noobogadgetakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους...μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορώ να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές χωρίς να με σταματούν τα windows;;προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το daemon tools free και μου πετάει συνέχεια ότι δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση εφαρμογές που δεν συμβαδίζουν με την microsoft λόγω του ότι έχω έκδοση windows 10 s mode.τι μπορώ να κάνω;
nickol-us Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μα αυτή είναι η λογική του s mode, να μη σε αφήνει να βάζεις ότι κυκλοφορεί ελέυθερο και πιθανώς επικίνδυνο. Μπορείς να απενεργοποιήσεις το s mode εφόσον το επιθυμείς, τουλάχιστον αυτό ίσχυε στο παρελθόν, πρόσεχε όμως γιατί δεν έχεις δικαίωμα επιστροφής σε s mode μετά, https://www.google.com/search?q=windows+10+s+mode+disable 3
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Όπως είπε και ο Nikol-us, βγες από S-Mode και μην ξανακοιτάξεις πίσω (για επιστροφή σε s mode).
noobogadgetakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μια χαρά..σας ευχαριστώ πολύ.καλη χρονιά να εχουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα