Son^Goku Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Πέθανε το scroll click του Roccat Kova και ψάχνω για αντικαταστάτη. Το θέλω είτε αμφιδέξιο είτε για αριστερόχειρα. Με έχει βολέψει άπειρα, και θέλω να έχει 2 κουμπία μπροστά αριστερά και δέξια για back/forward. Υπάρχει κάτι στα 50ε πάνω κάτω σε αυτό ή λίγο πιο μεγάλο μέγεθος; Αν είναι και ασύρματο μπορεί να ανεβεί το μπάτζετ.
BadBoy Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Επειδή και εγώ το χρησιμοποιώ με το αριστερό, εδώ και εδώ θα βρεις προτάσεις που έχω κάνει στο παρελθόν. Πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις είναι το Corsair M55 RGB Pro, αλλά δεν είναι ασύρματο. Προσωπικά αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το Razer Viper Ultimate (προσοχή, όχι το V2, δεν είναι αμφιδέξιο) και με έχει βολέψει αρκετά, αλλά είναι λίγο διαφορετικό σε σχήμα από το Kova. 2
JPaxilleas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μπορείς να δεις και το Roccat Kone AIMO Remastered εδώ μια και ήσουν κάτοχος Roccat. Βέβαια δεν είναι ασύρματο και έχει 78 ευρώ, αλλά ίσως σε βολέψει καλύτερα εφόσον είσαι εξοικειωμένος στη χρήση ποντικιού από την ίδια εταιρεία.
Λύση nickol-us Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, JPaxilleas είπε Μπορείς να δεις και το Roccat Kone AIMO Remastered εδώ μια και ήσουν κάτοχος Roccat. Βέβαια δεν είναι ασύρματο και έχει 78 ευρώ, αλλά ίσως σε βολέψει καλύτερα εφόσον είσαι εξοικειωμένος στη χρήση ποντικιού από την ίδια εταιρεία. Πες μου οτι σου μοιάζει για αμφιδέξιο...; 1 ώρα πριν, Son^Goku είπε Πέθανε το scroll click του Roccat Kova και ψάχνω για αντικαταστάτη. Το θέλω είτε αμφιδέξιο είτε για αριστερόχειρα. Με έχει βολέψει άπειρα, και θέλω να έχει 2 κουμπία μπροστά αριστερά και δέξια για back/forward. Υπάρχει κάτι στα 50ε πάνω κάτω σε αυτό ή λίγο πιο μεγάλο μέγεθος; Αν είναι και ασύρματο μπορεί να ανεβεί το μπάτζετ. Αν πιάνουν τα χέρια σου (ή κάποιου φίλου), αξίζει και η επισκευή αν μιλάμε μόνο για το διακοπτάκι 1
JPaxilleas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, nickol-us είπε Πες μου οτι σου μοιάζει για αμφιδέξιο...; Αν πιάνουν τα χέρια σου (ή κάποιου φίλου), αξίζει και η επισκευή αν μιλάμε μόνο για το διακοπτάκι Ουπς! Όχι και έχεις δίκιο φίλε. Στο "θέλω είτε αμφιδέξιο είτε για αριστερόχειρα" εγώ το έκανα δεξιόχειρα... Εμ δεξιόχειρας είμαι έτσι σκέφτηκα 😅 Λάθος μου.... 1
Son^Goku Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Στις 28/12/2023 στις 1:23 ΜΜ, nickol-us είπε Πες μου οτι σου μοιάζει για αμφιδέξιο...; Αν πιάνουν τα χέρια σου (ή κάποιου φίλου), αξίζει και η επισκευή αν μιλάμε μόνο για το διακοπτάκι Μου έτυχε δώρο το corsair harpoon rgb και μάλλον θα το παλέψω με αυτό αφού δε βρίσκω κάτι αντίστοιχο με τα πάνω κουμπιά του kova δίπλα από το αριστερό και δεξί κλικ του kova. Και σε μέγεθος όλα μου φαίνονται πιο μικρά. Θα επιχειρήσω να το διορθώσω, υπάρχει κάποιος οδηγός και εξαρτήματα;
nickol-us Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 50 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Μου έτυχε δώρο το corsair harpoon rgb και μάλλον θα το παλέψω με αυτό αφού δε βρίσκω κάτι αντίστοιχο με τα πάνω κουμπιά του kova δίπλα από το αριστερό και δεξί κλικ του kova. Και σε μέγεθος όλα μου φαίνονται πιο μικρά. Θα επιχειρήσω να το διορθώσω, υπάρχει κάποιος οδηγός και εξαρτήματα; Αν έχεις ανοίξεις κάποιο στο παρελθόν, όλα μοιάζουν λίγο πολύ. Το youtube πλέον γεμάτο από τέτοια video, αν βρήκα σωστά το μοντέλο (είναι και αρκετά αναλυτικό σε γρήγορο preview που έκανα) https://www.youtube.com/watch?v=uQxy5afLORg 1
Son^Goku Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 10 ώρες πριν, nickol-us είπε Αν έχεις ανοίξεις κάποιο στο παρελθόν, όλα μοιάζουν λίγο πολύ. Το youtube πλέον γεμάτο από τέτοια video, αν βρήκα σωστά το μοντέλο (είναι και αρκετά αναλυτικό σε γρήγορο preview που έκανα) https://www.youtube.com/watch?v=uQxy5afLORg Σε ευχαριστώ πολύ. Να ψάξω και σε κανένα ebay για ανταλλακτικά. 1
lefwar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Εγώ μετά από τα παλιά κλασσικά Microsoft Intelli Optical 1.1 που χρησιμοποιούσα για χρόνια και σταμάτησε η κυκλοφορία τους, βολέυτηκα με το Steelseries Sensei 310 για ενσύρματο πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα