evts Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Ψάχνω ακουστικά γύρω στα 50 ευρώ με καλό μικρόφωνο και καλό ήχο για μουσική και για τηλεφωνικές κλήσεις.
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Παιδιά και εγώ μια από τα ίδια.Ακουστικα για βόλτα με το σκύλο και για σύνδεση με τηλεόραση.Θα ήθελα να έχουν καλό ήχο(λογικό) και τιμές εκεί μέχρι 60€.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 αν και φευγει λιγο παραπανω σε τιμη εν τουτοι εμενα με εχουν βολεψει (και δεν γλυστρανε απο τα αυτια το βασικο) τα galaxy buds 2. ιδιο στυλ ειναι τωρα τα galaxy buds fe αλλα η τιμη ειναι καμποσο παραπανω.οχι δεν ειμαι κολλημενος με samsung. απλα λογω οτι τα χρησιμοποιω για τρεξιμο ηθελα κατι να καθεται στο αυτι.αυτα ειναι μεν in ear αλλα εχουν σαν ενα μικρο πτερυγιο που πιανει στο αυτι και δεν φευγουν. τα χρησιμοποιω καθε μερα λογω δουλειας οπως και τα χρησιμοποιω πολλες φορες και οταν θελω να εχω ησυχια για να κανω δουλεια.δεν εχω παραπονο. 5 minutes ago, kajwbtfe said: Παιδιά και εγώ μια από τα ίδια.Ακουστικα για βόλτα με το σκύλο και για σύνδεση με τηλεόραση.Θα ήθελα να έχουν καλό ήχο(λογικό) και τιμές εκεί μέχρι 60€. On 29/12/2023 at 19:22, evts said: Ψάχνω ακουστικά γύρω στα 50 ευρώ με καλό μικρόφωνο και καλό ήχο για μουσική και για τηλεφωνικές κλήσεις. 1
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Thanks Pouline αλλά εγώ εννοούσα Bluetooth headphones over ear κάτι σαν τα Fresh 'n Rebel Clam 2 η κάνα Edifier σε αυτά τα λεφτά.τα w820nb.Ποια λες να είναι καλύτερα για μουσική και λίγο για τηλεόραση? 7 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από kajwbtfe
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, kajwbtfe said: Thanks Pouline αλλά εγώ εννοούσα Bluetooth headphones over ear κάτι σαν τα Fresh 'n Rebel Clam 2 η κάνα Edifier σε αυτά τα λεφτά.τα w820nb.Ποια λες να είναι καλύτερα για μουσική και λίγο για τηλεόραση? sorry δεν καταλαβα οτι ηταν για Over ear. https://www.thelab.gr/reviews/input-devices-peripherals-reviews/oneodio-fusion-a70-headphones-review-r790/ αυτα που ειχαν πεσει στα χερια μου παντως ηταν ωραια.μετα παιζουν και akg αλλα παλι παμε σε 100+ δυστυχως. σε αυτα τα λεφτα για κανα sony, jbl μαλλον 1
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Τελικά τσίμπησα τα Edifier W820NB.Για να δούμε τι θα ακούσουμε.. Ευχαριστώ πάντως! 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2024 4 hours ago, kajwbtfe said: Τελικά τσίμπησα τα Edifier W820NB.Για να δούμε τι θα ακούσουμε.. Ευχαριστώ πάντως! καλη αγορα και πες εντυπωσεις ωστε αν το δει καποιος το θεμα να ξερει. 1
Titos301 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Στις 5/1/2024 στις 1:09 ΠΜ, poulinos είπε καλη αγορα και πες εντυπωσεις ωστε αν το δει καποιος το θεμα να ξερει. εγω θα ηθελα να κοιταξω κατι σε bluetooth αλλα handsfree το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα καθονται στα αυτια μου, καποια απλα της samsung ενσυρματα πχ μου πεφτουν δεν στεκονται, αν παω σε πλαισιο κτλ εχουν εκει να σου δωσουν να δοκιμασεις;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 15 hours ago, Titos301 said: εγω θα ηθελα να κοιταξω κατι σε bluetooth αλλα handsfree το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα καθονται στα αυτια μου, καποια απλα της samsung ενσυρματα πχ μου πεφτουν δεν στεκονται, αν παω σε πλαισιο κτλ εχουν εκει να σου δωσουν να δοκιμασεις; σε hands free αγοραζα αυτα. https://www.xtech.gr/samsung_eg920_retail_kokkino οπως θα δεις στην τριτη εικονα μπορεις να αλλαξεις τα μαξιλαρακια και να βαλεις αυτα που πιανουν στο πτερυγιο του αυτιου.δεν φευγουν με τιποτα. σε bt εχω τα galaxy buds+ Που εχουν κατι παρομοιο αλλα πιο μικρο που πιανουν στο αυτι. 1
kajwbtfe Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2024 Στις 5/1/2024 στις 1:09 ΠΜ, poulinos είπε καλη αγορα και πες εντυπωσεις ωστε αν το δει καποιος το θεμα να ξερει. Λοιπόν τα έχω τρεις εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το ANC δουλεύει πολύ καλά σε σημείο να νιώθω λίγο απόκοσμα όταν είναι ενεργοποιημένο.Η κατασκευή φαίνεται λίγο φτηνή και θα δείξει ο χρόνος για το κατά πόσο είναι.Αθτο που θα ήθελα είναι ένα κλικ πιο δυνατό ήχο.Βεβαια σε συνδιασμό με το anc είσαι οκ αλλά ένα κλικ ακόμα θα ήταν καλοδεχούμενο.Ο ήχος είναι πεντακάθαρος ακόμα και στο τέρμα.Το δοκίμασα και σε διαφορετικά είδη μουσικής και ήταν υπέροχα.Η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ αλλά δεν έχω μετρήσει ακριβώς το πόσο.Πιστευω για τα λεφτά τους είναι απ'.τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. ΥΓ :Για να μην ανοίγω άλλο θέμα,γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω βύσμα jack 3.5mm που να είναι με τις τέσσερις εγκοπές γιατί είναι από gaming headset που χάλασε το βύσμα μπροστα και έχουν και μικρόφωνο?Πήγα σε ένα μαγαζί και είχε μόνο με τρία έτσι ώστε αν δε βρω με τέσσερα να το κολλήσω και να τα έχω μόνο για μουσική .Αν ξέρεις κάνεις θα ήμουν ευγνώμων.
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 On 26/01/2024 at 12:36, kajwbtfe said: Λοιπόν τα έχω τρεις εβδομάδες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το ANC δουλεύει πολύ καλά σε σημείο να νιώθω λίγο απόκοσμα όταν είναι ενεργοποιημένο.Η κατασκευή φαίνεται λίγο φτηνή και θα δείξει ο χρόνος για το κατά πόσο είναι.Αθτο που θα ήθελα είναι ένα κλικ πιο δυνατό ήχο.Βεβαια σε συνδιασμό με το anc είσαι οκ αλλά ένα κλικ ακόμα θα ήταν καλοδεχούμενο.Ο ήχος είναι πεντακάθαρος ακόμα και στο τέρμα.Το δοκίμασα και σε διαφορετικά είδη μουσικής και ήταν υπέροχα.Η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ αλλά δεν έχω μετρήσει ακριβώς το πόσο.Πιστευω για τα λεφτά τους είναι απ'.τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. ΥΓ :Για να μην ανοίγω άλλο θέμα,γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω βύσμα jack 3.5mm που να είναι με τις τέσσερις εγκοπές γιατί είναι από gaming headset που χάλασε το βύσμα μπροστα και έχουν και μικρόφωνο?Πήγα σε ένα μαγαζί και είχε μόνο με τρία έτσι ώστε αν δε βρω με τέσσερα να το κολλήσω και να τα έχω μόνο για μουσική .Αν ξέρεις κάνεις θα ήμουν ευγνώμων. κοιτα σε κανα εξωτερικο.για ελλαδα δεν ειναι τοσο ζεστος οτι θα βρεις. μια χαρα βγηκαν τα ακουστικα
kajwbtfe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 51 λεπτά πριν, poulinos είπε κοιτα σε κανα εξωτερικο.για ελλαδα δεν ειναι τοσο ζεστος οτι θα βρεις. μια χαρα βγηκαν τα ακουστικα Ναι μια χαρά είναι .Βύσμα τελικά βρήκα σε ένα κατάστημα που κάνει γενικά service στα Μελίσσια(μετά τη Shell στο αριστερό σου χέρι απέναντι στην οδό Πεντέλης) 1
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 3 minutes ago, kajwbtfe said: Ναι μια χαρά είναι .Βύσμα τελικά βρήκα σε ένα κατάστημα που κάνει γενικά service στα Μελίσσια(μετά τη Shell στο αριστερό σου χέρι απέναντι στην οδό Πεντέλης) ειναι λεπτοδουλεια να το κολλησεις.απλα να ξερεις. 1
kajwbtfe Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 56 λεπτά πριν, poulinos είπε ειναι λεπτοδουλεια να το κολλησεις.απλα να ξερεις. Ναι το γνωρίζω..Είδα κάτι βίντεο στο YT και είναι πολύ λεπτόδουλειά..Έτσι και αλλιώς άχρηστα τα έχω.Ενα βύσμα πήρα με 2€.Αν πετύχει η εγχείρηση έχει καλώς.Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε .Σε ευχαριστώ πάντως! 1
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2024 1 minute ago, kajwbtfe said: Ναι το γνωρίζω..Είδα κάτι βίντεο στο YT και είναι πολύ λεπτόδουλειά..Έτσι και αλλιώς άχρηστα τα έχω.Ενα βύσμα πήρα με 2€.Αν πετύχει η εγχείρηση έχει καλώς.Αν όχι τι είχαμε τι χάσαμε .Σε ευχαριστώ πάντως! καλα ναι σιγουρα δεν χανεις κατι.απλα θελει καλο κολλητηρι και να ξερεις να το κανεις. εμενα δεν πιανουν τα χερια μου με κολλητηρι και δεν θελω να το μαθω. ειχα δοκιμασει και σε απλα ακουστικα αλλα χωρις καλο εξοπλισμο δεν κανεις δουλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα