Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα χρησιμοποιηθεί για την καταμέτρηση των κοινωνικών πόντων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα του κάθε πολίτη ώστε να υπάρξει η ανάλογη φορολόγηση;

i(2).jpg

• Like 3
  • Thanks 3
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπιζω ο δικος μας να μην ειναι "πλαγιαστος" σαν τον IBM στη φωτο, και βγουν τιποτε "ειδικοι" Ελληνες πολιτικοι και πουν οτι "γέρνουν" σαν τα γνωστα υποβρυχια 😅

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

δεν θα παιζει crysis ειναι η απαντηση στην ερωτηση του φιλου μας.

και θελω και εγω μια απαντσηση στην δικη μου τωρα ερωτηση 

RGB ΘΑ ΕΧΕΙ???

περαν της πλακας 

ο παλιος υπερ υπολογιστης και ολοι αυτοι γενικα η υπερ τι γινονται οταν ερθει νεος οπως τωρα?

λογικα πανε σε μικροτερα κεντρα ερευνας αλλα λεω εγω τωρα μπορουν να δουλεψουν ας πουμε παραλληλα και να εχουν ακομα μεγαλυτερη δυναμη η λεω βλακεια?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, immortalx είπε

Ελπιζω ο δικος μας να μην ειναι "πλαγιαστος" σαν τον IBM στη φωτο, και βγουν τιποτε "ειδικοι" Ελληνες πολιτικοι και πουν οτι "γέρνουν" σαν τα γνωστα υποβρυχια 😅

Από όπου και να γείρει είτε "αριστερά" είτε "δεξιά" είτε στο "κέντρο" χαίρι και προκοπή δεν βλέπω να έχει.

Δημοσ.

Προφανώς ο παλιός υπερυπολογιστής δεν μπορούσε να λύσει την εξίσωση για τα καινούργια χρωματιστά τιμολόγια ρεύματος.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kinitos είπε

δεν θα παιζει crysis ειναι η απαντηση στην ερωτηση του φιλου μας.

και θελω και εγω μια απαντσηση στην δικη μου τωρα ερωτηση 

RGB ΘΑ ΕΧΕΙ???

περαν της πλακας 

ο παλιος υπερ υπολογιστης και ολοι αυτοι γενικα η υπερ τι γινονται οταν ερθει νεος οπως τωρα?

λογικα πανε σε μικροτερα κεντρα ερευνας αλλα λεω εγω τωρα μπορουν να δουλεψουν ας πουμε παραλληλα και να εχουν ακομα μεγαλυτερη δυναμη η λεω βλακεια?

Για να είναι 120 φορές πιο γρήγορος ο δαίδαλος μάλλον πάει στην ανακύκλωση ο παλιός 😁

Μάλλον Xeons απ'το 2000s θα έχει

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, bazzil είπε

Αυτό έγινε το 90. τώρα δεν παίζει τέτοιο πράγμα

Σωστά, τότε γινόταν και ένας μειοδοτικός για τα μάτια του κόσμου,τώρα τα δίνουν με απευθείας ανάθεση.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, Alexaras1991 said:

Για να είναι 120 φορές πιο γρήγορος ο δαίδαλος μάλλον πάει στην ανακύκλωση ο παλιός 😁

Μάλλον Xeons απ'το 2000s θα έχει

Τους Xeon E5-2680v2   έχει στα περισσότερα nodes του. Και έχει και gpus Nvidia εκεί κοντά χρονολογικά με τα cpus. Hardware του 2013-2014 είναι. Ο ARIS δουλεύει άψογα πάντως μιας και τον χρησιμοποιούμε στο εργαστήριο μας για ερευνητικούς σκοπούς. 

Επεξ/σία από chris_g92
  • Like 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, kinitos είπε

Scrap. Και αυτό γιατί σταματάει και η Hardware υποστήριξη από την όποια εταιρία (Η ΙΒΜ που γνωρίζω λόγω δουλειάς μου τυπικά έχει 5 έτη, βαριά βαριά 6 και κάτι με -πανάκριβο μετά- hardware extension support) αλλά και η software υποστήριξη (τρέχουν enterprise εκδόσεις που απλά παύουν να υποστηρίζονται). Και να επιλέξεις να μείνεις χωρίς software support (σε CentOS ή παρεμφερές μπορεί κάτι να γίνεται, σε άλλα enterpise λειτουργικά όπως z/OS - zVM απλά αδύνατο) θα τη φας από το hardware, σε σημείο που θα είναι ασύμφορο. Ανακύκλωση λοιπόν.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε και τους το φτιάξανε. Μετά που θα χάσουν το Manual τι θα κάνουν; (Καλατράβα  entered the chat) 
Καθε φορά που βγαίνει ένας (δεν λέω το όνομα) για το cyber security κλαίω από τα γέλια με πόσες ανακρίβειες και αναχρονιστικές δηλώσεις κάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...