Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε

Δεν σου στέλνουν φυσικό αντίγραφο, τι δεν κατάλαβες;

Δικια σου θεωρια ειναι αυτο περι 20 αποδειξεων για 1 iphone κτλ. Μπορεις παντα να σκαναρεις την αποδειξη να δεις τι στοιχεια βγαζει (ημερομηνια εκδοσης πχ) 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δικια σου θεωρια ειναι αυτο περι 20 αποδειξεων για 1 iphone κτλ. Μπορεις παντα να σκαναρεις την αποδειξη να δεις τι στοιχεια βγαζει (ημερομηνια εκδοσης πχ) 

Είδες τι έξυπνος είμαι; Έβγαλα ολόκληρη απάτη από το μυαλό μου! ;)

Συνεχίζουμε...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/12/2023 στις 8:57 ΜΜ, SabotazNic είπε

Μια χαρα γινεται ...

Εχει το μαγαζι πχ παραγγελια 20 iPhone 15 pro max  512gb σε 20 διαφορετικους πελατες...

Κοβει μια αποδειξη σε Α4 με το ERP της , με QR, με περιγραφη προϊοντος κανονικα. Ποσα - ποσο ΦΠΑ στις 03/01/2024 και 9:01 το πρωι.

Εκτυπωση αποδειξης σε PDF ... προσθετουν IMEI και χρωμα με ενα απλο software  και την τυπωνουν 20 φορες.

Εαν την βαλεις στο e-apodeixi βγαζει νομιμη αποδειξη με ημερομηνια ,ωρα και ποσο...

Τις βαζουν στα κουτια που θα παραλαβει ο courier και ολα μελι - γαλα..

Σου χαλαει το iPhone και πας στην iSquare .. Ο υπαλληλος κοιταει την αποδειξη βλεπει ημερομηνια αγορας - IMEI και οτι ειναι νομιμη η αποδειξη οποτε ολα σωστα για αυτον...

Ετσι γινεται η κομπινα...

Επεξ/σία από k_w_t
  • Like 1
  • Thanks 4
Δημοσ.
Στις 3/1/2024 στις 11:23 ΠΜ, k_w_t είπε

Μια χαρα γινεται ...

Εχει το μαγαζι πχ παραγγελια 20 iPhone 15 pro max  512gb σε 20 διαφορετικους πελατες...

Κοβει μια αποδειξη σε Α4 με το ERP της , με QR, με περιγραφη προϊοντος κανονικα. Ποσα - ποσο ΦΠΑ στις 03/01/2024 και 9:01 το πρωι.

Εκτυπωση αποδειξης σε PDF ... προσθετουν IMEI και χρωμα με ενα απλο software  και την τυπωνουν 20 φορες.

Εαν την βαλεις στο e-apodeixi βγαζει νομιμη αποδειξη με ημερομηνια ,ωρα και ποσο...

Σου χαλαει το iPhone και πας στην iSquare .. Ο υπαλληλος κοιταει την αποδειξη βλεπει ημερομηνια αγορας - IMEI και οτι ειναι νομιμη η αποδειξη οποτε ολα σωστα για αυτον...

Καλά εδώ πολλοί δεν μπαίνουν καν στο κόπο. Κόβουν απόδειξη ταμειακής και απλά την σκαναρουν και την στέλνουν μόνο με mail και δεν υπάρχει καν φυσικό αντίγραφο .

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Καλά εδώ πολλοί δεν μπαίνουν καν στο κόπο. Κόβουν απόδειξη ταμειακής και απλά την σκαναρουν και την στέλνουν μόνο με mail και δεν υπάρχει καν φυσικό αντίγραφο .

Απλα εκει εχεις ενα θεμα με την εγγυηση. 

Ενω με αυτο τον τροπο που εγραψα*  υπαρχει παραστατικο με περιγραφη και ΙΜΕΙ συσκευης.

*δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου αλλα εχει συμβει και τους επιασαν κατα τυχη οταν αγορασαν 2 φιλοι απο το ιδιο μαγαζι και ειχαν ιδιο αριθμο παραστατικου. 

Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 9:46 ΠΜ, k_w_t είπε

Ενω με αυτο τον τροπο που εγραψα*  υπαρχει παραστατικο με περιγραφη και ΙΜΕΙ συσκευης.

*δεν τον εχω βγαλει απο το μυαλο μου αλλα εχει συμβει και τους επιασαν κατα τυχη οταν αγορασαν 2 φιλοι απο το ιδιο μαγαζι και ειχαν ιδιο αριθμο παραστατικου. 

Στις 31/12/2023 στις 10:01 ΜΜ, PaNtErAz είπε

Είδες τι έξυπνος είμαι; Έβγαλα ολόκληρη απάτη από το μυαλό μου! ;)

Συνεχίζουμε...

Ναι ρε παιδιά αλλά και με την ίδια λογική με το λογισμικό που λέτε δεν θα μπορούσαν απλά να βάλουν και επωνυμία μέσα στην απόδειξη; Αφού βάζουν imei, serial number κτλ όλα πλασματικά μέσω software και τυπώνουν 20 ιδιες αποδείξεις στο να προσθέσουν και το όνομα κολλάνε;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Raezino είπε

Ναι ρε παιδιά αλλά και με την ίδια λογική με το λογισμικό που λέτε δεν θα μπορούσαν απλά να βάλουν και επωνυμία μέσα στην απόδειξη; Αφού βάζουν imei, serial number κτλ όλα πλασματικά μέσω software και τυπώνουν 20 ιδιες αποδείξεις στο να προσθέσουν και το όνομα κολλάνε;

To Πελατης Λιανικης ειναι αυτο που τους βολευει...

Εαν βαλουν επωνυμια θα πρεπει να ανοιξουν καρτελα πελατη στο ERP τους και σε ενδεχομενο ελεγχο θα φανει.

Για τιμολογιο δεν το συζηταμε καν γιατι ανεβαινει στο myDATA....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 5/1/2024 στις 9:46 ΠΜ, k_w_t είπε

Που στο jmc?

Δημοσ.
Στις 3/1/2024 στις 11:23 ΠΜ, k_w_t είπε

Μια χαρα γινεται ...

περιμένε φίλε για να καταλάβω. το προιον είναι αυθεκτικό κ άθικτο? κανούργιο ? έχει κανονικά την εγγύηση αντιπροσωπείας 2 ετών? επειδή από jmctech σκεφτομαι κ γω να αγοράσω κάποιο iphone με αρθρο 39α. και εκει ζητάει τραπεζική μεταφορά. δε ξέρω τι είναι πιο ασφαλές. νμζ αγορά με κάρτα ισως να είναι πιο ασφαλές. 

προσωπικά με νοιάζει να μη χάσω τα λεφτά μ. ή να παραλάβω κακό προιον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, nasos96 είπε

περιμένε φίλε για να καταλάβω. το προιον είναι αυθεκτικό κ άθικτο? κανούργιο ? έχει κανονικά την εγγύηση αντιπροσωπείας 2 ετών? επειδή από jmctech σκεφτομαι κ γω να αγοράσω κάποιο iphone με αρθρο 39α. και εκει ζητάει τραπεζική μεταφορά. δε ξέρω τι είναι πιο ασφαλές. νμζ αγορά με κάρτα ισως να είναι πιο ασφαλές. 

προσωπικά με νοιάζει να μη χάσω τα λεφτά μ. ή να παραλάβω κακό προιον. 

Σε τιμολογιο δεν μπορει να γινει αλχημεια... Αποστελλονται αυτοματα στην ΑΑΔΕ.

Στις 24/2/2024 στις 3:40 ΜΜ, nat10 είπε

Που στο jmc?

Οχι σε μαγαζι που βαρεσε πιστολι γινοταν...

Τους εχουν καταδικασει για πολλα αλλα σιγα μην τους βρουν στην Copa Cabana που πινουν τα μοχιτο τους..

Επεξ/σία από k_w_t
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 29/2/2024 στις 9:31 ΠΜ, k_w_t είπε

Σε τιμολογιο δεν μπορει να γινει αλχημεια... Αποστελλονται αυτοματα στην ΑΑΔΕ.

Οχι σε μαγαζι που βαρεσε πιστολι γινοταν...

Τους εχουν καταδικασει για πολλα αλλα σιγα μην τους βρουν στην Copa Cabana που πινουν τα μοχιτο τους..

Επίσης, δεν έχω καταλάβει πως αφήνουν κ λειτουργούν τα μαγαζια που λένε τιμή λιανικής πχ 1000ευρω, τιμη τιμολογίου 990. τι φάση???
τι γίνεται με το ΦΠΑ?? τι κόλπα είναι αυτά??

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nasos96 είπε

Επίσης, δεν έχω καταλάβει πως αφήνουν κ λειτουργούν τα μαγαζια που λένε τιμή λιανικής πχ 1000ευρω, τιμη τιμολογίου 990. τι φάση???
τι γίνεται με το ΦΠΑ?? τι κόλπα είναι αυτά??

Μαϊμου ή πειραγμενη  ταμειακή μηχανη μπορει να υπαρξει, μαιμου τιμολογιο δεν γινετε γιατι στελνετε αμεσως στο myDATA...

Δημοσ.

οκ καταλαβαίνω αυτό π λες, εχει βάση. άρα λογικά με τιμολόγιο δύσκολα να κανουν λαμογια, δε παίζει φαντάζομαι. ισως προχωρήσω σε παρραγελία αλλά λέει 15-30 μέρες, φοβαμαι όμως ότι πανω στο μήνα θα μ πουν δε το βρήκαμε απο το προμηθευτή μας κλπ κόλπα.

βρήκα στο bestprice το eurogoods.gr που λέει άμεσα διαθέσιμο αλλά ζητά 3-4 χαρτιά για να δουν ότι κ καλα δικαιόυσαι χωρίς φπα??? τι είναι αυτά ??? κ το καλύτερο θέλουν 25 με 30 μέρες για τον έλεγχο !!! το 2024!!!! όπου έχω πάει το αφμ δίνω κ το βλέπουν ότι δικαιούμαι χωρίς φπα εντωμεταξύ. τι ν πεις, οτι ν ναι.

αν έχει αγοράσει κάποιος από το συγκεκριμένο ας μας πει την εμπειρία του ή αν έχουμε κάποιους που προχώρησαν σε νέα παραγγελία από jmctech, ας μας πουν

Δημοσ.

Δεν έχω παραγγείλει με τιμολόγιο αλλά λιανική. Έχουν περάσει 30 ημέρες και καμία ενημέρωση για το προιόν. Σε τηλεφώνημά μου μου είπαν άλλες 15 ημέρες και βλέπουμε. Σκέφτομαι να απευθυνθώ στον συνήγορο του καταναλωτή αλλά λογικά θα αργήσει να ανταποκριθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...