arxontas2323 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Βρήκα αυτή την προσφορά στο crazy Sundays στα 109.90+ μεταφορικά. https://www.e-shop.gr/srihome-nvs002-8-channels-nvr-4x-1080p-wireless-waterproof-cameras-p-PER.579931 Στο skroutz εχει ιστορικό χαμηλό 139€ https://www.skroutz.gr/s/20790975/Sricam-NVS-002-Olokliromeno-Systima-CCTV-Wi-Fi-me-4-Asyrmates-Kameres-1080p.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Ξερει κάποιος αν όντως κάνουν δουλειά και αν αξίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Βρήκα αυτή την προσφορά στο crazy Sundays στα 109.90+ μεταφορικά. https://www.e-shop.gr/srihome-nvs002-8-channels-nvr-4x-1080p-wireless-waterproof-cameras-p-PER.579931 Στο skroutz εχει ιστορικό χαμηλό 139€ https://www.skroutz.gr/s/20790975/Sricam-NVS-002-Olokliromeno-Systima-CCTV-Wi-Fi-me-4-Asyrmates-Kameres-1080p.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share Ξερει κάποιος αν όντως κάνουν δουλειά και αν αξίζει; Για τα χρηματα τους ειναι μια χαρα για τα χρηματα τους ξανα λεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Λειτουργία Repeater. Αν μια από τις κάμερες που έχετε τοποθετήσει είναι σε σημείο που είναι ασθενές το σήμα wi-fi σας, παίρνει το σήμα από άλλη κάμερα, με αποτέλεσμα να έχει καλύτερη σύνδεση. Αποθήκευση: Sata εως 4TB. Πρόσθετα χαρακτηριστικά καμερών: Νυχτερνινή λειτουργία. πολλα fetures και πολυ hrdware, με λιγα χρηματα. Αξιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απλά είναι άλλης εποχής και παρωχημένης τεχνολογίας. Θα βλέπεις το βίντεο σαν εκείνα που έβγαζαν τα κινητά με τα πληκτρα, αν τον ξέρεις τον άνθρωπο θα τον αναγνωρίζεις Αν μπει κανένας κλέφτης, δεν θα χρειάζεται και να κρύψει το πρόσωπό του 😂 Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από lefta_yparxoun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ισχυει τις εχω πολλα χρονια Επισεις σε τρελαινει στα μπιπ γιατι βαραει συνεχεια ακομα και σε 10/100 sensitivity . Αυτο που λεει για repeater δε το εχω δοκιμασει αλλα και το range τους ειναι του κολου αντε 20 m χωρις εμποδια Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Τραγικό range. Σε σπίτι με καλή μονωση δεν πιάνει ούτε 15 μέτρα… τα περί repeater είτε δεν ισχύουν είτε δεν δουλεύουν στη περίπτωση μου. για εμένα δεν αξίζει από πλευράς vfm Πολύ σαβούρα. Ίσως στα 80-85 να αξίζει για πολυ βασική χρήση 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Επισεις σε τρελαινει στα μπιπ γιατι βαραει συνεχεια ακομα και σε 10/100 sensitivity Κ αυτό ισχύει. Τόσο μάπα που το απενεργοποίησα τελείως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Τραγικό range. Σε σπίτι με καλή μονωση δεν πιάνει ούτε 15 μέτρα… τα περί repeater είτε δεν ισχύουν είτε δεν δουλεύουν στη περίπτωση μου. για εμένα δεν αξίζει από πλευράς vfm Πολύ σαβούρα. Ίσως στα 80-85 να αξίζει για πολυ βασική χρήση 2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ισχυει τις εχω πολλα χρονια Επισεις σε τρελαινει στα μπιπ γιατι βαραει συνεχεια ακομα και σε 10/100 sensitivity . Αυτο που λεει για repeater δε το εχω δοκιμασει αλλα και το range τους ειναι του κολου αντε 20 m χωρις εμποδια Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη με μαξ 4 ασύρματες κάμερες; μέχρι 300-350€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη με μαξ 4 ασύρματες κάμερες; μέχρι 300-350€; Κάτι που να έχω δοκιμάσει όχι αλλά θα κοιταγα σε hikvision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη με μαξ 4 ασύρματες κάμερες; μέχρι 300-350€; Αν μπορει να μπει καλωδιο θα βρεις πολυ καλες προτασεις στα 300-350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ θα έπαιρνα αυτή από τις refurbished βγαίνουν οι 2 κάπου στα 150 ευρώ αλλά είναι χωρίς καταγραφικό, γράφουν σε micro sd https://reolink.com/product/reolink-duo-wifi-v1/?attribute_pa_version=1-pack Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από lefta_yparxoun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drade Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή βλέπω ότι το κατέχετε το θέμα, κάνα ηλεκτρονικό ματάκι πόρτας, της προκοπής, έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, lefta_yparxoun είπε Εγώ θα έπαιρνα αυτή από τις refurbished βγαίνουν οι 2 κάπου στα 150 ευρώ αλλά είναι χωρίς καταγραφικό, γράφουν σε micro sd https://reolink.com/product/reolink-duo-wifi-v1/?attribute_pa_version=1-pack Εννοείς η μια κάμερα ππυ είναι διπλή βγαίνει 155,σωστα; τς εχεις δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vault13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Ισχυει τις εχω πολλα χρονια Επισεις σε τρελαινει στα μπιπ γιατι βαραει συνεχεια ακομα και σε 10/100 sensitivity . Αυτο που λεει για repeater δε το εχω δοκιμασει αλλα και το range τους ειναι του κολου αντε 20 m χωρις εμποδια Ποιο πραγμα ισχυει; Βαριεσαι να μιλησεις; 7 ώρες πριν, paylidis είπε Τραγικό range. Σε σπίτι με καλή μονωση δεν πιάνει ούτε 15 μέτρα… τα περί repeater είτε δεν ισχύουν είτε δεν δουλεύουν στη περίπτωση μου. για εμένα δεν αξίζει από πλευράς vfm Πολύ σαβούρα. Ίσως στα 80-85 να αξίζει για πολυ βασική χρήση Ε αν ειναι ετσι, και δεν εχουμε λογο να μην σε πιστεψουμε, δεν ειναι για να την παρει κανεις. Απο αναλυση βιντεο πως παει; Φαινεται τιποτα; Αριθμοι πινακιδας αμαξιων; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Vault13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Εννοείς η μια κάμερα ππυ είναι διπλή βγαίνει 155,σωστα; τς εχεις δουλέψει; όχι, οι δύο κάμερες βγαίνουν σε αυτό το ποσό, ακολούθα deals-> refurbished είναι εξαιρετικές σε αυτή την τιμή που είναι τελική μαζί με τα μεταφορικά Δες εδώ και ένα review, βέβαια αυτή που προτείνω δεν έχει το ηλιακό πάνελ και την μπαταρία. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από lefta_yparxoun 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Ε αν ειναι ετσι, και δεν εχουμε λογο να μην σε πιστεψουμε, δεν ειναι για να την παρει κανεις. Απο αναλυση βιντεο πως παει; Φαινεται τιποτα; Αριθμοι πινακιδας αμαξιων; Εάν είναι πολύ κοντά ενδεχομένως να φανεί. Έχει να κάνει κ με τα mm του φακού. Υπό κανονικές συνθήκες όμως όχι δε θα φανεί τίποτα απολυτως. Εδώ πχ πρόσωπο θα φαινόταν καθαρά στη βεράντα, στο κήπο σαφώς και όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα