satsok2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Γειά χαρά και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα να πάρω ιδέες για μη αλκοολούχα ποτά ή ροφήματα . Ιδανικά να καταναλώνονται αργά. Και χωρίς θερμίδες. Το κόνσεπτ λέει ότι πρέπει να περάσω αργίες κλπ δουλεύοντας στον υπολογιστή, οπότε θα χρειαστώ κάτι για συντροφιά. Χωρίς να καταλήξω αλκοολικός. Ούτε με κοιλιά. Ευχαριστώ για τις ιδέες!
dewn735 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Χωρίς αλκοόλ Χωρίς θερμίδες Δε μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό από νερό/καφέ/τσάι 2
satsok2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Χωρίς πολλές θερμίδες. Καλά τα λες! 1 λεπτό πριν, dewn735 είπε Χωρίς αλκοόλ Χωρίς θερμίδες Δε μπορώ να φανταστώ κάτι διαφορετικό από νερό/καφέ/τσάι Επίσης αναρωτιόμουν για κρασιά και άλλα ποτά χωρίς αλκοόλ. Πχ κάτι τέτοιο. Spoiler
fmarkos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Κόκα ζίρο, καφέ, νεράκι, τσαγάκι και μεταξύ μας κι ένα κανονικό ποτάκι δεν θα σου κάνει ζημιά. Υπάρχει και η μπύρα με μηδέν αλκοόλ. Μια καλή επιλογή είναι και τα σμούθις. Η καλύτερη συντροφιά, αν δεν εμποδίζει την δουλειά σου είναι μια χαλαρωτική μουσική να παίζει από πίσω.
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω ότι ένας καφές στην αρχή και μετά τσάι θα είναι μια χαρά. Ή μπορείς να κάνεις ένα μέτριο ή μεγάλο θερμός με ελαφρύ γαλλικό και να τον πίνεις σε διαστήματα. Το κακό με τα ποτά, αλκοολούχα και μη, είναι ότι τραβάνε και κάτι σε σνακ οπότε είναι επικίνδυνα για θερμίδες, εκτός αν τρως ριζογκοφρέτες (φιλεζόλ κατ' εμέ αλλά δεν έχουν θερμίδες). 1
Skrobo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 53 minutes ago, satsok2 said: Χωρίς πολλές θερμίδες. Καλά τα λες! Επίσης αναρωτιόμουν για κρασιά και άλλα ποτά χωρίς αλκοόλ. Πχ κάτι τέτοιο. Hide contents Το έχω δοκιμάσει. Είναι εξαιρετικά καλό για ποτό χωρίς αλκοόλ. Συνεχίζει να είναι απαίσιο. 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Φτιαχνω κατα καιρους διαφορα ροφηματα. Πχ τσαι του βουνου, ιβισκο και φυλλα γκινγκο με στεβια αντι για ζαχαρη. Το πινω παγωμενο.
thomasG4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Σόδα με 3-4 σταγόνες από angostura bitters. Είναι πιο ωραίο από σκέτη σόδα και έχει σχεδόν μηδενικό αλκοόλ και θερμίδες.
Gatoskylo8 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Αγόρασε όλα τα monster και πες μας στο τέλος ποιο έχει καλύτερη γεύση.
korakios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Για καφέ σαν ρόφημα πάρε χωρίς καφεΐνη 1
JakeKaufman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Mακρια από αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη (κόκα κόλα zero, green cola κλπ). προτείνω, πάρε μια ωραία τσαγιέρα από μαντεμι, να κρατάει ζεστό το περιεχόμενο, και ψάξου με τσάγια. έχει άπειρες επιλογές και διαρκούν αρκετά. επίσης δοκίμασε ανθρακούχο νερό με στυμμένο λεμόνι 1
satsok2 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, VanelloS είπε Ενεργειακά ποτά ίσως sugar free? Είναι η συμπάθεια μου. Αλλά τα εχω κόψει. Κρύβουν την κούραση που συσσωρεύεται. Και με αγχώνουν μήπως έχουν και άλλες συνέπειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 25 λεπτά πριν, satsok2 είπε Είναι η συμπάθεια μου. Αλλά τα εχω κόψει. Κρύβουν την κούραση που συσσωρεύεται. Και με αγχώνουν μήπως έχουν και άλλες συνέπειες. Δεν χρειάζεται να πιεις ένα τελάρο😎
Morosis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Στις 30/12/2023 στις 11:30 ΠΜ, satsok2 είπε Γειά χαρά και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα να πάρω ιδέες για μη αλκοολούχα ποτά ή ροφήματα . Ιδανικά να καταναλώνονται αργά. Και χωρίς θερμίδες. Το κόνσεπτ λέει ότι πρέπει να περάσω αργίες κλπ δουλεύοντας στον υπολογιστή, οπότε θα χρειαστώ κάτι για συντροφιά. Χωρίς να καταλήξω αλκοολικός. Ούτε με κοιλιά. Ευχαριστώ για τις ιδέες! Καλησπερα κ καλη χρονια,μπορεις να δοκιμασεις vikos cola χωρις ζαχαρη,ειναι πιο τιμιο απο τα υπολοιπα(pepsi k coca cola εννοω) κ ουσιαστικα ειναι νερο ανθρακουχο με γευση κολα, Nespresso μηχανη που κανει κ καφε κ ροφηματα(π.χ εχω την nespresso vertuo και κανει κ μεγαλα ροφηματα με γευσεις βανιλια,καραμελα,σοκολατα που μπορεις να τα κανεις κρυα κ ζεστα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα