gadgetseek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις έστειλα.. Μια μικρή - παιδική - χαρά την έχω..! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Πω πω ματαιοδοξία.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Το στειλα και εγώ. Προσμένω επικοινωνια με εξωγήινους . 🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cos_dr2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, gadgetseek είπε Μόλις έστειλα.. Μια μικρή - παιδική - χαρά την έχω..! και εγώ!!!! Έστειλα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Damianus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Και προσωπικό mail από τη NASA. Τι άλλο θέλουμε? 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Το λες και ματαιόδοξο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Να βρούνε το όνομα μας οι εξωγήινοι και μετά να μας κυνηγούν για να μας απαγάγουν; Ευχαριστώ δεν θα πάρω... Next... Τώρα που το ξανά σκέφτομαι, θα στείλω το όνομα του γείτονα που δεν συμπαθώ... Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από andreas1gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsilitheo2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) "Message in a Bottle" Σας προλαβε αλλος... https://youtu.be/MbXWrmQW-OE?si=1qbJRioMAVByjgCO Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου από Tsilitheo2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στο διάστημα ως το μέλλον αφού όλοι προερχόμαστε από τα αστέρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brainkill4r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, freegr είπε Νομίζω ότι έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε το δικό μας αποτύπωμα στο διάστημα ως το μέλλον αφού όλοι προερχόμαστε από τα αστέρια.. Και σε αυτά γυρνάμε ,άλλωστε είμαστε σαν κλ...ιά μυρμιγκιού για το σύμπαν και παράγουμε ελάχιστο έως μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου από Brainkill4r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 31/12/2023 στις 7:42 ΜΜ, Maximus Decimus είπε Πω πω ματαιοδοξία.... πω, πω μιζερια θα πω εγω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iosifise Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου "They say jump and you say how high" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Την κορμοστασιά μου θέλω να στείλω, μηνύματα σε μπουκάλια αφήστε να τα τραγουδάει ο Sting. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ngiornas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Έχω πάει….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα