magictoboggan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Θα χρησιμοποιηθεί για την καταμέτρηση των κοινωνικών πόντων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα του κάθε πολίτη ώστε να υπάρξει η ανάλογη φορολόγηση; 3 3
immortalx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Ελπιζω ο δικος μας να μην ειναι "πλαγιαστος" σαν τον IBM στη φωτο, και βγουν τιποτε "ειδικοι" Ελληνες πολιτικοι και πουν οτι "γέρνουν" σαν τα γνωστα υποβρυχια 😅 1 1
pirmen56 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Ο μόνος υπολογιστής με ικανότητα ανάλυσης των κομπινών της πορείας των τιμών στο χρηματιστήριο ενέργειας. 2
kinitos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 δεν θα παιζει crysis ειναι η απαντηση στην ερωτηση του φιλου μας. και θελω και εγω μια απαντσηση στην δικη μου τωρα ερωτηση RGB ΘΑ ΕΧΕΙ??? περαν της πλακας ο παλιος υπερ υπολογιστης και ολοι αυτοι γενικα η υπερ τι γινονται οταν ερθει νεος οπως τωρα? λογικα πανε σε μικροτερα κεντρα ερευνας αλλα λεω εγω τωρα μπορουν να δουλεψουν ας πουμε παραλληλα και να εχουν ακομα μεγαλυτερη δυναμη η λεω βλακεια?
toxoths73 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, immortalx είπε Ελπιζω ο δικος μας να μην ειναι "πλαγιαστος" σαν τον IBM στη φωτο, και βγουν τιποτε "ειδικοι" Ελληνες πολιτικοι και πουν οτι "γέρνουν" σαν τα γνωστα υποβρυχια 😅 Από όπου και να γείρει είτε "αριστερά" είτε "δεξιά" είτε στο "κέντρο" χαίρι και προκοπή δεν βλέπω να έχει.
Axelq Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Προφανώς ο παλιός υπερυπολογιστής δεν μπορούσε να λύσει την εξίσωση για τα καινούργια χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος.
Alexaras1991 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, kinitos είπε δεν θα παιζει crysis ειναι η απαντηση στην ερωτηση του φιλου μας. και θελω και εγω μια απαντσηση στην δικη μου τωρα ερωτηση RGB ΘΑ ΕΧΕΙ??? περαν της πλακας ο παλιος υπερ υπολογιστης και ολοι αυτοι γενικα η υπερ τι γινονται οταν ερθει νεος οπως τωρα? λογικα πανε σε μικροτερα κεντρα ερευνας αλλα λεω εγω τωρα μπορουν να δουλεψουν ας πουμε παραλληλα και να εχουν ακομα μεγαλυτερη δυναμη η λεω βλακεια? Για να είναι 120 φορές πιο γρήγορος ο δαίδαλος μάλλον πάει στην ανακύκλωση ο παλιός 😁 Μάλλον Xeons απ'το 2000s θα έχει 1
cpc464 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 54 λεπτά πριν, bazzil είπε Αυτό έγινε το 90. τώρα δεν παίζει τέτοιο πράγμα Σωστά, τότε γινόταν και ένας μειοδοτικός για τα μάτια του κόσμου,τώρα τα δίνουν με απευθείας ανάθεση. 5
Aten-Ra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 5 minutes ago, Alexaras1991 said: Για να είναι 120 φορές πιο γρήγορος ο δαίδαλος μάλλον πάει στην ανακύκλωση ο παλιός 😁 Μάλλον Xeons απ'το 2000s θα έχει https://doc.aris.grnet.gr/system/hardware/ 4 1
cumulus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Για μια ακομη φορα βλεπουμε τα αποτελεσματα ελλειψης προσωπικης ζωης.
ethereum Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 θα προβλέπει το μποτιλιάρισμα στον Κηφισσό 1
chris_g92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, Alexaras1991 said: Για να είναι 120 φορές πιο γρήγορος ο δαίδαλος μάλλον πάει στην ανακύκλωση ο παλιός 😁 Μάλλον Xeons απ'το 2000s θα έχει Τους Xeon E5-2680v2 έχει στα περισσότερα nodes του. Και έχει και gpus Nvidia εκεί κοντά χρονολογικά με τα cpus. Hardware του 2013-2014 είναι. Ο ARIS δουλεύει άψογα πάντως μιας και τον χρησιμοποιούμε στο εργαστήριο μας για ερευνητικούς σκοπούς. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από chris_g92 2
menthol1979 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, kinitos είπε ο παλιος υπερ υπολογιστης και ολοι αυτοι γενικα η υπερ τι γινονται οταν ερθει νεος οπως τωρα? λογικα πανε σε μικροτερα κεντρα ερευνας αλλα λεω εγω τωρα μπορουν να δουλεψουν ας πουμε παραλληλα και να εχουν ακομα μεγαλυτερη δυναμη η λεω βλακεια? Scrap. Και αυτό γιατί σταματάει και η Hardware υποστήριξη από την όποια εταιρία (Η ΙΒΜ που γνωρίζω λόγω δουλειάς μου τυπικά έχει 5 έτη, βαριά βαριά 6 και κάτι με -πανάκριβο μετά- hardware extension support) αλλά και η software υποστήριξη (τρέχουν enterprise εκδόσεις που απλά παύουν να υποστηρίζονται). Και να επιλέξεις να μείνεις χωρίς software support (σε CentOS ή παρεμφερές μπορεί κάτι να γίνεται, σε άλλα enterpise λειτουργικά όπως z/OS - zVM απλά αδύνατο) θα τη φας από το hardware, σε σημείο που θα είναι ασύμφορο. Ανακύκλωση λοιπόν. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Άντε και τους το φτιάξανε. Μετά που θα χάσουν το Manual τι θα κάνουν; (Καλατράβα entered the chat) Καθε φορά που βγαίνει ένας (δεν λέω το όνομα) για το cyber security κλαίω από τα γέλια με πόσες ανακρίβειες και αναχρονιστικές δηλώσεις κάνει. 1
Markerparts Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Παρουσιαση θα γινει ιδια μερα με την αμαξαρα εν ονοματι “CHAOS”.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα