thelos257 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα εχω αυτο τον φορητο υπολογιστη εδω της γυναικας μου με αυτα τα χαρακτηριστικα: 4GB RAM Intel Celeron N3350 1.10Ghz 256GB SSD. Του εβαλα τα windows 10 pro ομως παρολα αυτα και τον νεο σκληρο δισκο ssd 256gb ειναι υπερβολικα αργος του θανατα σχεδον. Υπαρχει καποια ελαφρυα εκδοση των windows 10 να του περασω για να μην ειναι τοσο slow ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, thelos257 είπε Intel Celeron N3350 1.10Ghz Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό το καβουρντιστήρι. Μέχρι 7άρια τραβάει και πάλι με το ζόρι ή καμία ελαφριά διανομή linux. Αν θέλεις να μείνεις με τα 10άρια θα πρέπει να το συνηθίσεις. Βασικά, αν η εγκατάσταση είναι φρέσκια ίσως να στρώσει κάπως μετά που θα τελειώσει με τις ενημερώσεις, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι' αυτό το καβουρντιστήρι. Μέχρι 7άρια τραβάει και πάλι με το ζόρι ή καμία ελαφριά διανομή linux. Αν θέλεις να μείνεις με τα 10άρια θα πρέπει να το συνηθίσεις. Βασικά, αν η εγκατάσταση είναι φρέσκια ίσως να στρώσει κάπως μετά που θα τελειώσει με τις ενημερώσεις, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Δεν μπορουμε να του βαλουμε καμια ελαφρυα εκδοση των windows 10 ; Επειδη εχει αυτοκολλητο πισω για τα windows 10. δεν βρισκω οδηγους για windows 7. Αν του βαλω Linux που θα βρω οδηγους μετα drivers ; ειναι το Lenovo V110 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από thelos257 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Τα ξέρω αυτά τα λάπτοπ και πραγματικά είναι ντροπή για τις εταιρείες που τα κυκλοφορούν. Ότι έκδοση 10 και να βάλεις πάλι θα σέρνεται. Άστο έτσι μέχρι να τελειώσει τις ενημερώσεις και δούλεψε το λίγο μήπως το συνηθίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, thelos257 είπε Του εβαλα τα windows 10 pro ομως παρολα αυτα και τον νεο σκληρο δισκο ssd 256gb ειναι υπερβολικα αργος του θανατα σχεδον. δοκίμασε Chrome OS Flex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Στις 28/12/2023 στις 5:33 ΜΜ, hp8 είπε δοκίμασε Chrome OS Flex Θα δουλευει ομως ; αυτο σκεφτομαι και εγω αλλα επειδη δεν το βλεπω στην λιστα του chrome os θα το δοκιμασω ομως. Στις 28/12/2023 στις 9:59 ΠΜ, micos000 είπε Τα ξέρω αυτά τα λάπτοπ και πραγματικά είναι ντροπή για τις εταιρείες που τα κυκλοφορούν. Ότι έκδοση 10 και να βάλεις πάλι θα σέρνεται. Άστο έτσι μέχρι να τελειώσει τις ενημερώσεις και δούλεψε το λίγο μήπως το συνηθίσεις. Καλημερα σιγουρα ειναι ντροπη για τις εταιριες να τα βγαζουν και να τα κυκλοφορουν. Δεν υπαρχει καποια ελαφρυα εκδοση των windows 10 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, thelos257 είπε Θα δουλευει ομως ; αυτο σκεφτομαι και εγω αλλα επειδη δεν το βλεπω στην λιστα του chrome os θα το δοκιμασω ομως. στη λίστα είναι ότι μηχανήματα αφορούν το chrome os το flex είναι για όλα Το έχω σε σταθερό με c2d E4500 -775 & 4 gb ram https://www.pcsteps.gr/199142-εγκατάσταση-chrome-os-flex-στο-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, thelos257 είπε Δεν υπαρχει καποια ελαφρυα εκδοση των windows 10 ; Όχι για αυτήν την μπαχαντέλα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 7 Μαρτίου Share Δημοσ. 7 Μαρτίου βαλε linux . κάποια ελαφριά διανομή . drivers θα βρει μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slr Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου Δες εδώ https://www.insomnia.gr/forums/topic/824464-windows-x-lite-εχει-βαλει-κανεις-να-μας-πει-πως-τα-βλεπει/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Δοκιμαζεις x-lite windows 10. Πειραγμενη εκδοση δηλαδη. Αλλιως μια διανομη linux πχ. lubuntu Αλλιως, τιποτα. Ο επεξεργαστης του ειναι για τα σκουπιδια, οτιδηποτε και να βαλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Xubuntu, Linux Mint XFCE Edition, MX Linux κλπ. Μια distro με XFCE desktop, ώστε να είναι ελαφριά, σταθερή, και χωρίς να υστερείται σε features. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Μπορεις και να βαλεις τα lite απο Ghostspectre Εγω τα εχω μετατρεψει στα Ελληνικα γιατι ειναι μονο στα Αγγλικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JPaxilleas Δημοσ. 19 Μαρτίου Share Δημοσ. 19 Μαρτίου Πληροφοριακά μπορείς να δεις εδώ όπως έιπαν και οι άλλοι φίλοι τα Windows X-Lite (εδώ). Έρχονται σε διάφορες εκδόσεις όπως μπορείς να δεις στην εικόνα που ακολουθεί. Είχα δοκιμάσει τη έκδοση Ultralight σε ένα παλιό μηχάνημα. Δυστυχώς τα έπαιξε το μηχάνημα (πήρε φωτιά που λέμε 😅) οπότε αποσύρθηκε για να έδειχνα καμια εικόνα, αλλά από ότι θυμάμαι πήγαινε πολύ πιο γρήγορα από πριν. Πρακτικά καμία σχέση με πριν, λογικό αφού μόνο τα απολύτως απαραίτητα είχαν εγκατασταθεί με την εν λόγω έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα