ninas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21000 χιλιαδες στροφες ηλεκτροκινητήρας και συντομα 27.000, πραγματικά εντυπωσιακο, το σιγουρο ειναι πως θα ακουγεται σαν cool whine οπως στα τροφοδοτικα και άντε να στο αντικαταστήσουν μετά... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από ninas
Le Perv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Mε την υψηλοτερη αναπτυξη στην Ευρωπη η Ελλας. Γιατι να μην το προ-παραγγειλω? Αν δε το ψωνισουμε εμεις που εχουμε, ποιοι θα το παρουν? Οι ιταλοι, σκανδιναβοι, γερμανοι με τα τρυπια σωβρακα?
Tsakalos! Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 εμπρος βημα ταχυ.. για "αναλωσιμα" αμαξια, 5ετιας... ολε... και οποιος δε "βγαινει", γαιδουρακι.. 4
panathatube Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή η Xiaomi αντιγραφή κραυγαλέα Porsche και Tesla νομίζει ότι μπορεί και να τις ξεπεράσει κιόλας. Τα ρούχα κάνουν τον παπά; και να τον κάνουν στη Δύση δεν εκτιμούν το copy paste... 5
SkaL- Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Πολλοί κοροϊδεύετε και προσπαθείτε να την μειώσετε εγώ ξέρω πως η εταιρία είναι από τα καλύτερα vfm και όλα της τα προϊόντα σε όλους τους τομείς είναι τουλάχιστον αξιόλογα. 11 5 1
jodalar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, SkaL- είπε Πολλοί κοροϊδεύετε και προσπαθείτε να την μειώσετε εγώ ξέρω πως η εταιρία είναι από τα καλύτερα vfm και όλα της τα προϊόντα σε όλους τους τομείς είναι τουλάχιστον αξιόλογα. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Haters υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το χειρότερο όλων ξέρεις ποιο είναι? Πολλοί γράφουνε για κινεζιά και τα σχετικά. Ξέχασαν ομως η αμερικάνικη tesla πόσα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει σε όλα τα επίπεδα πολλά εξ αυτών κατόπιν κυκλοφορίας. 10 2 2
AtiX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, jodalar είπε Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Haters υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το χειρότερο όλων ξέρεις ποιο είναι? Πολλοί γράφουνε για κινεζιά και τα σχετικά. Ξέχασαν ομως η αμερικάνικη tesla πόσα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει σε όλα τα επίπεδα πολλά εξ αυτών κατόπιν κυκλοφορίας. Αρκετά από τα προβλήματα που παρουσιάζει η Tesla λύνονται με απλά updates τα οποία δίνονται σχετικά άμεσα… Στα κινητά της πάλι η Xiaomi, τα updates, όχι απλά δίνονται με το σταγονόμετρο αλλά, τις περισσότερες φορές χαλάνε και πράγματα που λειτουργούν σωστά… Άντε να δούμε μπας και στρώσει η κατάσταση με το HyperOs… Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από AtiX 4 1
Fighter pilot 71 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σιγουρα μπορει να ξεπερασει Πόρσε Και Τεσλα αρκει να βγαλει το ιδιο μοντελο με 15 διαφορετικες ονομασιες οπως τα κινητα... Pro,Plus,Premium,Ultra Plus,Ultra Premium κλπ Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από Fighter pilot 71 2
panathatube Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, SkaL- είπε Πολλοί κοροϊδεύετε και προσπαθείτε να την μειώσετε εγώ ξέρω πως η εταιρία είναι από τα καλύτερα vfm και όλα της τα προϊόντα σε όλους τους τομείς είναι τουλάχιστον αξιόλογα. Δεν αμφιβάλλω. Αν δεν θέλει η εταιρεία να την κοροϊδεύουν να πάψει να έχει λογική "αν δεν έχεις για SEIKO είμαι SETKO". 2 2
Black Demis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Ελπίζω να μην φτιάχνει το software η xiaomi μόνο 1 1
PaNtErAz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Fighter pilot 71 είπε Σιγουρα μπορει να ξεπερασει Πόρσε Και Τεσλα αρκει να βγαλει το ιδιο μοντελεο με 15 διαφορετικες ονομασιες οπως τα κινητα... Pro,Plus,Premium,Ultra Plus,Ultra Premium κλπ Iphone 15, 15 Pro, 15 Pro Max, Watch SE, Watch, Watch 44, Watch 42, Watch Ultra κτλ; 2 1
euronmyous Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Σε λιγο καιρο θα σε ρωτανε τι αμαξι εχεις και θα λες ...... ενα pococar τετραθυρο με ασυρματη φορτιση και gorilla glass (αστεια αστεια, αυτο θα ταν ωραιο feature)
AtiX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, PaNtErAz είπε Iphone 15, 15 Pro, 15 Pro Max, Watch SE, Watch, Watch 44, Watch 42, Watch Ultra κτλ; Τέσσερα τον χρόνο η μια, 8 τον χρόνο + τις παραλλαγές των redmi & poco η άλλη… 4
gjp1000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 μαλιστα το ακουσαμε και αυτο συγκριση xiaomi με Porsche............................. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα