nio34 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα Reno Clio 1.5 disel 115 ps του 2020 . μετα από σκέψη γιατί είναι ακόμα με Τασία είπα να βάλω ζάντες . Τι λέτε θα έχει πρόβλημα το αμάξι με της 17 ? Ξέρω οτι θα χάσει λίγο επιτάχυνση και θα έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση , αλλά θα πατάει καλύτερα . Έχει κάποιος το συγκεκριμένο αμάξι να μου πει ..
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μπορείς να βάλεις 17αρα,με διαστάσεις 205/45/17 σε 7αρα ζάντα. Θα είναι ακριβώς όπως το περιέγραψες,συν το ότι θα είναι πιο ακριβά τα λάστιχα. .Αν και προσωπικά νομίζω ότι η 16αρα ταιριάζει καλύτερα οπτικά σε αυτό το αμάξι.Αλλά εντάξει,γούστα είναι αυτά.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Άμα μένεις Ελλάδα και οχι σε χώρα με φλατ δρόμους, τύπου Ολλανδία, μη βάλεις 45άρι λάστιχο σε αμάξι πόλης. Θα επιβαρύνεις πολύ και την άνεση του αυτοκινήτου. Δεν είναι άλλωστε και κανενα αυτοκίνητο επιδόσεων που να είναι προτεραιότητα σου το κράτημα και δευτερευόντως η άνεση. Στα μείον το κόστος ζάντας και ελαστικών, η επιβάρυνση της άνεσης και οι μικρές διαφορές σε κατανάλωση-επιτάχυνση Στα συν το πάτημα και η ομορφιά, άλλοι έχουν φετιχ με τις ζάντες οπότε θα έβαζαν και 20άρα σε φιέστα αν γινόταν...
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nio34 είπε Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα Reno Clio 1.5 disel 115 ps του 2020 . μετα από σκέψη γιατί είναι ακόμα με Τασία είπα να βάλω ζάντες . Τι λέτε θα έχει πρόβλημα το αμάξι με της 17 ? Ξέρω οτι θα χάσει λίγο επιτάχυνση και θα έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση , αλλά θα πατάει καλύτερα . Έχει κάποιος το συγκεκριμένο αμάξι να μου πει .. Tώρα δηλαδή αισθάνεσαι το αμάξι να μην πατάει καλά;
agnostos13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, nio34 είπε Καλημέρα έχω στην κατοχή μου ένα Reno Clio 1.5 disel 115 ps του 2020 . μετα από σκέψη γιατί είναι ακόμα με Τασία είπα να βάλω ζάντες . Τι λέτε θα έχει πρόβλημα το αμάξι με της 17 ? Ξέρω οτι θα χάσει λίγο επιτάχυνση και θα έχει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση , αλλά θα πατάει καλύτερα . Έχει κάποιος το συγκεκριμένο αμάξι να μου πει .. Αν βάλεις ζάντα ελαφρού κράματος δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με επιταχύνσεις και και κατανάλωση. Το πιο σημαντικό πρόβλημα κατ εμένα με 17” είναι το χτύπημα σε λακούβες (που αν ζεις στην Ελλάδα θα βρίσκεις καθημερινά στη διαδρομή σου). Αλλά εσύ ξέρεις τις προτεραιότητες σου.
nio34 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Όχι μια χαρά είναι και με αυτές απλά είπα για για ομορφιά , αλλά έχετε δίκιο καλύτερα να πάω σε 16αρες να είμαι πιο άνετος ..
SaFiS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Πας σε 16αρες με τα 205 και εισαι μια χαρα. Να προσεξετε το offset και να πας αντιπροσωπεια να δηλωσουν την διασταση στον εγκεφαλο ωστε να δειχνει σωστα και το κοντερ…
nio34 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, SaFiS είπε Πας σε 16αρες με τα 205 και εισαι μια χαρα. Να προσεξετε το offset και να πας αντιπροσωπεια να δηλωσουν την διασταση στον εγκεφαλο ωστε να δειχνει σωστα και το κοντερ… Αυτό θα κάνω ευχαριστώ πολύ
Black Demis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Με 45 λάστιχο είμαι σε ποιο ελάφι αυτοκινιτο και μάλιστα 3 θυρο, ούτε στον εχθρό μου πραγματικά, όταν βρω ευκαιρία να πάρω σετ με ζάντες 15 άρες να βάλω και 55 λάστιχο 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Black Demis είπε Με 45 λάστιχο είμαι σε ποιο ελάφι αυτοκινιτο και μάλιστα 3 θυρο, ούτε στον εχθρό μου πραγματικά, όταν βρω ευκαιρία να πάρω σετ με ζάντες 15 άρες να βάλω και 55 λάστιχο Σε καταλαβαίνω,σε clk με 225/45/17 245/40/17 με Bilstein B8 και Eibach pro Kit 30mm,σκέφτομαι σοβαρά να ξαναβάλω την εργοστασιακή διάσταση 205/55/16 και εργοστασικά αμορτισερ και ελατήρια.
Nabuko Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, nio34 είπε Όχι μια χαρά είναι και με αυτές απλά είπα για για ομορφιά , αλλά έχετε δίκιο καλύτερα να πάω σε 16αρες να είμαι πιο άνετος .. Εφόσον η Renault προσφέρει το αμάξι και με 17αρες τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε εγώ θα πάω απ΄την αντίθετη όχθη σε σχέση με τους αγαπητούς συμφορουμίτες. Πήγαινε δες τες φορεμένες και αν σου αρέσει το αμάξι βάλτες. Μια ζωή την έχουμε
Black Demis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, jmmys said: Σε καταλαβαίνω,σε clk με 225/45/17 245/40/17 με Bilstein B8 και Eibach pro Kit 30mm,σκέφτομαι σοβαρά να ξαναβάλω την εργοστασιακή διάσταση 205/55/16 και εργοστασικά αμορτισερ και ελατήρια. Είχα βάλει και εγώ coil over εκει έκλαιγα, πήγα σε καλό δρόμο στροφές κλπ γούσταρα και με το που πήγα και οδήγησα στον κλασσικό καθημερινό δρόμο έμαθα 2 πράγματα 1. Τελικά γέρασε η μέση μου παραπάνω από ότι φαντάζομαι η κάθε λακκούβα ήταν λες και την πατούσα με γυμνό σώμα 2. Σιγά σιγά άρχισαν να τρίζουν πλαστικά λόγο υπερβολικων κραδασμών 4 μήνες τα είχα 450 τα πήρα 300 τα έδωσα έβαλα kyb (ίδια με μαμά) με 200 ευρώ και τουλάχιστον ήρθε λίγο στα φισιολογικα του αλλά την κωλο 45 διάταση από μόνο του την έχει το αυτοκίνητο 1 hour ago, Nabuko said: Εφόσον η Renault προσφέρει το αμάξι και με 17αρες τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε εγώ θα πάω απ΄την αντίθετη όχθη σε σχέση με τους αγαπητούς συμφορουμίτες. Πήγαινε δες τες φορεμένες και αν σου αρέσει το αμάξι βάλτες. Μια ζωή την έχουμε Όχι να δει εκεί θα του αρέσει (όπως σε μένα) να κάνει βόλτα λίγο στους δρόμους μην μετανιώσει μετά όπως περρισοτεροι μας
Nabuko Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Black Demis είπε μην μετανιώσει μετά όπως περρισοτεροι μας Αποκλείεται να έχεις στατιστικό δείγμα ικανό να υποστηρίξει την υπόθεσή σου. Εγώ ας πούμε δεν μετάνιωσα καθόλου. Και δεν έχω και κάποιο θέμα βασικά.
Black Demis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, Nabuko said: Αποκλείεται να έχεις στατιστικό δείγμα ικανό να υποστηρίξει την υπόθεσή σου. Εγώ ας πούμε δεν μετάνιωσα καθόλου. Και δεν έχω και κάποιο θέμα βασικά. Καλά είπα λίγο λάθος την εμπειρία μου, θα το πω αλλιος, όσους ξέρω στην Ελλάδα περρισωτερα άτομα πάνω από 35 ετών, μικρότεροι δεν έχουν συνήθος θέμα η άτομα σε άλλη χώρα βλ Ελβετία έχουν λιγότερο θέμα (λόγο ότι λακκούβες είναι ελάχιστες) το Το αμάξι το είχα και στην Ελβετία για κάποιους μήνες που ήμουν εκεί, λακκούβες μηδέν (πέρα από από κάποιες περιοχές μέσα στην Ζυρίχη που δεν πατούσα και συχνά) έτσι δεν θα είχα θέμα να είμαι μόνημα και με coil over Με ρύθμιση στο σκληρό και με 45 λάστιχο 205/45/16 Με το που ήρθα στην Ελλάδα μετά από 3 μήνες τα είδα όλα και πλαστικά άρχισαν να τρίζουν και μέση γόνατα να πωνανε (που έτσι και αλλιος πωνανε απλά το αποτέλειωσε ο δρόμος) Έτσι έκανα αυτό που έκανα μαμά kyb και 195/55/15 ζαντο λάστιχα Το μόνο καλό που έχει η Ελλάδα είναι ότι μπορείς να πας όπου θες όπως θες δεν πας με το βλέμμα καρφωμένο στο dashboard μην και περάσεις κατά 1 χιλομετρο το όριο (σε σκίζουν χθες)
agnostos13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, Nabuko είπε Εφόσον η Renault προσφέρει το αμάξι και με 17αρες τότε σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε εγώ θα πάω απ΄την αντίθετη όχθη σε σχέση με τους αγαπητούς συμφορουμίτες. Πήγαινε δες τες φορεμένες και αν σου αρέσει το αμάξι βάλτες. Μια ζωή την έχουμε Και οι 18αρες ακόμα καλύτερες στο μάτι, όμως τα αμορτισέρ-ελατήρια-ανάρτηση είναι κατάλληλα για ελληνικούς λακουβόδρομους; Αν ήμασταν στο Μόντε Κάρλο θα ήταν αλλιώς. Επίσης σκεπτόμενος οτι Bmw-Mercedes κλπ βάζουν από το εργοστάσιο χαμηλοπρόφιλα ελαστικά υποθέτω οτι έχουν και άλλης φιλοσοφίας ανάρτηση για να κρατάνε την άνεση στην κύλιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα