Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρόνια πολλά  το Laptop μου μάρκας HP και ειδικότερα το  touchpad παρουσιάζει μια υπερβολική εαισθησια,δεν προλαβαίνω να το αγγίξω και ανεπαίσθητα παίρνει εντολή!

Υπάρχει τρόπος να το κάνω λιγότερο ευαισθητο;

Ευχαριστω καλή χρονια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη χρονια.Ναι λογικα ειναι απλο.Κανει δεξι click στη γραμμη εργασιων κατω ->ρυθμισεις γραμμης εργασιων->Bluetooth και συσκευες->Ποντικι->Ταχυτητα δεικτη ποντικιου και το πηγαινεις λογικα προς τα αριστερα να μειωθει η ταχυτητα

Επεξ/σία από plr77
  • Like 1
Δημοσ.

Φιλε Μου Καλησπέρα.Η Ρυθμιση που θελεις αν εχεις Windows 10/11 Ειναι η Εξης: Απο τις ρυθμίσεις πας στην καρτελα Bluetooth και συσκευές Touchpad Πατήματα και ρυθμίζεις την ευαισθησία. Μακαρι να σε δουλεψει και να μην εχει θεμα το touchpad

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εμένα με pavillion g6 το παρουσίαζε αυτό μετά από λίγη ώρα χρήσης, συγκεκριμένα έκανε και κλικ μόνο του απανωτές φορές ανοίγοντας αρκετά παράθυρα, δεν κατάφερα από τις ρυθμίσεις τίποτε ούτε και με απεγκατάσταση των drivers. Τώρα έχει μία εβδομάδα που έκανα φορμάτ με καθαρή εγκατάσταση των win10 και πηγαίνει καλά, επανήλθε και η ρύθμιση για την ευαισθησία που πριν την είχα στο τέρμα χαμηλό και παρόλα αυτά ακόμη και με χάδι ανταποκρινόταν. Πλέον στην ίδια ρύθμιση θέλει πάτημα για να νιώσει την αφή.

Δημοσ.

Να ξαναπεράσω windows και ολα τα προγράμματα απο την αρχή ειναι δύσκολο,μήπως υπάρχει καμια άλλη ρύθμιση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...