Manos_Pan_2000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Γεια χαρά σε όλους. Αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος (είμαι αρχάριος και το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω καθόλου) και να μου δώσει ακριβώς τον κώδικα σε Java ώστε: α) το πρόγραμμα να διαβάζει το αρχείο εισόδου test1.in Το αρχείο θα περιέχει δύο σειρές, η 1η σειρά θα έχει 2 αριθμούς (γραμμές και στήλες πίνακα). Η 2η σειρά τόσους αριθμούς όσες οι στήλες. Έξτρα ερώτηση εδώ: Το αρχείο test1.in μπορώ να το δημιουργήσω με Σημειωματάριο και να το αποθηκεύσω ως test1.in? β) το πρόγραμμα να στέλνει το αποτέλεσμα (έναν αριθμό) στο αρχείο εξόδου test2.out Ευχαριστώ πολύ για κάθε πιθανή βοήθεια.
filip123go Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Manos_Pan_2000 said: Γεια χαρά σε όλους. Είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα. Αν είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος (είμαι αρχάριος και το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω καθόλου) και να μου δώσει ακριβώς τον κώδικα σε Java ώστε: α) το πρόγραμμα να διαβάζει το αρχείο εισόδου test1.in Το αρχείο θα περιέχει δύο σειρές, η 1η σειρά θα έχει 2 αριθμούς (γραμμές και στήλες πίνακα). Η 2η σειρά τόσους αριθμούς όσες οι στήλες. Έξτρα ερώτηση εδώ: Το αρχείο test1.in μπορώ να το δημιουργήσω με Σημειωματάριο και να το αποθηκεύσω ως test1.in? β) το πρόγραμμα να στέλνει το αποτέλεσμα (έναν αριθμό) στο αρχείο εξόδου test2.out Ευχαριστώ πολύ για κάθε πιθανή βοήθεια. Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε , ανέβασε ότι έχεις κάνει και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μαζί. Αν θέλεις έτοιμη λύση 500 ευρώ.
Manos_Pan_2000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, filip123go είπε Αν θέλεις να σε βοηθήσουμε , ανέβασε ότι έχεις κάνει και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε μαζί. Αν θέλεις έτοιμη λύση 500 ευρώ. Τα forum γενικότερα, ειδικά τη δεκαετία του 2000, ήταν πηγή αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Υπήρχε κόσμος με διάθεση να βοηθήσει, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Όταν η ερώτηση που έκανες ήταν συγκεκριμένη έπαιρνες κατευθείαν απάντηση. Επιπλέον πληροφορίες σου ζητούνταν μόνο αν η ερώτησή σου ήταν ελλιπής, ασαφής. Ένας βασικός λόγος που ατόνησαν τα forum ήταν ασφαλώς η επέλαση των γκλαμουράτων social media. Δευτερεύων αλλά όχι ασήμαντος λόγος η συμπεριφορά "σοφών" ηγεμονίσκων που βλέπουν τη γνώση ως ανταλλάξιμο λάφυρο και όχι ως κοινό αγαθό. Ασφαλώς εξακολουθεί να υπάρχει κόσμος με διάθεση να βοηθήσει. Έχω αρκετές παρατηρήσεις στο μυαλό, θα σταθώ όμως μόνο σε δύο: α) Η ρητορική αυτή θυμίζει κατοχή. Μαυραγορίτες. Δείξε μου τι έχεις, για να σου δώσω λάδι. β) Όποιος περιμένει ότι κοστολογώντας θα λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, σίγουρα θα πεινάσει. Υπάρχει και ζήτημα άγνοιας αντικειμενικής κοστολόγησης του κόπου που κάνεις. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να πάει σ' έναν ποδηλατά, που ζητάει 10 ή 20 ευρώ για ένα φούιτ. Επιπλέον ένα ακόμα ζήτημα είναι η άγνοια για το τι υπάρχει γύρω σου, στη σημερινή εποχή. Καληνύχτες!
filip123go Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε Τα forum γενικότερα, ειδικά τη δεκαετία του 2000 Δεν είμαστε πια στη δεκαετία του 2000. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο. 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε Όταν η ερώτηση που έκανες ήταν συγκεκριμένη έπαιρνες κατευθείαν απάντηση. Επιπλέον πληροφορίες σου ζητούνταν μόνο αν η ερώτησή σου ήταν ελλιπής, ασαφής. Για πήγαινε μια βόλτα στο stack overflow και κάνε την ίδια ερώτηση να δω λίγο κάτι. 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε Δευτερεύων αλλά όχι ασήμαντος λόγος η συμπεριφορά "σοφών" ηγεμονίσκων που βλέπουν τη γνώση ως ανταλλάξιμο λάφυρο και όχι ως κοινό αγαθό. Σα δεν ντρεπόμαστε λέω γω που τολμάμε να βγάλουμε λεφτά.! Θα φάμε αγάπη και ευχές φέτος στο τραπέζι της πρωτοχρονιάς. 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε Έχω αρκετές παρατηρήσεις στο μυαλό, θα σταθώ όμως μόνο σε δύο: Μα γιατί..; Πες τες όλες, είμαι σε άδεια (ξέρεις, αυτές οι μέρες που δικαιούσαι για ξεκούραση, όταν δουλεύεις, η μπορεί και να μην ξέρεις) , έχω χρόνο, μπορώ να σου απαντήσω κατάλληλα σε όλες! Τώρα πως, από το "δείξε μας τι έχεις κάνει, να σε βοηθήσουμε" στο 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε α) Η ρητορική αυτή θυμίζει κατοχή. Μαυραγορίτες. Δείξε μου τι έχεις, για να σου δώσω λάδι. μόνο εσύ ξέρεις. Επίσης, έχεις ζήσει κατοχή και ξέρεις, η ότι έχεις δει από τις ταινίες του Βεγγου; 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε β) Όποιος περιμένει ότι κοστολογώντας θα λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, σίγουρα θα πεινάσει. Υπάρχει και ζήτημα άγνοιας αντικειμενικής κοστολόγησης του κόπου που κάνεις. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να πάει σ' έναν ποδηλατά, που ζητάει 10 ή 20 ευρώ για ένα φούιτ. Επιπλέον ένα ακόμα ζήτημα είναι η άγνοια για το τι υπάρχει γύρω σου, στη σημερινή εποχή. Εγώ τόσα χρεώνω για τις υπηρεσίες μου, αν δεν σου αρέσει, να πας αλλού. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Δεν θα σε κακολογίσει κανένας. 1 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, Manos_Pan_2000 είπε Τα forum γενικότερα, ειδικά τη δεκαετία του 2000, ήταν πηγή αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Υπήρχε κόσμος με διάθεση να βοηθήσει, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Όταν η ερώτηση που έκανες ήταν συγκεκριμένη έπαιρνες κατευθείαν απάντηση. Επιπλέον πληροφορίες σου ζητούνταν μόνο αν η ερώτησή σου ήταν ελλιπής, ασαφής. Ένας βασικός λόγος που ατόνησαν τα forum ήταν ασφαλώς η επέλαση των γκλαμουράτων social media. Δευτερεύων αλλά όχι ασήμαντος λόγος η συμπεριφορά "σοφών" ηγεμονίσκων που βλέπουν τη γνώση ως ανταλλάξιμο λάφυρο και όχι ως κοινό αγαθό. Ασφαλώς εξακολουθεί να υπάρχει κόσμος με διάθεση να βοηθήσει. Έχω αρκετές παρατηρήσεις στο μυαλό, θα σταθώ όμως μόνο σε δύο: α) Η ρητορική αυτή θυμίζει κατοχή. Μαυραγορίτες. Δείξε μου τι έχεις, για να σου δώσω λάδι. β) Όποιος περιμένει ότι κοστολογώντας θα λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, σίγουρα θα πεινάσει. Υπάρχει και ζήτημα άγνοιας αντικειμενικής κοστολόγησης του κόπου που κάνεις. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να πάει σ' έναν ποδηλατά, που ζητάει 10 ή 20 ευρώ για ένα φούιτ. Επιπλέον ένα ακόμα ζήτημα είναι η άγνοια για το τι υπάρχει γύρω σου, στη σημερινή εποχή. Καληνύχτες! Η βοήθεια προϋποθέτει ένα ελάχιστο έστω δείγμα προσπάθειας, που υποδηλώνει ότι ο ερωτών έχει ασχοληθεί με το δικό του πρόβλημα πριν ζητήσει βοήθεια από αλλού, και δεν πρόκειται για κάποιον που ζητάει από άλλους να κοπιάσουν αντί γι' αυτόν. Το παραπάνω δείχνει ένα σεβασμό στις γνώσεις και τον χρόνο αυτού που θα βοηθήσει ανιδιοτελώς. Αν απλώς θες μια δουλειά να γίνει χωρίς να πολυσκοτίζεσαι, δε ζητάς βοήθεια αλλά τη συμβολή κάποιου επαγγελματία για να γίνει η δουλειά σου. Μην εκπλήσεσαι λοιπόν όταν ο επαγγελματίας ζητάει ανταμοιβή για τη δουλειά του. Το αρχικό σου ποστ έχει μηδέν (0) ερωτήσεις και πουθενά δεν υποδηλώνει τη διάθεση να ασχοληθείς εσύ ο ίδιος. Δε μας λες τι έχεις προσπαθήσει μέχρι τώρα, τι ακριβώς σε δυσκολεύει ή πού έχεις απορίες. Αντιθέτως, ζητάς ξεκάθαρα τον έτοιμο κώδικα για το πρόβλημά σου. Άρα λοιπόν κάποιος εύκολα φτάνει στο συμπέρασμα ότι απλώς ψάχνεις κάποιον να σου κάνει μια δουλειά χωρίς εσύ να ασχοληθείς, εξού και η απάντηση του filip123go. 2 2
JakeKaufman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Manos_Pan_2000 είπε Τα forum γενικότερα, ειδικά τη δεκαετία του 2000, ήταν πηγή αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς. Υπήρχε κόσμος με διάθεση να βοηθήσει, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Όταν η ερώτηση που έκανες ήταν συγκεκριμένη έπαιρνες κατευθείαν απάντηση. Επιπλέον πληροφορίες σου ζητούνταν μόνο αν η ερώτησή σου ήταν ελλιπής, ασαφής. Ένας βασικός λόγος που ατόνησαν τα forum ήταν ασφαλώς η επέλαση των γκλαμουράτων social media. Δευτερεύων αλλά όχι ασήμαντος λόγος η συμπεριφορά "σοφών" ηγεμονίσκων που βλέπουν τη γνώση ως ανταλλάξιμο λάφυρο και όχι ως κοινό αγαθό. Ασφαλώς εξακολουθεί να υπάρχει κόσμος με διάθεση να βοηθήσει. Έχω αρκετές παρατηρήσεις στο μυαλό, θα σταθώ όμως μόνο σε δύο: α) Η ρητορική αυτή θυμίζει κατοχή. Μαυραγορίτες. Δείξε μου τι έχεις, για να σου δώσω λάδι. β) Όποιος περιμένει ότι κοστολογώντας θα λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα, σίγουρα θα πεινάσει. Υπάρχει και ζήτημα άγνοιας αντικειμενικής κοστολόγησης του κόπου που κάνεις. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να πάει σ' έναν ποδηλατά, που ζητάει 10 ή 20 ευρώ για ένα φούιτ. Επιπλέον ένα ακόμα ζήτημα είναι η άγνοια για το τι υπάρχει γύρω σου, στη σημερινή εποχή. Καληνύχτες! To μισό effort που εκανες για να γραψεις αυτες τις αρλουμπες, αν το ειχες κανει για την ασκηση κατι θα ειχες καταφερει Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από Kercyn Αφαίρεση χαρακτηρισμών 1
ghostaki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Φανταστικό λογύδριο! Έτοιμος για πολιτικός είσαι, μήπως να το σκεφτόσουν για καριέρα; Έχουμε δει θράσος και θράσος εδώ μέσα κατά καιρούς, αλλά εσύ το τερμάτισες... 1 1
lambrospro Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά, το παλικάρι προφανως είναι φοιτητής και προφανως θέλει να περάσει το μάθημα χωρίς να μάθει Java. @Manos_Pan_2000 παρότι κάτι τέτοιο για μένα είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνω, θα σου ελεγα αυτό ακριβως που έχουν πει και οι άλλοι. Πάλεψε το σωστα πρώτα. επισης, δεν μπήκες καν στον κόπο να δώσεις μια βοήθεια σε αυτον που θα στο φτιάξει ανεβάζοντας ένα δείγμα του αρχείου test.in. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2023 από lambrospro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα