Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 8/1/2024 στις 3:25 ΜΜ, Getta Robo είπε

Σε αντιθεση με αυτα που πιστευουν διαφοροι τυχαρπαστοι

9 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

πολυ ενδιαφερουσα ειρωνικου επιπεδου καταχωρηση

🙂

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με πήραν για επιστροφή χρημάτων , έπειτα από τις καταγγελίες στον συνήγορο καταναλωτή και γραμματεία Εμπορείου, 

• Thanks 1
Δημοσ.
26 minutes ago, stefanidisg said:

Με πήραν για επιστροφή χρημάτων , έπειτα από τις καταγγελίες στον συνήγορο καταναλωτή και γραμματεία Εμπορείου, 

Και μπραβο σου. Προφανως αποφευγεις και εσυ την συγκεκριμενη επιχειρηση βαση των πρακτικων τους.

Υπαρχουν ουκ ολιγοι που θελουν να πιστευουν οτι οι οροι και συμφωνητικα τους ειναι υπερανω της νομοθεσιας αλλα δεν ισχυει αυτο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Και μπραβο σου. Προφανως αποφευγεις και εσυ την συγκεκριμενη επιχειρηση βαση των πρακτικων τους.

Υπαρχουν ουκ ολιγοι που θελουν να πιστευουν οτι οι οροι και συμφωνητικα τους ειναι υπερανω της νομοθεσιας αλλα δεν ισχυει αυτο.

Έπειτα από 4  μήνες όμως, αλλά δεν τους πέρασε, παρόλο που ρώτησα την κοπέλα που με πήρε για να της δώσω το iban για την επιστροφή, δεν ήξερε κάτι παραπάνω μόνο ότι είχε εντολή για επιστροφή χρημάτων. Τώρα εγώ δεν ξέρω ένα πράγμα , να τις αφήσω τις καταγγελίες ενεργές η να της σβήσω; 

Δημοσ.
1 minute ago, stefanidisg said:

Έπειτα από 4  μήνες όμως, αλλά δεν τους πέρασε, παρόλο που ρώτησα την κοπέλα που με πήρε για να της δώσω το iban για την επιστροφή, δεν ήξερε κάτι παραπάνω μόνο ότι είχε εντολή για επιστροφή χρημάτων. Τώρα εγώ δεν ξέρω ένα πράγμα , να τις αφήσω τις καταγγελίες ενεργές η να της σβήσω; 

Καλιο αργα ποτε, στην Ελλαδα ζουμε.. τα εχω περασει ως καταναλωτης και ως επαγγελματιας.

τις αφηνεις ενεργοτατες, και οταν παρεις τα χρηματα πισω και αποδειξουν οι ιδιοι (γερμανοψυχοι) οτι σου τα εδωσαν, λογικα θα σε ενημερωσουν για την διεκπεραιωση των καταγγελιων σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Καλιο αργα ποτε, στην Ελλαδα ζουμε.. τα εχω περασει ως καταναλωτης και ως επαγγελματιας.

τις αφηνεις ενεργοτατες, και οταν παρεις τα χρηματα πισω και αποδειξουν οι ιδιοι (γερμανοψυχοι) οτι σου τα εδωσαν, λογικα θα σε ενημερωσουν για την διεκπεραιωση των καταγγελιων σου.

Ευχαριστώ. Φυσικά δεν έχω αγοράσει τίποτα από τότε και ούτε πρόκειται να αγοράσω παρόλο κάποιες προσφορές που βγήκαν, αλλά ευχόμαστε να φάνε ένα γερό πρόστιμο για αυτήν την πρακτική τους.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...