TomCollins Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Έρχομαι από Logitech G413 το οποίο δεν με βόλεψε καθόλου, ενώ μετά από ενάμιση χρόνο κανονικής χρήσης παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα με πολλαπλά κλικς ή καθόλου σε κάποια πλήκτρα. Τώρα είμαι ανάμεσα στο Corsair K55 RGB Pro και σε κάποιο από τα budget Keychron. Δεν ξέρω βέβαια αν τα τελευταία προτείνονται για gaming, πέρα από programming. Υπάρχουν άλλες επιλογές έως 50-60€; Θέλω να έχει καλό response time για FPS games, anti-ghosting και να καθαρίζεται σχετικά εύκολα.
JPaxilleas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σου προτείνω αυτό "Zeroground KB-2400G Taigen v2.0 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom διακόπτες και RGB φωτισμό" δοκιμασμένο, εάν φυσικά θέλεις μηχανικό πληκτρολόγιο (ωραία αίσθηση στα πλήκτρα, αλλά θορυβώδη). Θα το βρεις εδώ (Skroutz). Στην παρούσα φάση δεν είναι διαθέσιμο όμως. Μπορείς να το βρεις όμως εδώ στο Public (με 78 Ευρώ όμως). Μια άλλη λύση είναι το "Armaggeddon MKA-11R Raptor Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Outemu Blue διακόπτες και RGB φωτισμό" εδώ (το καθάρισμά του γίνεται εύκολα και τα πλήκτρα βγαίνουν όπως σε όλα τα μηχανικά και είναι μέσα στο κόστος που αναφέρεις). Επίσης και το Corsair K55 RGB Pro που αναφέρεις φαίνεται πολύ καλό VFM και οι κριτικές του είναι πολύ καλές. Και μια τελευταία πρόταση, το "Thermaltake Meka Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Blue διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα", εδώ. Να προσθέσω ότι σου πρότεινα κυρίως μηχανικά πληκτρολόγια για gaming. Εάν θέλεις ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης (τα κλασσικά πληκτρολόγια, που δεν κάνουν θόρυβο), θα βρεις πολλά και με λιγότερο κόστος αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα και για gaming. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από JPaxilleas 2
Arkoudelos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Από προσωπική εμπειρία πολύ ωραίο μηχανικό πληκτρολόγιο είναι και το Hyper X Alloy Origins Core που κατά καιρούς βγαίνει σε discount γύρω στα 65 ευρώ. 2
getrespawn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Στις 1/1/2024 στις 3:24 ΠΜ, Arkoudelos είπε Από προσωπική εμπειρία πολύ ωραίο μηχανικό πληκτρολόγιο είναι και το Hyper X Alloy Origins Core που κατά καιρούς βγαίνει σε discount γύρω στα 65 ευρώ. Σωστά, χρησιμοποίησα το μηχανικό πληκτρολόγιο Hyper X Alloy Origins Cor. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει πολύ να το χρησιμοποιώ. x trench run
Strategos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κάποια στιγμή θέλω να πάω σε μηχανικό αλλα μιας και χάλασα το G15 πρωτοχρονία απο βλακεία μου και ήθελα κάτι άμεσα, 03/01 πήρα από public το k55 pro 40 ευρώ προσφορά και μπορώ να πώ ότι είναι πλήρες με καλύτερο πάτημα από το g15. Όταν λέω πλήρες εννοώ multimedia keys, macro keys, wristrest, rgb keycaps, internal memory, αδιάβροχο λόγο σχεδιασμού. Σίγουρα γράφω πιο γρήγορα (90 λέξεις το λεπτό) και ξεκούραστα με αυτό. Δύο μειονεκτήματα έχω βρει, οτι δεν μαρέσει το light bleed των rgb θα ήθελα το φώς να βγαίνει μόνο απο τα πλήκτρα τα οποία φωτίζονται με 5 ζώνες και οχι με ξεχωριστό χρώμα το καθένα σαν αποτέλεσμα πιο πολυ φως βλέπεις κάτω απο τα πλήκτρα και λιγότερο στα γράμματα. Επίσης σε εμένα το space bar μου μου εκανε θόρυβο ίσως λόγο προβληματικού stabilizer bar (μιλάμε θόρυβο οχι ότι καταλάβαινα να εχει πρόβλημα αλλά με την ταχύτητα που γράφω ακουγότανε μόνο το space), οπότε για να το φτιάξω έβαλα στις άκρες στο σιδερακι/stabilizer ένα μικρό κομμάτι 1 cm χαζαπλάστ στην κάθε του άκρη. Δεν νομίζω να πήγαινα σε άλλο πληκτρολόγιο με μεβράνη αυτή τη στιγμή. Και για mechanical το πιο φθηνό που να έχει όλα αυτα τα features πέρα από το wristrest είναι το Redragon Horus K618 που είναι μέν και ασύρματο + ενσύρματο, έχει και volume wheel αλλά πάει 100 ευρώ Ελλάδα (35 έχει Αμερική). Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από Strategos
Vigilante1319 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Hyper X Alloy Origins Core η SHARKOON SKILLER MECHANICAL RGB SGK50 S4 KAILH RED SWITCHES που ειναι 10 ευρω πιο φθηνο?
Chris2756 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Στις 31/12/2023 στις 1:24 ΜΜ, JPaxilleas είπε Σου προτείνω αυτό "Zeroground KB-2400G Taigen v2.0 Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Custom διακόπτες και RGB φωτισμό" δοκιμασμένο, εάν φυσικά θέλεις μηχανικό πληκτρολόγιο (ωραία αίσθηση στα πλήκτρα, αλλά θορυβώδη). Θα το βρεις εδώ (Skroutz). Στην παρούσα φάση δεν είναι διαθέσιμο όμως. Μπορείς να το βρεις όμως εδώ στο Public (με 78 Ευρώ όμως). Μια άλλη λύση είναι το "Armaggeddon MKA-11R Raptor Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Outemu Blue διακόπτες και RGB φωτισμό" εδώ (το καθάρισμά του γίνεται εύκολα και τα πλήκτρα βγαίνουν όπως σε όλα τα μηχανικά και είναι μέσα στο κόστος που αναφέρεις). Επίσης και το Corsair K55 RGB Pro που αναφέρεις φαίνεται πολύ καλό VFM και οι κριτικές του είναι πολύ καλές. Και μια τελευταία πρόταση, το "Thermaltake Meka Pro Gaming Μηχανικό Πληκτρολόγιο με Cherry MX Blue διακόπτες και Φωτιζόμενα πλήκτρα", εδώ. Να προσθέσω ότι σου πρότεινα κυρίως μηχανικά πληκτρολόγια για gaming. Εάν θέλεις ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης (τα κλασσικά πληκτρολόγια, που δεν κάνουν θόρυβο), θα βρεις πολλά και με λιγότερο κόστος αλλά δεν είναι όλα κατάλληλα και για gaming. Οα προτεινα και το Zroground NAITO, ποιοτικη κατσκευη, εχει πεσει και η τιμη του
tsofras Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου +1 για το hyper X , το χρησιμοποιώ για gaming και προγραμματισμό με aqua διακόπτες , πολύ καλή κατασκευή το έχω περίπου 2 χρόνια κομπλέ είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα