DimitraHar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα ! Θέλω να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα από μιλανο και μας έχουν περισσέψει κάποια πραγματάκια τύπου σνακ μπισκότα κλπ και κάποια αναψυκτικά . Θα με αφήσουν να τα πάρω μαζί στη χειραποσκευή ? Έστω τα σνακ .
fmarkos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, DimitraHar είπε Καλησπέρα ! Θέλω να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα από μιλανο και μας έχουν περισσέψει κάποια πραγματάκια τύπου σνακ μπισκότα κλπ και κάποια αναψυκτικά . Θα με αφήσουν να τα πάρω μαζί στη χειραποσκευή ? Έστω τα σνακ . Τα σνακ μάλλον ναι, τα υγρά δύσκολο. Μόνα αν παραδώσεις αποσκευή μπορείς να περάσεις υγρά πάνω από 100ml.
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, DimitraHar είπε Καλησπέρα ! Θέλω να ταξιδέψω πίσω στην Ελλάδα από μιλανο και μας έχουν περισσέψει κάποια πραγματάκια τύπου σνακ μπισκότα κλπ και κάποια αναψυκτικά . Θα με αφήσουν να τα πάρω μαζί στη χειραποσκευή ? Έστω τα σνακ . Τα υγρά πανω απο 100μλ η συσκευασία δεν πάει χειραποσκευή. ή τα πίνετε ή τα πετάτε . Τα σνακ ελευθερα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Το νερό, τουλάχιστον στο Μαλπένσα, περνάει κανονικά πάντως. Τα αναψυκτικά δε ξέρω. Έχουν εγκαταστήσει νέα μηχανήματα και σε αφήνουν. Πριν ένα μήνα και κάτι ταξίδεψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα