Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά για τις μέρες σε όλους. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Έχω αυτη την στιγμή ενα εξαιρετικό Citycom 300i του 2017 με abs και 19κ χιλιομετρα. Του εχω βαλει και καποια εξτραδακια απο στυλιστικης αποψης και ειχε και αυτο ηδη απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη αλλαγμένες μπίλιες σε Dr Pulley για καλυτερες εκκινησεις. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος αλλα μου εχει μπει το τρυπακι της ηλεκτροκινησης στο μυαλο. Και ερωτώ λοιπον. Να το δωσω (περιπου 3100-3200 μαζι με την μπακαζιερα απο οτι βλεπω στο car) και να παρω ενα μικροτερο (πχ pcx 125) με τα μισα περιπου χρηματα για τις πιο μεγαλες μετακινησεις ή οσες χρειαζομαι τους εξτρα χωρους και με τα ρεστα να παρω ενα καλο ηλεκτρικο ποδηλατο για τις καθημερινες μετακινησεις στο κεντρο της Πατρας; Εχω βρει το παρακατω ηλεκτρικο ποδηλατο (μηχανακι επι της ουσιας) το οποιο οταν με το καλο βγει το κινουμαι ηλεκτρικα 3 θα βγει αρκετα φτηνο (μιας και θα βαλω εναν 3τεκνο γνωστο να το παρει για αυτον για να παρω και την εξτρα εκπτωση). Περιμενω τις γνωμες σας! 

Επεξ/σία από giannis808
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...