greek_manager Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2024 Αυτό το κρίνεις εσύ. Νομίζω τα πλεονεκτήματά του είναι ότι ελέγχουν τις συσκευές, οπότε έχεις μια πιστοποίηση τι αγοράζεις και ότι σε βγάζουν από την διαδικασία του πάρε δώσε χέρι με χέρι με αγνώστους 1 1
Tomster Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι στο θέμα μετά από πρόσφατη αγορά. Λοιπόν, έκανα παραγγελία Κυριακή βράδυ και Τρίτη πρωί το προϊόν ήταν στην πόλη μου (Ξάνθη). Όλα άψογα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από Tomster
i-evolution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2024 Αν και ήμουν λιγο διστακτικός στην αρχή, μετά και από δική μου πρόσφατη αγορά αλλά και πώληση μπορώ πολύ εύκολα να το συστήσω ανεπιφύλακτα σε όλους!
panmarkop Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2024 Αγορασα προ 10ημερου και εχω βαλει και αγγελια για πωληση. Τα παιδια ειναι αψογα στην δουλεια τους. Οτι παραγγελνεις αυτο ακριβως θα παρεις. Ελεγχουν την συσκευη και σε ενημερωνουν αμεσως για τυχον προβληματα που δεν φαινονται στις φωτογραφιες. Συνιστω ανεπιφυλακτα!
parishssdim Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Έχει κανείς ένα εκπτωτικό κουπόνι για το rolle io?
PanosPat78 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2024 Εξαιρετικη εμπειρια . Αγορασα ενα κινητο σε χαμηλη τιμη , αλλα αμεσως διαπιστωσα ενα μικρο προβλημα (κολλουσε λιγο η αρχικη οθονη) . Επικοινωνησα μαζι τους και την αλλη μερα το πηρε η ACS με δικα τους εξοδα. Σε 2 μερες το τακτοποιησαν και το εστειλαν πισω. Απο την μερια μου, τους προτεινω ανεπιφυλακτα.
lakis006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Στις 3/1/2024 στις 9:14 ΜΜ, WaNk είπε Καλησπέρα φίλε, Είχα πάρει πριν κάνα μήνα ένα iPhone 12 mini για δώρο της μητέρας μου. Μαζί με κάποια fees που κρατάνε για τις υπηρεσίες τους μου βγήκε 180 ευρώ (αν θυμάμαι καλά ο πωλητής ζητούσε 170 περίπου). Τώρα γιατί τους διάλεξα, δεν το πολυσκέφτηκα να σου είμαι ειλικρινής... μου άρεσε που ελέγχουν αυτοί το κινητό για εσένα οπότε δεν έχεις να ασχοληθείς με το αν σου κρύβει κάτι ο πωλητής κτλ Χρονια πολλα και Καλη χρονια.Το icloud του προηγουμενου κατοχου ηταν αποσυνδεδεμενο??
WaNk Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Στις 2/1/2025 στις 3:57 ΠΜ, lakis006 είπε Χρονια πολλα και Καλη χρονια.Το icloud του προηγουμενου κατοχου ηταν αποσυνδεδεμενο?? Καλησπέρα, καλή χρονιά! Ναι εννοείται, ήταν καθαρό το κινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα