Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15€ αντί για 25€ για Ετήσια Συνδρομή στο Athinorama Club

(Εκπτώσεις σε εστιατόρια, σινεμά, θέατρα, clubs&bars, ευεξία, fun 'n' action, δημιουργική απασχόληση, παιδί)

Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία εφαρμογής της έκπτωσης ανά κατηγορία βρίσκονται στη σελίδα του athinorama club.

https://www.athinoramaclub.gr/

Επεξ/σία από tata22
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειπα να πάρω κι εγω την κάρτα η οποία ήρθε και έχω ήδη απορίες.....

Ο αριθμός τηλεφώνου που έχουν "Eπικοινωνία αθηνόραμα Club: τηλ. 210 7450114 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:30 – 17:30) | e-mail: [email protected]"

απαντάει ότι δεν ειναι αποδεκτός. Μας κοροιδεύουν;

Η άλλη απορία είναι ότι λέει πως για να πάρει έκπτωση στα θεατρα και σινεμά δείχνεις την κάρτα στο γκισε.

Και πως θα την πάρω όταν τα αγοράζω ηλεκτρονικά; Στο θέατρο γίνεται μέσω του "https://www.more.com/gr/" (παλιο viva). Που θα βάλω εκεί και τι για να πάρω 2 σε 1 εισητήρια;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με πήραν τηλ και μου έλυσαν τις απορίες. το τηλ είναι το "2106154200".
Βάζεις λένε στο κουπόνι μέσα στο site τον κωδικό της κάρτας. Αν δεν έχει πρεπει να κάνεις λέει κράτηση τηλεφωνικά.
Αυτά για ενημέρωση.

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι προσφορές που βγάζουν είναι για συγκεκριμένα cinema ή θέατρα; πχ βγάζουν 1+1 για κάποιο συγκεκριμένο θέατρο κάθε φορά ή αλλάζει; Είναι συνήθως για λιγότερο δημοφιλείς παραστάσεις; γιατί αλλιώς και στην αρχική τιμή μοιάζει καλό για 2 άτομα. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Οι προσφορές που βγάζουν είναι για συγκεκριμένα cinema ή θέατρα; πχ βγάζουν 1+1 για κάποιο συγκεκριμένο θέατρο κάθε φορά ή αλλάζει; Είναι συνήθως για λιγότερο δημοφιλείς παραστάσεις; γιατί αλλιώς και στην αρχική τιμή μοιάζει καλό για 2 άτομα. 

μπες να δεις στο site. Βασικά συμμετέχουν 17 αίθουσες. Σε αυτές παίζονται όλα τα έργα λογικά αλλα δεν εχεις επιλογή να πας σε όποια αίθουσα θες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν πατάω το link δείχνει 25, λογικά η προσφορά έληξε !

εδιτ: ξέρει κάνεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο κάποιον άλλον ?  δηλαδή συγγενή η φίλο.

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.
13 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Όταν πατάω το link δείχνει 25, λογικά η προσφορά έληξε !

εδιτ: ξέρει κάνεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο κάποιον άλλον ?  δηλαδή συγγενή η φίλο.

εχω κι εγω πολλά ζητήματα και παρατηρήσεις αλλα δε ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Ισως πρέπει να φτιαξουμε ειδικό νήμα για την κάρτα.

Στην ερώτησή σου γενικά η απάντηση είναι όχι. Αν και πρακτικά μπορείς να δώσεις την κάρτα να την έχει μαζί του αλλα το κατάστημα μπορεί να ζητήσει ταυτότητα, έχει το δικαίωμα. Αν δε το κάνει ΟΚ, αν το κάνει όμως πάπαλα, γίνεσαι και ρεζίλι και μετά δε ξέρω που καταλήγει αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ακόμα ερώτηση. Πχ ένα ζευγάρι χρειάζεται δύο συνδρομές; Η αν έχω εγώ καλύπτεται και δεύτερο άτομο; (πχ να κλείσω δύο εισιτήρια με έκπτωση). Η ερώτηση βασικά είναι αν χρειαζόμαστε δυο συνδρομές. Ευχαριστώ 

upd: Γενικά πατώντας σε αίθουσα (σινεμά) βγάζει αυτό: 

Σινεμά μόνο με € 5 το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο
Η κάρτα καλύπτει μέχρι 2 άτομα

ΥΓ: ωραίος OP

Επεξ/σία από Rebirth
  • Moderators
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Rebirth είπε

ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο

Εδω λογικα εννοει με ενα πληρες εισιτηριο στην κανονικη τιμη, οχι ενα των 5€.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dchatz είπε

εχω κι εγω πολλά ζητήματα και παρατηρήσεις αλλα δε ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Ισως πρέπει να φτιαξουμε ειδικό νήμα για την κάρτα.

Στην ερώτησή σου γενικά η απάντηση είναι όχι. Αν και πρακτικά μπορείς να δώσεις την κάρτα να την έχει μαζί του αλλα το κατάστημα μπορεί να ζητήσει ταυτότητα, έχει το δικαίωμα. Αν δε το κάνει ΟΚ, αν το κάνει όμως πάπαλα, γίνεσαι και ρεζίλι και μετά δε ξέρω που καταλήγει αυτό.

Thanks για την απάντηση, Εγώ δεν πρόλαβα και το deal στα 15 για μια μέρα, αλλα και πάλι στα 25 ειναι οκ.

30 λεπτά πριν, Rebirth είπε

Μια ακόμα ερώτηση. Πχ ένα ζευγάρι χρειάζεται δύο συνδρομές; Η αν έχω εγώ καλύπτεται και δεύτερο άτομο; (πχ να κλείσω δύο εισιτήρια με έκπτωση). Η ερώτηση βασικά είναι αν χρειαζόμαστε δυο συνδρομές. Ευχαριστώ 

upd: Γενικά πατώντας σε αίθουσα (σινεμά) βγάζει αυτό: 

Σινεμά μόνο με € 5 το εισιτήριο ή 2 άτομα με 1 εισιτήριο

ΥΓ: ωραίος OP

Αν δεις δεξιά λέει αυτο εδώ
Πώς πηγαίνω σινεμά με το αθηνόραμα Club

Διαλέγω ταινία ανάμεσα στις αίθουσες που συμμετέχουν στο αθηνόραμα Club αυτή την εβδομάδα.

Δείχνω στο ταμείο την κάρτα μέλους μου και ανάλογα με την αίθουσα που έχω επιλέξει, είτε εξασφαλίζω το εισιτήριό μου στην ειδική τιμή των € 5 (ισχύει για 1 ή 2 άτομα ανά κάρτα μέλους), είτε πληρώνω δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός (2 άτομα ανά κάρτα μέλους), κάθε Δευτέρα έως και Παρασκευή

εδιτ: έμενα μου φαίνεται το ίδιο, με διαφορά τα 2 εισιτήρια. 

Δημοσ.

Σημειώστε ότι καλύπτει 8 άτομα σε εστιατόριο. Μια φορά με παρεα σε εστιατόριο, ακόμα και 15 ο καθενας (που λίγα ειναι πια σήμερα) ειναι 120, με την εκπτωση βγήκαν τα λεφτά της κάρτας.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...