zoranb Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο Youtube υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων όποιας γλώσσας θέλει ο χρήστης. Για παράδειγμα εάν Θέλει Ελληνικούς υποτίτλους για το Αγγλικό video που βλέπει, κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις και μπορεί να διαβάζει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτή η ρύθμιση γίνεται στον υπολογιστή ή στο κινητό... στην tv όμως, Sony XG9505 Ultimate, δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο YouTube app. Τί να φταίει; Να έχει να κάνει με την έκδοση AndroidTV? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από zoranb
manoskost Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 30/12/2023 στις 9:54 ΜΜ, zoranb είπε Στο Youtube υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης υποτίτλων όποιας γλώσσας θέλει ο χρήστης. Για παράδειγμα εάν Θέλει Ελληνικούς υποτίτλους για το Αγγλικό video που βλέπει, κάνει τις σχετικές ρυθμίσεις και μπορεί να διαβάζει Ελληνικούς υπότιτλους. Αυτή η ρύθμιση γίνεται στον υπολογιστή ή στο κινητό... στην tv όμως, Sony XG9505 Ultimate, δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο YouTube app. Τί να φταίει; Να έχει να κάνει με την έκδοση AndroidTV? Βάλε αυτό. https://www.pcsteps.gr/32894-τέλος-τα-youtube-ads-και-στην-tv/
Pepina Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Εγώ μπαίνω μέσω browser για να μου εμφανίζει ελληνικούς υπότιτλους. Aπο tv app μου τους βγάζει σαν το app του κινητού που δεν έχουν προσθέσει ελληνικά.
zoranb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μπορεί να παίζει ρόλο ποιά έκδοση Android έχεις στην tv, αν έχεις δηλαδή την τελευταία ή όχι; Ποιά έχεις; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από zoranb
Pepina Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Στις 11/1/2024 στις 12:27 ΜΜ, zoranb είπε Μπορεί να παίζει ρόλο ποιά έκδοση Android έχεις στην tv, αν έχεις δηλαδή την τελευταία ή όχι; Ποιά έχεις; Εγώ έχω VIDDA TV και το Box xiaomi με 12 android. Aλλά και στην προηγούμενη TV με android πάλι μέσω browser έμπαινα για να δω με ελληνικούς. Δεν νομίζω να έχει σχέση το android αλλά με το Y.T app.
zoranb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Μακάρι. Πού να μπορεί κανείς να δεί πότε θα βγεί update?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα