με παράδοση την Τετάρτη.
madboy Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 48 minutes ago, heavyrain said: Εγώ πάντως χτύπησα κλιματιστικό 18000 btu που κάνει 1000€ και στο καλάθι μου το έβγαλε 759. Το πλήρωσα κανονικά με παράδοση την Τετάρτη. Επειδή πιάνει την υπηρεσία εγκατάστασης σαν δευτερο προιον αγοράς, γι'αυτό τον λόγο σου κάνει και έκπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα