Προς το περιεχόμενο

Επαναληπτικά μαθήματα οδήγησης

nasosmak99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,έχω δίπλωμα εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχω οδηγήσει από τότε επειδή δεν είχα αυτοκίνητο,και πριν 5 μηνες μετά από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο μεταχειρισμένο,το πρόβλημα μου είναι το εξής, ενω έκανα εξάσκηση στο χωρίο μου με το αυτοκίνητο αποφάσισα να πάω σε δάσκαλο για μαθήματα μέσα στη πόλη της Αθήνας να έχω μια σιγουριά βρε αδερφέ ,ενώ πριν ένιωθα σιγουριά από μόνος μου ,απο τότε που άρχισα τα μαθήματα ο δάσκαλος με έχει ξενερώσει,με αποτέλεσμα να ξεχάσω και αυτά που έμαθα, βλέπετε ο δάσκαλος που έβγαλα δίπλωμα συνταξιοδοτήθηκε και πήγα σε καινούριο, και τότε δεν είχα κάνει έξτρα μαθήματα τα υποχρεωτικά μονο, ενώ με αυτόν έχω κάνει γύρω στα 9 μαθήματα που πιστεύω είναι υπεραρκετά για εμένα ,με διορθώνει συνέχεια θέλει λέει να είμαι άψογος, μήπως με εκμεταλλεύεται οικονομικά και με βγάζει σκάρτο.σκεφτομαι ότι πέταξα τα λεφτά μου.βλεπετε δεν εχω άτομο να μου κάνει μαθήματα Φιλο η γνωστό γιατί δεν έχουν χρόνο μόνο το καλοκαίρι έκανα που είχαμε άδειες.

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Τελεία ( . )

Η τελεία είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο στίξης μετά το κόμμα. Χρησιμοποιείται: για να δείξει το τέλος μιας περιόδου ή μιας πρότασης με ολοκληρωμένο νόημα.

• Thanks 1

Απάντηση σε αυτό δεν θα πάρεις εδώ καθος δεν είμαστε δίπλα σου να δούμε αν σε βγάζει σκάρτο η είσαι όντος.

Btw το ότι από μόνος σου ένιωθες σιγουριά δεν λει κάτι, καθος εσύ μπορεί να ένιωθες αλλά στην πράξη χάρος να ήσουν

Αν αισθανεσαι ασφαλης να οδηγησεις, παρε ενα φιλο σου που οδηγει χρονια (κατα προτιμηση οχι καγκουρα ή καυλογκαζο, και πηγαιντε βολτα μαζι καμια ωρα γυρω γυρω. Θα μπορει να βγαλει συμπερασμα για το αν οδηγεις καλα ή αν εχεις θεματα. 

9 ολοκληρα μαθηματα επαναληψη για καποιον που ηδη εχει διπλωμα (θα θεωρησω αυθαιρετα οτι το πηρες χωρις λαδακι) μου φαινονται υπερβολικα πολλα, και επειδη δεν εχω και την καλυτερη εικονα για τον κλαδο των σχολων οδηγων δε μπορω να μην υποψιαστω οτι ο αλλος θελει να σε αρμεξει οσο μπορει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, nasosmak99 είπε

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,έχω δίπλωμα εδώ και 3 χρόνια χωρίς να έχω οδηγήσει από τότε επειδή δεν είχα αυτοκίνητο,και πριν 5 μηνες μετά από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο μεταχειρισμένο,το πρόβλημα μου είναι το εξής, ενω έκανα εξάσκηση στο χωρίο μου με το αυτοκίνητο αποφάσισα να πάω σε δάσκαλο για μαθήματα μέσα στη πόλη της Αθήνας να έχω μια σιγουριά βρε αδερφέ ,ενώ πριν ένιωθα σιγουριά από μόνος μου ,απο τότε που άρχισα τα μαθήματα ο δάσκαλος με έχει ξενερώσει,με αποτέλεσμα να ξεχάσω και αυτά που έμαθα, βλέπετε ο δάσκαλος που έβγαλα δίπλωμα συνταξιοδοτήθηκε και πήγα σε καινούριο, και τότε δεν είχα κάνει έξτρα μαθήματα τα υποχρεωτικά μονο, ενώ με αυτόν έχω κάνει γύρω στα 9 μαθήματα που πιστεύω είναι υπεραρκετά για εμένα ,με διορθώνει συνέχεια θέλει λέει να είμαι άψογος, μήπως με εκμεταλλεύεται οικονομικά και με βγάζει σκάρτο.σκεφτομαι ότι πέταξα τα λεφτά μου.βλεπετε δεν εχω άτομο να μου κάνει μαθήματα Φιλο η γνωστό γιατί δεν έχουν χρόνο μόνο το καλοκαίρι έκανα που είχαμε άδειες.

Για εμένα αγαπητέ παίρνεις έναν φίλο που ξέρει να οδηγάει και δεν είναι Κάγκουρας και ξεκινάς νυχτερινές βόλτες μέσα στην Αθήνα. Κέντρο, προάστια, Κηφισό,Ποσειδωνος. Γιατί θα μου πεις βραδυ; Γιατί δεν έχει πολλή κίνηση και θα είναι πιο χαλαρά. Εγώ έτσι άρχισα οταν πήρα το δίπλωμα, όλο το βραδυ έκοβα βόλτες και έκαψα 100-150€ πετρέλαια. 
Στην πόλη δεν δυσκολεύτηκα αλλά κυνηγούσα να παίρνω βραδυ συχνά το αυτοκίνητο ώστε να συνηθίσω. 

Επεξ/σία από NikolasKon14
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...