Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

μαυρα = λιγοτερα χρηματα

Μα τα χρηματα του φιλου του δεν ειναι μαυρα αφου τα εχει ηδη στην τραπεζα για να θελει να του κανει εμβασμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαυρα = αυτος που θα κανει τις εργασιες δεν θα κοψει παραστατικα

θα τα παρει στο χερι μετρητα

Επεξ/σία από etheo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Μα τα χρηματα του φιλου του δεν ειναι μαυρα αφου τα εχει ηδη στην τραπεζα για να θελει να του κανει εμβασμα

Προφανως θα τα λαβει μαυρα αυτος που κανει την δουλεια. 5000 μαυρα μετρητα ή 6200 με τιμολογιο/αποδειξη και καταθεση στον εταιρικο λογαριασμο. Δεν καταλαβαινω που σκαλωνεις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, etheo είπε

μαυρα = αυτος που θα κανει τις εργασιες δεν θα κοψει παραστατικα

Α οκ τωρα το καταλαβα. Να τα παρει δηλαδη ο μαστορας μαυρα σε μετρητα και να τρεχει μετα ο ts εαν του ζητηθει απο την εφορια εξηγησεις για το πως βρεθηκαν στο λογαριασμο του τα χρηματα. Αφου ειναι ετσι ας του τα στειλει ταχυδρομικα σε φακελο, γιατι με μεταφορα ο μονος απο τους 3 (φιλος εξωτερικο-ts -μαστορας) που μπορει να εχει προβλημα ειναι o ts που απλα αναλαμβανει να κανει την εξυπηρετηση. Εγω δεν θα το διακυνδυνευα στην θεση του Ts οσο φιλος και να ηταν ο αλλος το θεωρω αστειο λογο για να καθομαι και να τρεχω μετα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Μάλλον δεν θα ασχοληθώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

Ταχυδρομείο δεν παίζει νομίζω γιατί είναι εξωτερικό.

Σωστά κατάλαβες, μαύρα τα θέλει ο μάστορας, ο φίλος μου σε τράπεζα τα έχει λευκά..

Με moneygram μπορεί τέτοιο ποσό?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, el_greco1993 είπε

Σωστά κατάλαβες, μαύρα τα θέλει ο μάστορας, ο φίλος μου σε τράπεζα τα έχει λευκά..

Οποιαδήποτε συναλλαγή πάνω από 1000€ χτυπάει και μπορεί να σας καλέσουν για έλεγχο. Και τα moneygram - westernunion. Τα μετρητά σε φάκελο είτε είναι εσωτερικό είτε εξωτερικό απαγορεύονται. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις (δηλωμένο) πολύ χαμηλό εισόδημα. Δεν σου λέω οτι θα σε πιάσουν με τη μία από ένα εμβασμα τρίτου, αλλά σε ενδεχόμενο μελλοντικό έλεγχο θα έχεις πρόβλημα. Αν ο φίλος σου βρίσκεται σε χώρα σχετικά κοντά, καλό θα ήταν να τα φέρει ο ίδιος και να πληρώσει τον εργολάβο. Διαφορετικά υπάρχουν λύσεις, αλλά κάπως απιθανο το βλέπω πχ ο εργολάβος να έχει λογαριασμό σε φορολογικό παράδεισο για να του τα στείλει εκεί :-D

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, el_greco1993 είπε

Αν το ποσό είναι λίγο πάνω από τα 5κ όπως λες τότε το ΦΠΑ θα είναι κοντά στα 1500. Δεν λέω ότι είναι λίγα αλλά από το να έχετε ιστορίες ας τα κάνει όλα με τον νόμιμο τρόπο να τελειώνει, διαφορετια να βρει αυτός κάποιο άλλο τρόπο που να μην έχει πιθανότητες να βάλει εσένα σε μπελα. Η μεταφορά στον λογαρισμο σου δεν είναι λύση να ρισκάρεις εσυ να βρεις μπελά για να κερδίσει χρήματα ο φίλος.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν το ποσό είναι λίγο πάνω από τα 5κ όπως λες τότε το ΦΠΑ θα είναι κοντά στα 1500. 

1200€

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρεωστική κάρτα (συνδεδεμένη με το λογαριασμό του) του για να γίνουν αναλήψεις από atm υπάρχει;;; 

Επεξ/σία από hydra7
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, el_greco1993 είπε

Απο 999€ και πάνω θέλει ΑΦΜ .Οπότε στέλνει λιγότερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, fmarkos είπε

1200€

1200€ δεν είναι σίγουρα επειδη  ο ts γράφει ότι είναι πάνω από 5κ το ποσό.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.

Έχει πλάκα τελικά η ιστορία, μπαίνουν διάφοροι στο φόρουμ και ζητάνε συμβουλές (δημόσια) για το πως θα κλέψουν την εφορία, είτε πληρώντας μαύρα είτε με άλλους τρόπους και μπαίνουμε και στην διαδικασία να απαντήσουμε. Όπως και να το δεις είναι αστείο το θέμα, μέχρι να πάνε τα πράγματα πολύ στραβά και να γίνει τραγικό...

• Like 2
Δημοσ.

Να εκδώσει μια χρεωστική που να είναι συνδεδεμένη με το λογαριασμό του. Την παίρνεις εσύ από τη διεύθυνση που θα ορίσει να πάει η κάρτα. Την ενεργοποιείς και κάνεις ανάληψη το ποσό σε 2-3 διαφορετικές ημέρες μιας και το όριο θα είναι 2-3 χιλιάρικα φαντάζομαι τη μέρα. Και να έχει κάρτα και να την έχει μαζί του που λέει ο λόγος ή εκδίδει νέα ή στη στέλνει ταχυδρομικός και κάνεις εσύ τις αναλήψεις. 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...