Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, haris_216 είπε

Άσχετο με το ζητούμενο του νήματος αλλά θα μου ήταν περίεργο (ή τουλάχιστον σπάνιο) να συμφωνήσει ο εργοδότης να λύσετε τη σύμβαση 2/1 αντί για 31/12. Γιατί με το που γυρίζει ο χρόνος (απ' όσο ξέρω) δικαιούσαι να πληρωθείς και την άδεια του 2024

Και να μη συμφωνει, τι μπορει να σου κανει;

Παραιτηση οποτε θες εσυ δηλωνεις, οχι οποτε θελει ο εργοδοτης. Μπορει να σε απολυσει νωριτερα μονο αλλα θα δικαιουσαι αποζημιωση.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δεν είμαι σίγουρος αλλά αν φαίνεται ενεργός στην παλιά δουλειά, ενδεχομένως ο νέος εργοδότης να μην μπορεί να κάνει την πρόσληψη.

Εγώ είμαι σίγουρος. Μια χαρά μπορεί να κάνει πρόσληψη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Εγώ είμαι σίγουρος. Μια χαρά μπορεί να κάνει πρόσληψη. 

Δηλαδή αν στην μια δουλειά είναι δηλωμένος στον Εργάνη με ωράριο Δ-Π 7:00-15:00, και στην 2η δουλειά ο εργοδότης δηλώσει πρόσληψη επίσης με ωράριο Δ-Π 07:00-15:00, το σύστημα στον Εργάνη δεν θα βγάλει κάποια ειδοποίηση στον 2ο εργοδότη; Μιλάμε για την περίπτωση που ο 1ος εργοδότης δεν έχει κάνει ακόμη λύση της σύμβασης και ο υπάλληλος φαίνεται ακόμη ενεργός στην 1η εργασία.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Δηλαδή αν στην μια δουλειά είναι δηλωμένος στον Εργάνη με ωράριο Δ-Π 7:00-15:00, και στην 2η δουλειά ο εργοδότης δηλώσει πρόσληψη επίσης με ωράριο Δ-Π 07:00-15:00, το σύστημα στον Εργάνη δεν θα βγάλει κάποια ειδοποίηση στον 2ο εργοδότη; Μιλάμε για την περίπτωση που ο 1ος εργοδότης δεν έχει κάνει ακόμη λύση της σύμβασης και ο υπάλληλος φαίνεται ακόμη ενεργός στην 1η εργασία.

Το ερώτημα είναι το αν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Μπορεί να γίνει μια χαρά. Το θέμα με τα ωράρια είναι εντελώς άσχετο με το αν μπορεί να γίνει πρόσληψη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Το ερώτημα είναι το αν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Μπορεί να γίνει μια χαρά. Το θέμα με τα ωράρια είναι εντελώς άσχετο με το αν μπορεί να γίνει πρόσληψη. 

Πως τα ωράρια είναι άσχετα με την πρόσληψη; Αν τα ωράρια που θα δηλώσει ο 2ος εργοδότης συμπίπτουν με τα ωράρια του 1ου εργοδότη δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Το ότι ο topic starter δεν σκέφτηκε να αναφέρει τα ωράρια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα λάβουμε και υπόψη.

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...