fast8 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτό το είχαμε προβλέψει πάρα πολλά χρόνια νωρίτερα. Ομως οι "influencers" τυφλωμένοι/ες απο την εγωπάθεια τους, στα αλήθεια πιστέψανε ότι ήσαν τόσο σημαντικές για την ανθρωπότητα που αξίζανε την βροχή απο λεφτά απλά για βίντεο και φωτογραφίες με duckfaces, βόλτες ή ακόμα και πιο "προσωπικές". H αλήθεια είναι απλή. Ο κόσμος θέλει να δει όμορφες, ευχάριστες, φιλικές παρουσίες και δεν τον ενδιαφέρει αν είναι πραγματικοι/ές ή όχι οι influencers. Μια ετικέτα "made by AI" δεν θα αλλάξει κάτι. Τώρα αν είναι υγιές για την ψυχική υγεία των καταναλωτών περιεχόμενο που πλασάρουν οι influencers, είναι άλλη συζήτηση, αλλά δεν μπορεί να είναι χειρότερα απλά γιατί είναι made by ΑΙ. Ισα ίσα αποκλείει την εκμετάλευση ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναικών. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2023 από fast8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry33 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Armoral είπε Όχι κάνεις λάθος. Ποτέ δεν ήταν τα πράγματα στο σημείο που είναι σήμερα και πραγματικά δε θέλω να μπούμε σε αέναη αντιπαράθεση. Μπορείς να πιστεύεις ΄ότι θέλεις ή ότι σε βολεύει και το ίδιο μπορώ να κάνω και εγώ και να γράφουμε για ώρες και δε θα το κάνω, κυρίως γιατί αυτός με τον οποίο θα πρέπει να ασχοληθώ -ούμε δεν είμαστε εγώ και εσύ. Παραμένω σε όσα έγραψα στο αρχικό σχόλιό μου και συμφωνώ με το τελευταίο σχόλιό σου σχετικά με το χρήμ.α Όσο για το πως επηρεάζεται η νεολαία το βλέπουμε αφού πλέον έχουμε ανήλικους δολοφόνους για μία μπλούζα ή "εν βρασμώ ψυχής". Είναι έλλειψη παιδείας το πρόβλημα και αξιών τα ίδια λέγανε κάποιοι παλιότερα για τα video games τύπου gta ότι δημιουργούν δολοφόνους κλπ πράγμα που δεν ίσχυε ποτέ. Δολοφόνος δεν γίνεσαι αν βλέπεις ινφλουενσερ αλλά από την αμάθεια και την έλλειψη αξιών + την οικονομική κρίση ίσως γίνεσαι και πάλι το ποσοστό είναι πολύ μικρό σε σχέση με το πόσοι δεν είναι. Διακρίνω στοιχεία μεσαιωνισμού αλλά ίσως να σε έχω παρερμηνεύσει. Στα χρόνια μου είχαμε δολοφόνους ανήλικους για έναν αγώνα μπάσκετ η για μια λογομαχία δεν άλλαξαν ποτέ αυτά δυστυχώς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Χίλιες φορές ανώτερη από τις "κανονικές" - ούτε τζάμπα διαμονή θα ζητάει, ούτε φαγητό, ούτε τίποτα, μονο λεφτά. Ζω να δω την Τούνη να φτιάχνει καφέδες... (ξέχασα, παίρνει από τα royalties των επαναλήψεων του "Είσαι το ταίρι μου") 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Τα ίδια είναι για τους simps. Δεν πρόκειται να τους κάτσουν ποτέ και οι πραγματικές influencer και οι ψηφιακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, primeragt είπε Η φάση στα σχόλια είναι "αφού δεν αγγίζει τον κωλο μου, οπού θέλει ας μπει".... νε , τι ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 36 minutes ago, primeragt said: Η φάση στα σχόλια είναι "αφού δεν αγγίζει τον κωλο μου, οπού θέλει ας μπει".... Λογικό. Σιγά μην λυπηθούμε και τους influencers τώρα! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Κλέβουν,τι; Δουλειές; Μουαχαχαχαχαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ήξερα ότι θεωρείται επάγγελμα ο influencer για να του κλέψει την δουλειά η AI, ή είδηση αυτή μου έφερε αυτό το meme στο μυαλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δείτε αυτό το επεισόδιο απο SouthPark 😅 South Park (Not Suitable for Children) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Ποιες βρε παιδια δουλευομαστε? Ο καθε αργοσχολος μου γινεται influencer των οπισθιων ο οποιος δεν εχει δουλεψει ποτε πραγματικα να δει πως βγαινουν τα χρηματα. Ο νεος κοσμος που θελουν να μας επιβαλλουν ειναι αηδιαστικος με ανθρωπους που νομιζουν οτι δουλευουν και καθονται κλαιγονται αν πανε για καμια κανονικη δουλεια. Ντροπη και αισχος. Ευχομαι η ΑΙ να επικρατησει να στειλει ολα αυτα τα ανθρωπακια απο το δηθεν και να διαλυθουν κατι insta κατι facebook κατι tik tok που εχουν παει την νοημοσυνη των νεων στο -500. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, farcry33 είπε Είναι έλλειψη παιδείας το πρόβλημα και αξιών τα ίδια λέγανε κάποιοι παλιότερα για τα video games τύπου gta ότι δημιουργούν δολοφόνους κλπ πράγμα που δεν ίσχυε ποτέ. Δολοφόνος δεν γίνεσαι αν βλέπεις ινφλουενσερ αλλά από την αμάθεια και την έλλειψη αξιών + την οικονομική κρίση ίσως γίνεσαι και πάλι το ποσοστό είναι πολύ μικρό σε σχέση με το πόσοι δεν είναι. Διακρίνω στοιχεία μεσαιωνισμού αλλά ίσως να σε έχω παρερμηνεύσει. Στα χρόνια μου είχαμε δολοφόνους ανήλικους για έναν αγώνα μπάσκετ η για μια λογομαχία δεν άλλαξαν ποτέ αυτά δυστυχώς. Είχαμε μεμονωμένα περιστατικά βίας από χαζομάρα που ανέκαθεν υπήρχε στους ανθρώπους. Ο Ρώσος παίκτης DVP στο Lineage 2 είχε σκοτώσει κάποιον παίκτη αντίπαλης clan σε Net cafe. Ελλάδα δεν είχαμε τέτοια. Όλα συμβάλλουν στο πρόβλημα. Και τα video games αν το δούμε αντικειμενικά όποτε δεν συνεισφέρουν οικονομικά δεν είναι προς το συμφέρον σου, στην ουσία είναι χάσιμο χρόνου. Αν αντί για αυτό μαθαίναμε κάτι άλλο στον αντίστοιχο χρόνο σήμερα πολύ απλά ίσως δεν ασχολούμαστε σαν κοινωνία με βιοποριστικά προβλήματα και δε θα σκοτώνονταν παιδιά για μία μπλούζα. Διακρίνω στοιχεία υπερμοντερνιμού, άμεσης διάθεσης χαρακτηρισμού του συνομιλούντος σου με υποτιμητικό τρόπο έτσι ώστε να εξωραιστεί η συζήτηση στο μεταξύ μας και αυτό δεν είναι επιχείρημα υπέρ σου, μάλλον συνηγορεί στην απουσία τους. Σίγουρα όμως αποτελεί στοιχείο της σημερινής κουλτούρας απολύτως μεσαιωνικού τύπου. Όποιος δε συμφωνεί μαζί μας είναι οπισθοδρομικός. Σου είπα ότι δεν έχω σκοπό να αναλωθώ σε φιλοσοφική συζήτηση μαζί σου, οπότε ας μείνουμε σε όσα είπαμε για να γράψει και κανένας άλλος. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2023 από Armoral 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlphaAlpha Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Να και ένα ευχάριστο νέο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Ποιες βρε παιδια δουλευομαστε? Ο καθε αργοσχολος μου γινεται influencer των οπισθιων ο οποιος δεν εχει δουλεψει ποτε πραγματικα να δει πως βγαινουν τα χρηματα. Ο νεος κοσμος που θελουν να μας επιβαλλουν ειναι αηδιαστικος με ανθρωπους που νομιζουν οτι δουλευουν και καθονται κλαιγονται αν πανε για καμια κανονικη δουλεια. Ντροπη και αισχος. Ευχομαι η ΑΙ να επικρατησει να στειλει ολα αυτα τα ανθρωπακια απο το δηθεν και να διαλυθουν κατι insta κατι facebook κατι tik tok που εχουν παει την νοημοσυνη των νεων στο -500. Σημασία έχει ότι το AI θα κυριαρχήσει σε κάθε τομέα είτε το θέλουμε είτε όχι με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Εκεί πάει η δουλειά και όχι στους Influencers. Και αν το να παρακολουθείς ένα influencer είναι κακό, το να παρακολουθείς ένα AI influencer είναι απλά ανόητο. Συμφωνώ να διαλυθούν όλα γιατί έχουν κάνει μεγάλη ζημιά σκόπιμα και έχουν αποκτήσει υπερβολικά μεγάλη δύναμη, ανεξέλεγκτη πλέον. Οι καταστάσεις έχουν αλλάξει, έχουν δημιουργηθεί νέα επαγγέλματα, οι εταιρίες στα social media βγάζουν δισεκατομμύρια και όποιοι συμμετέχουν ως "δημιουργοί" συνεισφέρουν και παίρνουν ένα μικρό μέρος της πίτας. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos_Dam Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Άλλο κακό να μην μας βρει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jack124 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω μπορούν να αντικαταστήσουν όλες τις δουλειές, δυστυχώς. Θα αλλάξουν όλα σε λίγα χρόνια. Δεν θα παίρνουν άνθρωπους και θα δουλεύουν μόνο ΑΙ. Θα υπάρξει φτώχεια και θα παρακαλάμε για κουπόνι φαγητού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα