Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Τραγικοί το λιγότερο. Ρε Μπεζο δεν θα χορτάσεις? Διαφημίσεις ενώ πληρώνεις είναι σουρεαλιστικη κατάσταση. Που πάμε δεν ξέρω.
thanosAIAS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, ovidius80 είπε Βασικά σαν συνδρομητής prime μου ήρθε και μένα mail εδώ στην Ελλάδα για την συγκεκριμένη αλλαγή και την ύπαρξη των διαφημίσεων και την δυνατότητα αγοράς της Ad-free υπηρεσίας για $2.99 περισσότερα. Η υπηρεσία διακόπηκε πάραυτα καθώς ούτε από την Amazon κάνω πολλές αγορές πλέον ούτε κάθομαι να δω κάποια από τις σειρές της Amazon που δεν μπορώ να την βρω κι αλλού. Το καλύτερο ευτυχώς δεν έχω αγοράσει κάποια ταινία ή σειρά από την amazon σε ηλεκτρονική μορφή για να κλαίω τα λεφτά μου. Και γω έχω prime αλλά δε μου ήρθε κάτι τέτοιο σε emàil.
ovidius80 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Και γω έχω prime αλλά δε μου ήρθε κάτι τέτοιο σε emàil. Να και τα πειστήρια του εγκλήματος. Λογικά όπου να ναι θα ερθει και σε ΄σενα.
thanosAIAS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ovidius80 είπε Να και τα πειστήρια του εγκλήματος. Λογικά όπου να ναι θα ερθει και σε ΄σενα. Καλά εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, cancel κατευθείαν. Κοίταξα όλα τα email μήπως μου ξέφυγε δεν βρίσκω κάτι. Εγώ το ενεργοποίησα από την tv πάντως με 6 ευρώ το μήνα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.
ovidius80 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε Καλά εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, cancel κατευθείαν. Κοίταξα όλα τα email μήπως μου ξέφυγε δεν βρίσκω κάτι. Εγώ το ενεργοποίησα από την tv πάντως με 6 ευρώ το μήνα, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το είχα ξεκινήσει όταν ημουν εξωτερικό όχι για το video αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά του amazon και το Video ήρθε πακέτο. Για αυτό και το κραταγα ως τώρα. Αλλά πλέον δεν αξιζει
thanosAIAS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, ovidius80 είπε Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ το είχα ξεκινήσει όταν ημουν εξωτερικό όχι για το video αλλά για τα δωρεάν μεταφορικά του amazon και το Video ήρθε πακέτο. Για αυτό και το κραταγα ως τώρα. Αλλά πλέον δεν αξιζει Ναι, το prime μετράει πολυ, αλλά δεν ισχύει Ελλάδα δυστυχώς.
kodorevi8ulis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 ήδη ήταν σπαστικό (σε σχέση τουλάχιστον με τα netflix/disney) για τα trailer που πετούσε συχνά και κανείς δεν ζήτησε ... ας το κάνουν ακόμα μεγαλύτερο #!@#$!%!@%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα