CorsarioJoao Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, xavier είπε οτιδηποτε κανεις επειδη εισαι υποχρεωμενος για να ζησεις λογω χρηματων και οχι γιατι σου αρεσει, γιατι θελεις να εισαι δημιουργικος ειναι ανηθικο. Αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα. Προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι οι περισσότεροι που ανοίκουν στην κατηγορία που αναφέρεις απλά συμβιβάζονται με αυτό και δεν τολμούν να κάνουν το έξτρα βηματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, CorsarioJoao είπε Αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα. Προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι οι περισσότεροι που ανοίκουν στην κατηγορία που αναφέρεις απλά συμβιβάζονται με αυτό και δεν τολμούν να κάνουν το έξτρα βηματάκι. Κάπου έχει χαθεί το μέτρο στο τι πραγματικά είναι ανήθικο σε αυτό τον κόσμο. Η ματαιοδοξία του δυτικού κόσμου? Ίσως δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά influencers δεν είναι αυτές και αυτοί που δείχνουν το κορμί τους. Influencers ειναι και τα αδερφια Καρπα, ο Linus, τα παιδια απο το PCSteps, κοκ. Οι Κρεμλιδου, κλπ ειναι ειτε για λιγουρια, ειτε το sequel του Idiocracy. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amigagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 1st world problems... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, xavier είπε οτιδηποτε κανεις επειδη εισαι υποχρεωμενος για να ζησεις λογω χρηματων και οχι γιατι σου αρεσει, γιατι θελεις να εισαι δημιουργικος ειναι ανηθικο. Και το ηθικό είναι να σε ταϊζουν άλλοι ??? Μάλιστα. Ψάξε βρες να κάνεις κάτι που σε αρέσει, αν δεν το βρεις αναγκαστικά θα κάνεις κάτι που δεν σε αρέσει. Αλλά να λες ότι το ηθικό είναι οι άλλοι να σε φροντίζουν σαν να είσαι μωρό παιδί γιατί δεν γουστάρεις να δουλέψεις είναι λίγο τραβηγμένο. 10 λεπτά πριν, vste είπε Παιδιά influencers δεν είναι αυτές και αυτοί που δείχνουν το κορμί τους. Influencers ειναι και τα αδερφια Καρπα, ο Linus, τα παιδια απο το PCSteps, κοκ. Οι Κρεμλιδου, κλπ ειναι ειτε για λιγουρια, ειτε το sequel του Idiocracy. Το άρθρο αναφέρει πολύ συγκεκριμένα onlyfans και γενικά πως το ΑΙ δημιουργεί πρόβλημα στις γυναίκες να πουλάνε το σώμα τους απο επιλογή τους. Τα ΑΙ μοντέλα αυτές ανταγωνίζονται, όχι τον Linus και την παρέα του. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από fast8 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vste είπε Παιδιά influencers δεν είναι αυτές και αυτοί που δείχνουν το κορμί τους. Influencers ειναι και τα αδερφια Καρπα, ο Linus, τα παιδια απο το PCSteps, κοκ. Οι Κρεμλιδου, κλπ ειναι ειτε για λιγουρια, ειτε το sequel του Idiocracy. Αυτοι δεν υπάγονται σε τεχνολογικά κανάλια? Οπως hardware unboxed DF κτλ? Νομίζω αλλιώς έχουμε στο μυαλό μας πως είναι ένας influencer. Για μενα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να επηρεάσει την γνώμη μου οπότε είναι σαν να μην υπάρχουν. Όπως και οι διαφημίσεις και αυτές ένα είδος influence είναι παλιάς κοπής και αυτές άχρηστες τις θεωρώ δεν θα με επηρεάσουν να αγοράσω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, CorsarioJoao είπε Αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα. Προσωπικά έχω καταλήξει στο ότι οι περισσότεροι που ανοίκουν στην κατηγορία που αναφέρεις απλά συμβιβάζονται με αυτό και δεν τολμούν να κάνουν το έξτρα βηματάκι. ψιλοαπλοικο δεν ειναι και αυτο? Οταν πχ εχεις οικογενεια να ζησεις και γενικοτερα ατομα που εξαρτώνται απο εσένα? Τεσπα, εκει που θελω να καταληξω ειναι πως οταν μιλαμε για οικονομικα θεματα, δεν υπαρχει κανενας ηθικος ενδοιασμός. Όλα επιτρεπονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CorsarioJoao Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Arkin είπε Αυτοι δεν υπάγονται σε τεχνολογικά κανάλια? Οπως hardware unboxed DF κτλ? Νομίζω αλλιώς έχουμε στο μυαλό μας πως είναι ένας influencer. Για μενα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να επηρεάσει την γνώμη μου οπότε είναι σαν να μην υπάρχουν. Όπως και οι διαφημίσεις και αυτές ένα είδος influence είναι παλιάς κοπής και αυτές άχρηστες τις θεωρώ δεν θα με επηρεάσουν να αγοράσω κάτι. Αρα μιλάμε για ένα χώρο ο οποίος θέλει ακόμα πολύ δουλειά σε επίπεδο χαρακτηρισμού, τίτλων κλπ. Προς το παρόν μπαίνουν όλα και όλοι στο ίδιο τσουβάλι και γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων για το ποιός είναι τι. 11 λεπτά πριν, xavier είπε ψιλοαπλοικο δεν ειναι και αυτο? Οταν πχ εχεις οικογενεια να ζησεις και γενικοτερα ατομα που εξαρτώνται απο εσένα? Τεσπα, εκει που θελω να καταληξω ειναι πως οταν μιλαμε για οικονομικα θεματα, δεν υπαρχει κανενας ηθικος ενδοιασμός. Όλα επιτρεπονται. Όταν έχεις δηλαδή άτομα που εξαρτώνται απο σένα δεν έχεις επιλογές; Διαφωνώ, το θέμα είναι τι έχει μεγαλύτερη αξία για τον καθένα. Αν πχ, το παράδειγμα που δίνεις στην οικογένεια σου είναι, ότι όταν έχει να κάνει με χρήματα όλα επιτρέπονται, ε... καταλαβαίνεις. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από CorsarioJoao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeaLion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, vste είπε Από το 1985 μέχρι το 2001 τα πράγματα προχωρούσανε αναδικά για την κοινωνία. Ναι προβλήματα υπήρχανε αλλά ο τερματισμός του ψυχρού πολέμου έδωσε ένα κυμα αισιοδοξίας για το μέλλον που βρήκε ανταπόκριση και στο βιοτικό επίπεδο του μέσου δυτικού τουλάχιστον. Το 2001 με την πτώση το δίδυμων πύργων έγινε και το πρώτο πατατρακ. Βέβαια λόγω της αδράνειας μία σχετική ευημερία συνεχίστηκε για κάποια χρόνια. Η πραγματική πτώση βέβαια άρχισε μετά το 2008. Ειμαι Generation x και πλέον τσατίζομαι όταν ακούω να μπαίνουν όλα σε ένα τσουβάλι μπούμερ από νεότερους. Δεν είναι οτιδήποτε καινούργιο καλό. Αν ήταν έτσι τα Jaguar και 3do θα ήταν οι καλύτερες παιχνιδομηχανες όλων των εποχών. Προφανώς κάνω χιούμορ εδώ αλλά το σίγουρο είναι ότι ιστορικά υπάρχουνε μεταβατικές περίοδοι για την ανθρωπότητα στους οποίους συμβαίνουνε αποτυχημένοι πειραματισμοί. Οι δεκαετίες 1930 & 1940 ειναι ενα παραδειγμα. Ολος ο 14ος αιωνας ενα αλλο. Πάντα υπήρχαν κύκλοι ακμής και παρακμής. Και πάντα ακόμα και στη χειρότερη παρακμή υπήρχε κόσμος που ευημερούσε και έλεγε ότι είναι στα καλύτερα του χρόνια όπως και στη μεγαλύτερη ακμή της ανθρωπότητας υπήρχαν άνθρωποι που περνάγανε χάλια και λέγανε ότι ζούνε στην κόλαση. Το τι ήταν κάθε εποχή κρίθηκε τελικά από την ιστορία και τα ποσοστά. Αφήστε λοιπόν για λίγο τα binary του τύπου κάθε τι καινούργιο καλό και δείτε το πραγματικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Ρε συ, μήπως εξιδανικεύεις -και εσύ- την γενιά σου μόνο τελικά; Οι genX μεγαλώσαμε σε μια σούπερ για τα τότε μυαλά μας εποχή αλλά τελικά η μισή κοινωνία φτωχοποιούσε την άλλη μισή, ο μισός πλανήτης εκμεταλλευόταν σκληρά τον άλλον μισό, ο υπερκαταναλωτισμός πέρασε next level και γεμίσαμε την υφήλιο με περισσότερα πλαστικά, φυτοφάρμακα και σκ@τά ζώων από ποτέ. Η κουλτούρα της απληστίας εδραιώθηκε την περίοδο στην οποία αναφέρεσαι. Επειδή δεν είσαι πια παιδάκι και επειδή η πληροφορία πλέον ταξιδεύει σε nanoseconds δεν κάνει τον σημερινό κόσμο χειρότερο. Όσο και να μην σας φαίνεται λογικό, μια και η έκθεση στις ανισότητες και την αδικία είναι εντονότερη, το βιοτικό επίπεδο είναι σταθερά ανοδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kevin8 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 και κλάμα η τουναρα και μπουχεσας ο κοψιαλης.. αν δεν μου δείξει βυζάκι η lopez εγώ δεν την ακολουθώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Τι κλεβουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrsiou Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Armoral είπε Όταν η πρώτη σου αντίδραση στον αντίλογο είναι μεσαίωνας τότε τι θέλεις να πούμε; Μάθαμε τώρα μεσαίωνας το ένα μεσαίωνας το άλλο επειδή δε συμφωνείτε με κάτι. Σώπα που είναι μεσαίωνας να μη θέλουμε τεχνητούς influencers παρά μόνο αληθινούς ανθρώπους με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Τα τελευταία 15 με 20 χρόνια ΔΕΝ είναι τα καλύτερα χρόνια της ανθρωπότητας, καλύτερα να μην τα ενσωματώνεις στα τελευταία καλύτερα 50 χρόνια. Ειδικά μετά τους δίδυμους πύργους και την "κρίση" του 2007 - 2009 δεν έχουμε δει άσπρη μέρα. "Ιοί", "πόλεμοι", "πτωχεύσεις" με το ζόρι, χρήματα με τη σέσουλα όπου υπάρχει κέρδος και "λεφτά δεν υπάρχουν" όταν μιλάμε για κοινωνικές παροχές. Άνθρωποι ανίκανοι να εργασθούν λόγω ηλικίας δεν έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το μήνα και να ζήσουν σαν άνθρωποι, υπέρογκος "πληθωρισμός", αδυναμία να καλυφθούν βασικές ανάγκες ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ζούμε μία γενικευμένη επίθεση προς όλους μας και εσύ ζεις τα καλύτερα 50 χρόνια της ανθρωπότητας μέσα στην τελευταία δεκαετία; Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι η πραγματικότητα, είναι τα βλέπω όπως μου αρέσουν. Μας συγχωρείς, άλλωστε τι να σκαμπάσουμε εμείς από τεχνολογία. Κατ' εμε τα καλυτερα χρονια των δυτικων κρατων ηταν χοντρικα απ το 50 μεχρι και το 2008 το πολυ. Στην Ελλαδα χοντρικα απ' το 70 μεχρι το 2010. Ομως, οπως ειπε και καποιος αλλος, εις βαρος των επομενων γενιων. Ψηφοι για ρουσφετια, δανεια κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Επιτέλους αποδεικνύεται ότι οι influencers συμπεριφέρονται σαν ρομπότ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, SeaLion είπε Ρε συ, μήπως εξιδανικεύεις -και εσύ- την γενιά σου μόνο τελικά; Οι genX μεγαλώσαμε σε μια σούπερ για τα τότε μυαλά μας εποχή αλλά τελικά η μισή κοινωνία φτωχοποιούσε την άλλη μισή, ο μισός πλανήτης εκμεταλλευόταν σκληρά τον άλλον μισό, ο υπερκαταναλωτισμός πέρασε next level και γεμίσαμε την υφήλιο με περισσότερα πλαστικά, φυτοφάρμακα και σκ@τά ζώων από ποτέ. Η κουλτούρα της απληστίας εδραιώθηκε την περίοδο στην οποία αναφέρεσαι. Επειδή δεν είσαι πια παιδάκι και επειδή η πληροφορία πλέον ταξιδεύει σε nanoseconds δεν κάνει τον σημερινό κόσμο χειρότερο. Όσο και να μην σας φαίνεται λογικό, μια και η έκθεση στις ανισότητες και την αδικία είναι εντονότερη, το βιοτικό επίπεδο είναι σταθερά ανοδικό. Το αντίθετο φίλε μου. Κατηγορώ τη γενιά μου που αυτή τη στιγμή είναι μέσα στα πράγματα, τα βλέπει και έχει την εξουσία να το αλλάξει παρόλα αυτά διαιωνίζει μία αρρωστη κατάσταση. Για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο η γενιά μου δεν έχει καμία δικαιολογία. Αυτή κυριαρχεί τώρα. Αυτό που θέλω κυρίως να δείξω είναι ότι υπάρχουνε κύκλοι ακμής και παρακμής. Δυστυχώς δεν θεωρώ ότι είμαστε στη φάση της ακμής τώρα. Για την ακρίβεια βρισκόμαστε στην φάση που το παλιό έχει πεθάνει, το νέο δεν έχει γεννηθεί ακόμα και υπάρχουν μόνο τα τέρατα που κυριαρχούν στο ενδιάμεσο. Όπως έγραψα πολλές φορές έχουνε γίνει πειραματισμοί που έχουν αποτύχει και έχουμε προχωρήσει παραπέρα και το πετυχαίνουμε σωστά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, chrsiou είπε Κατ' εμε τα καλυτερα χρονια των δυτικων κρατων ηταν χοντρικα απ το 50 μεχρι και το 2008 το πολυ. Στην Ελλαδα χοντρικα απ' το 70 μεχρι το 2010. Ομως, οπως ειπε και καποιος αλλος, εις βαρος των επομενων γενιων. Ψηφοι για ρουσφετια, δανεια κτλ Δεν είχε καμία σχέση η γενιά ή οι γενιές. Αποφάσεις ειλημμένες είναι αυτές για το που θα πάει κάθε δεκαετία. Ακόμη και τα ρουσφέτια εις βάρος των επόμενων γενιών δεν τα πήραν μόνοι τους όσοι τα πήραν. Κάποιοι δάνεισαν, ήξεραν πολύ καλά τι γινόταν, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και όταν παρουσιάσθηκε η ευκαιρία έκαναν την κίνησή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα