Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fearless είπε Ουπς σοβαρα τωρα; Πραγματικα δεν ειχα σκοπο να συνεχισω (και το δηλωσα κατω στα σχολια τις προφιλ σελιδας μας) και ετσι δεν αποφασισα για κομματι, αλλα δεν θελω να το χαλασω ρε απο τοσο νωρις, τι να πω τωρα ειναι και ωραιο το παιχνιδι... αν πρεπει θα βαλω ενα κομματι. Εβαλα, πιστευω αυτο θα παει καλυτερα χεχε Νομιζω βαλαμε ολοι τωρα! Τι έκανε λέει??? Σκοπεύεις να αφήσεις το παιχνίδι?? "Αισχος κύριε πρόεδρε διαμαρτύρομαι μεγαλοφωνος" 🤯🤯 στην τελική αν είναι να μείνεις βάλε από τη λίστα σου κάτι θα τσιμπήσεις 🥵🤧 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2024 από XrysaKakou
BlackRose56 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, fearless είπε Ουπς σοβαρα τωρα; Πραγματικα δεν ειχα σκοπο να συνεχισω (και το δηλωσα κατω στα σχολια τις προφιλ σελιδας μας) και ετσι δεν αποφασισα για κομματι, αλλα δεν θελω να το χαλασω ρε απο τοσο νωρις, τι να πω τωρα ειναι και ωραιο το παιχνιδι... αν πρεπει θα βαλω ενα κομματι. Εβαλα, πιστευω αυτο θα παει καλυτερα χεχε Νομιζω βαλαμε ολοι τωρα! Ακόμα δεν αρχίσαμε θα φύγεις ? Που θα βρεις καλύτερα ? Κάτσε να ζεσταθούμε, να πιάσουμε κάνα μαχαίρι πρώτα! λοοοοολ😆
fearless Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 7 ώρες πριν, BlackRose56 είπε Ακόμα δεν αρχίσαμε θα φύγεις ? Που θα βρεις καλύτερα ? Κάτσε να ζεσταθούμε, να πιάσουμε κάνα μαχαίρι πρώτα! λοοοοολ😆 8 ώρες πριν, XrysaKakou είπε Τι έκανε λέει??? Σκοπεύεις να αφήσεις το παιχνίδι?? "Αισχος κύριε πρόεδρε διαμαρτύρομαι μεγαλοφωνος" 🤯🤯 στην τελική αν είναι να μείνεις βάλε από τη λίστα σου κάτι θα τσιμπήσεις 🥵🤧 Δεν την μπορω την γιουροβιζιον εγω κυριε προεδρε. Ζηταω προωρη ληξη συμβολαιου χωρις καταβολη αποζημιωσης.
neo80 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Ελπίζω οι βαθμολογίες να είναι αντικειμενικές και δίκαιες και όχι σικέ σαν την eurovision όπου είναι σικέ και στημένα. Απεχθάνομαι την eurovision και τα στημένα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 9 ώρες πριν, neo80 είπε Ελπίζω οι βαθμολογίες να είναι αντικειμενικές και δίκαιες και όχι σικέ σαν την eurovision όπου είναι σικέ και στημένα. Απεχθάνομαι την eurovision και τα στημένα Οι βαθμολογίες ήταν μια χαρά δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου...βέβαια δε μπορώ να ξέρω τις σχέσεις των μελών και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...ήρθα για να παίξω με ο,τι σειρά βγω. Στο ξενο παιχνίδι βγηκα τελευταία έπιασα την κορυφή του πατου αλλά προς τα έγκατα της γης χαχα. Με τα κομμάτια που έβαζαν δεν ξέρεις πόσο το χάρηκα...κακογουστιαααα 🤪🥵😂😂 10 ώρες πριν, fearless είπε Δεν την μπορω την γιουροβιζιον εγω κυριε προεδρε. Ζηταω προωρη ληξη συμβολαιου χωρις καταβολη αποζημιωσης. Δεν ειναι Γιουροβίζιον κύριε δεν τα γράφουμε εμείς τα τραγούδια είναι φορουμβιζιον δηλαδή με επιλογές ετοιμοπαραδοτες χαχα Πάντως πλάκα πλάκα αυθόρμητα βάζουμε ωραία τραγούδια. Προσωπικά αν είναι να διαλέξω ένα κάτι με πιάνει. Όχι αυτό όχι το άλλο αλλά να σου πω κάτι; Αποφάσισα να βάλω ο'τι αρέσει σε μένα και ας πατωσω χαχα κάποιοι άλλοι μπορεί να βάλουν κομμάτια που αρέσουν στους άλλους , ίσως να νομίζουν έτσι, 😉 Δεν πας πουθενά εδώ θα κάτσεις με δημοκρατικές διαδικασίες..κράτησης 😂😁
fearless Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Δεν πας πουθενά εδώ θα κάτσεις με δημοκρατικές διαδικασίες..κράτησης 😂😁 α χα 27 λεπτά πριν, XrysaKakou είπε Αποφάσισα να βάλω ο'τι αρέσει σε μένα και ας πατωσω Οτι αρεσει σε μας μπορουμε και σε αλλο τοπικ. αυτην την φορα επεξα πιο εξυπνα εγω, ιδωμεν Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2024 από fearless
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, fearless είπε α χα Οτι αρεσει σε μας μπορουμε και σε αλλο τοπικ. αυτην την φορα επεξα πιο εξυπνα εγω, ιδωμεν Kαι πολύ καλά έκανες 👌 Δεν ξέρω αν μου αρέσει η όχι η μέταλ διασκευή άλλα έχει κάτι Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2024 από XrysaKakou
fearless Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δεν ειδαμε καπου που, ποιος εδωσε 12ρι 10ρι κτλ. Τα δειχνει καπου αναλυτικα η στο τελος; Μπορω να αποκαλυψω εδω που εδωσα το 12ρι;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, fearless είπε Δεν ειδαμε καπου που, ποιος εδωσε 12ρι 10ρι κτλ. Τα δειχνει καπου αναλυτικα η στο τελος; Μπορω να αποκαλυψω εδω που εδωσα το 12ρι; Τα έχει αναρτήσει ο mic2mic και μερικές σελίδες πίσω όλα αναλυτικά και τα σχόλια του καθενός μας αλλά και στην κρυφή μας ιστοσελίδα στο κάτω μέρος πατάς επάνω στο πορτοκαλί U και εμφανίζονται Βλέπουμε όλοι τι έβαλε ο καθένας μετά τα αποτελέσματα
JennyP Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, fearless είπε Δεν ειδαμε καπου που, ποιος εδωσε 12ρι 10ρι κτλ. Τα δειχνει καπου αναλυτικα η στο τελος; Μπορω να αποκαλυψω εδω που εδωσα το 12ρι; O mic στη σελίδα 4 έχει ανεβάσει αναλυτικά όλα τ΄ αποτελέσματα. Εκεί μπορείς να δεις τις βαθμολογίες όλων. Επίσης μπορείς να τα δεις στην πλατφορμα του παιχνιδιού πατώντας στην πρώτη κολώνα των αποτελεσμάτων στο πρώτο κουτάκι που γράφει "U". Όταν το πατήσεις θα δεις που θα δείχνει 'U, 1'. Πατάς στο 1 και σου εμφανίζονται αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, ανά τραγούδι και παίκτη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 @JennyP μαζί γράφαμε lol Για το @neo80 αυτό μου αρέσει πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις