Sucellious Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας παρακολουθώντας περιεχόμενο ( πχ. αθλητικά ) από το android tv box σε σχέση με το application της cosmote που υπάρχει ήδη μέσα στην τηλεόραση; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
kormos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Sucellious είπε Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση. Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα εικόνας παρακολουθώντας περιεχόμενο ( πχ. αθλητικά ) από το android tv box σε σχέση με το application της cosmote που υπάρχει ήδη μέσα στην τηλεόραση; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Ποιο είναι δηλαδή το android tv box που αναφέρεις;
Sucellious Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Στις 31/12/2023 στις 8:10 ΜΜ, kormos είπε Ποιο είναι δηλαδή το android tv box που αναφέρεις; Είναι το COSMOTE TV - HY4415.
kormos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Sucellious είπε Είναι το COSMOTE TV - HY4415. Και τα δύο λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία... Αν η τηλεόραση έχει χαμηλά χαρακτηριστικά απ' όπου και να γίνει αναπαραγωγή ίδια εικόνα θα λάβεις...
Sucellious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, kormos είπε Και τα δύο λειτουργούν με την ίδια φιλοσοφία... Αν η τηλεόραση έχει χαμηλά χαρακτηριστικά απ' όπου και να γίνει αναπαραγωγή ίδια εικόνα θα λάβεις... Όπως και να'χει είτε δω από το box είτε από την εφαρμογή μέσω τηλεόρασης το ίδιο πράγμα είναι ποιοτικά η εικόνα;
kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, Sucellious είπε Όπως και να'χει είτε δω από το box είτε από την εφαρμογή μέσω τηλεόρασης το ίδιο πράγμα είναι ποιοτικά η εικόνα; Στην Smart τηλεόραση που την έχω εν εφαρμογή και σε box (3ου) που έχω δει δε βλέπω κάποια διαφορά...
Sucellious Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, kormos είπε Στην Smart τηλεόραση που την έχω εν εφαρμογή και σε box (3ου) που έχω δει δε βλέπω κάποια διαφορά... Καλώς ευχαριστώ πολύ!
kormos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 59 λεπτά πριν, Sucellious είπε Καλώς ευχαριστώ πολύ! Ανέμενε αν θες μήπως κάποιος άλλος έχει κάποια άλλη άποψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα