Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τραγικοί το λιγότερο. Ρε Μπεζο δεν θα χορτάσεις? Διαφημίσεις ενώ πληρώνεις είναι σουρεαλιστικη κατάσταση. Που πάμε δεν ξέρω. 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ovidius80 είπε

Βασικά σαν συνδρομητής prime μου ήρθε και μένα mail εδώ στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη αλλαγή και την ύπαρξη των διαφημίσεων και την δυνατότητα αγοράς της Ad-free υπηρεσίας για $2.99 περισσότερα. Η υπηρεσία διακόπηκε πάραυτα καθώς ούτε από την Amazon κάνω πολλές αγορές πλέον ούτε κάθομαι να δω κάποια από τις σειρές της Amazon που δεν μπορώ να την βρω κι αλλού. Το καλύτερο ευτυχώς δεν έχω αγοράσει κάποια ταινία ή σειρά από την amazon σε ηλεκτρονική μορφή για να κλαίω τα λεφτά μου.

Και γω έχω prime αλλά δε μου ήρθε κάτι τέτοιο σε emàil.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Και γω έχω prime αλλά δε μου ήρθε κάτι τέτοιο σε emàil.

Να και τα πειστήρια του εγκλήματος. Λογικά όπου να ναι θα ερθει και σε ΄σενα.

Capture.PNG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ovidius80 είπε

Να και τα πειστήρια του εγκλήματος. Λογικά όπου να ναι θα ερθει και σε ΄σενα.

Capture.PNG

Καλά εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, cancel κατευθείαν.

Κοίταξα όλα τα email μήπως μου ξέφυγε δεν βρίσκω κάτι.

Εγώ το ενεργοποίησα από την tv πάντως με 6 ευρώ το μήνα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Καλά εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, cancel κατευθείαν.

Κοίταξα όλα τα email μήπως μου ξέφυγε δεν βρίσκω κάτι.

Εγώ το ενεργοποίησα από την tv πάντως με 6 ευρώ το μήνα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το είχα ξεκινήσει όταν ημουν εξωτερικό όχι για το video αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά του amazon και το Video ήρθε πακέτο. Για αυτό και το κραταγα ως τώρα. Αλλά πλέον δεν αξιζει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ovidius80 είπε

Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το είχα ξεκινήσει όταν ημουν εξωτερικό όχι για το video αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά του amazon και το Video ήρθε πακέτο. Για αυτό και το κραταγα ως τώρα. Αλλά πλέον δεν αξιζει

Ναι, το prime μετράει πολυ, αλλά δεν ισχύει Ελλάδα δυστυχώς.

Δημοσ.

ήδη ήταν σπαστικό (σε σχέση τουλάχιστον με τα netflix/disney) για τα trailer που πετούσε συχνά και κανείς δεν ζήτησε ... ας το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο #!@#$!%!@%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...