Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διατηρω εδω και δεκαετιες μια ιστοσελιδα, με γενικως καλη πορεια στον χωρο της.

Σημερα ελαβα ενα email ως εξης: (εσβησα ονομα και εταιρια αν και ισως η εταιρια μπορει να αναφερθει):

----

Γεια σας,

Ονομάζομαι .......... και είμαι Media Buyer στην ............ Advertising. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω διαφημιστικό χώρο στην ιστοσελίδα σας.

Στην ............., εκτιμούμε τις μακροχρόνιες συνεργασίες και δεσμευόμαστε να πληρώνουμε εκ των προτέρων για τον διαφημιστικό χώρο. Δεν απαιτούμε αποκλειστικότητα.

Είμαι στη διάθεσή σας για να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε περαιτέρω τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,

----

Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο; Αναζητησα την εταιρεια, και φαινεται να ειναι απο την Πορτογαλια, διαφημιστικη. 

Ρωτω εδω, γιατι δεν θελω να μπλεκω με απατες ή αλλες περιπετειες, αν αλλος ειχε παρομοια εμπειρια και τι σκεψεις κανετε σχετικα με το θεμα.

Δημοσ.

Αν έχεις τόσο μεγάλη ιστοσελίδα που να μπαίνουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο, και ειδικά Πορτογαλία, τότε θα μπορούσε να είναι legit. Ουσιαστικά πρέπει να απαντήσεις στο ερώτημα "γιατί εμένα".

Αν όμως δεν παίζουν αυτά τα μεγέθη, phishing είναι. Το αφήνεις και προχωράς παρακάτω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δειτε κι εσεις αν μπορειτε βρε παιδια.

Η εταιρια λεγεται Clever advertising (το τσεκαρουμε μην ειναι 'φαντασμα', σωστα;), το δε email ηρθε απο @g13advertising.com.

Μου εκανε εντυπωση οτι το email ηταν στα ελληνικα, και σωστα ελληνικα, οχι δηλαδη τα κλασικα αγγλικα που συνηθως διαφοροι απατεωνες στελνουν σε ολους σωρηδων, ουτε φυσικα ανορθογραφα.

Επισης στο reply, αν πατησω, φαινεται οτι παει σε αυτο το email και οχι σε ....καποιο αλλο οπως σε συνηθεις spammers.

Και τα δυο δε μου φαινονται scam οσο εψαξα, αλλα επειδη δεν εχω ορεξη να ανοιξω συνομιλιες με απατεωνες, αν καποιος μπορει επισης να κανει ενα τσεκ και εχει να πει μια γνωμη, θα βοηθουσε.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Αν δεις το πελατολόγιο είναι στοιχηματικές και καζίνο που ίσως τρώνε πόρτα από τα υπόλοιπα δίκτυα διαφημίσεων και ψάχνουν σελίδες με υπολογίσιμο traffic.

Αν δεν σε χαλάει να προβάλεις τέτοιου είδους διαφημίσεις δεν έχεις να χάσεις κάτι ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Το αν στο τέλος καταφέρεις να πάρεις λεφτά γι' αυτές τις διαφημίσεις είναι άλλο θέμα 🙂

• Like 1
Δημοσ.

Οι διαφημιζόμενοι είναι στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται και στην Ελλάδα, οπότε θέλουν και ελληνικό traffic

• Like 1
Δημοσ.
On 29/12/2023 at 12:32, WebDevGr said:

Αν δεις το πελατολόγιο είναι στοιχηματικές και καζίνο που ίσως τρώνε πόρτα από τα υπόλοιπα δίκτυα διαφημίσεων και ψάχνουν σελίδες με υπολογίσιμο traffic.

Αν δεν σε χαλάει να προβάλεις τέτοιου είδους διαφημίσεις δεν έχεις να χάσεις κάτι ζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Το αν στο τέλος καταφέρεις να πάρεις λεφτά γι' αυτές τις διαφημίσεις είναι άλλο θέμα 🙂

Γνωριζεις κατι παραπανω; Δεν πληρωνουν, ή κανουν τερτιπια;

Δημοσ.
1 hour ago, mindreader said:

Γνωριζεις κατι παραπανω; Δεν πληρωνουν, ή κανουν τερτιπια;

Δεν γνωρίζω το χώρο των στοιχηματικών ούτε τους μεσάζοντες τους.

Αν η σελίδα σου δεν έχει σχετικό περιεχόμενο δεν ξέρω αν θα έχει κάποια σπουδαία απόδοση. 

Ανάλογα με το περιεχόμενο της σελίδας σου θα μπορούσες να κοίταξες σε διάφορα affiliate τύπου linkwise

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...