vasillis1978 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Νέος χρήστης IPhone και αντιμετωπίζω θέμα με την επιβεβαίωση του αριθμού μου. Ενώ για το email μου έχει γίνει σχετική επιβεβαίωση στον αριθμό μου δεν γίνεται. Γνωρίζει κάποιος τι έχω κάνει λάθος προς την διαδικασία?
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, vasillis1978 είπε Καλησπέρα. Νέος χρήστης IPhone και αντιμετωπίζω θέμα με την επιβεβαίωση του αριθμού μου. Ενώ για το email μου έχει γίνει σχετική επιβεβαίωση στον αριθμό μου δεν γίνεται. Γνωρίζει κάποιος τι έχω κάνει λάθος προς την διαδικασία? Επιβεβαίωση αριθμού για ποιο πράγμα;;; Υποθετικά να πω Facetime/iMessage??? Αν ναι κάποιες φορές καθυστερεί η ενεργοποίηση. Συνήθως παρατηρείται σε παρόχους Nova (Wind). Δώσε παραπάνω πληροφορίες
vasillis1978 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, kormos είπε Επιβεβαίωση αριθμού για ποιο πράγμα;;; Υποθετικά να πω Facetime/iMessage??? Αν ναι κάποιες φορές καθυστερεί η ενεργοποίηση. Συνήθως παρατηρείται σε παρόχους Nova (Wind). Δώσε παραπάνω πληροφορίες Ναι σωστά Facetime/message και παροχος nova.. Ξέρεις αν Πρέπει να κάνω κάτι? Θα ενεργοποιηθεί μόνο του? Η να συνεχίσω να κάνω προσπάθεια? Σε ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vasillis1978 είπε Ναι σωστά Facetime/message και παροχος nova.. Ξέρεις αν Πρέπει να κάνω κάτι? Θα ενεργοποιηθεί μόνο του? Η να συνεχίσω να κάνω προσπάθεια? Σε ευχαριστώ Μην κάνεις καμιά ενέργεια, συνήθως μετά από 1-3 ημέρες "στρώνει". 1
vasillis1978 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Οκ ευχαριστώ. Αν και είμαστε ήδη στην τέταρτη ημέρα και δεν έχουμε πρόοδο ας περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε.
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, vasillis1978 είπε Οκ ευχαριστώ. Αν και είμαστε ήδη στην τέταρτη ημέρα και δεν έχουμε πρόοδο ας περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε. Μην το πειράζεις.... Ασ το ως έχει! Ίσως μετά τις 1-3 ημέρες χωρίς κάποια ενέργεια έξτρα!! να χρειαστεί να κλείσεις, ανοίξεις το διακόπτη πάλι. 1
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vasillis1978 είπε Να κάνω επανεκκίνηση εννοείς? Όχι, ασ το 1-3 χωρίς να το πειράζεις! Μετά θα κλείσεις το διακόπτη του Facetime & iMessage. Θα κάνεις επανεκκίνηση και μετά θα τους ανοίξεις έναν - έναν
vasillis1978 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Οκ σε ευχαριστώ πολύ. Καλή πρωτοχρονιά 1
M A T R I X Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Ότι αναφέρθηκε πολύ σωστά από @kormos. Υπομονή και σε λίγες ημέρες θα είσαι οκ. Καλές Γιορτές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα