Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος βαρέθηκα να φτιάξω, ίσως κάνω την Πρωτοχρονιά. Θέλω όμως προμήθεια μελομακάρονων για το επόμενο 4ήμερο-5ήμερο.

Πού θα βρω στην Αθήνα μελομακάρονο σωστό; Εννοώ με μέλι, χωρίς να είναι πηγμένο στη ζάχαρη, χωρίς να είναι παπαριασμένο στα σιρόπια, χωρίς να λιώνει στο στόμα με την πρώτη επαφή ή να έχει γεύση κυρίως πορτοκάλι. Δεν με ενδιαφέρει η τιμή, μισό κιλό θα πάρω, αδιάφορο αν θα κάνει 8, 10 ή 15 ευρώ, δε θα τα χαλάσουμε εκεί.

Μέχρι στιγμής είχα βρει αξιοπρεπή σε ένα φούρνο στο Χαλάνδρι, αλλά στην τελευταία του φουρνιά μασουλάς ζάχαρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και λίγα χρόνια παίρνω (για να κάνω δώρο κυρίως) από το Μαμά Ψωμί, βολεύει που είναι και δίπλα στο σπίτι. 

Εξαιρετικά, τραγανά και με σωστό μέλι. 

Φυσικά, σαν τα σπιτικά δεν παίζει πουθενά (αν έχεις καλή συνταγή και νοικοκυρά-η)..

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ.

Μικέ στην Μαβίλη,

η αλήθεια είναι ότι έχω να φάω χρόνια από εκεί αλλά μικρότερος περίμενα πως και πως να τα φέρει ο θείος που κάθε χρόνο έφερνε ένα κουτί από εκεί.

Δημοσ.

κάνε μια βόλτα Ιασωνιδου Ελληνικό. στο φούρνο του Γιούρα και είναι σε απόσταση βολής στη Κολχιδος ζαχαροπλαστείο με δικό τους υλικό

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MikhailBakurin είπε

Ευχαριστώ τους λοιπούς. Θα πάω ΜΙΚΕ για αρχή, που είναι δίπλα μου, και μετά βλέπουμε.

περιμένουμε εντυπώσεις.

Παλιός Αμπελοκηπιώτης, τον έχω σε μεγάλη υπόληψη. Αν και έχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης από τότε που ήμουν μικρός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...