Προς το περιεχόμενο

Iphone 13 mini το 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

τώρα έχω το Samsung Galaxy A52s το οποίο δουλεύει μια χαρά. Τα μόνα προβλήματα που έχω είναι το μεγάλο μέγεθος του και η μέτρια κάμερα του.

Αξίζει τέλη 2023-αρχές 2024 να πάρω το iphone 13 mini μεταχειρισμένο για να αντικαταστήσω το κινητό μου;

Δημοσ.

Η σειρά 13 είναι ανάλογος το τι θέλεις.

13 mini άμα δεν θες να είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο

13 άμα χρησιμοποιείς φυσιολογικά το τηλ σου

13 pro άμα το χρησιμοποιείς αρκετά και θέλεις να έχεις μια όμορφη εμπειρία

13 pro max άμα είσαι εθισμένος στο τηλ 

Δημοσ.

Ναι αξίζει αν ξέρεις τι ζητάς και τι περιμένεις. 

Στο θεμα αυτονομίας αν δεν είσαι όλη μέρα στο τηλέφωνο θα βγάλει οριακά την ημερα. Με ένα power bank θα είσαι μια χαρά. 

Στο θεμα κάμερας δεν έχει τίποτα να ζηλεψει από άλλα τηλεφωνα. 

Αν κουράστηκες απο μεγάλες  οθόνες και ψάχνεις το απόλυτο μικρό που κανει τα πάντα αγόρασε το!

Δημοσ.

Αν δεν το χρησιμοποιεις ολη μερα και εισαι οκ με τη μικρη πλεον οθονη 5.4" ναι εχει ακομη ενημερωσεις λογισμικου ολη η σειρα 13.

Αν θες λιγο καλυτερη συνολικα συσκευη πας στο 13 με 6.1" το κανονικο με καλυτερη αυτονομία αλλα και ελαφρως ευκολοτερη μεταπωληση απο το mini.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/12/2023 στις 3:10 ΜΜ, tiNaKanw είπε

Καλησπέρα σας,

τώρα έχω το Samsung Galaxy A52s το οποίο δουλεύει μια χαρά. Τα μόνα προβλήματα που έχω είναι το μεγάλο μέγεθος του και η μέτρια κάμερα του.

Αξίζει τέλη 2023-αρχές 2024 να πάρω το iphone 13 mini μεταχειρισμένο για να αντικαταστήσω το κινητό μου;

Η μπαταρία θα είναι σκέτος πονοκέφαλος στο iPhone, είχα το 12αρι και πραγματικά η μπαταρία ήταν για κλάματα σε αυτονομία, σκέψου στο mini που είναι και ακόμα μικρότερη τι έχει να γίνει....

Κανονικό 13αρι είναι προτιμότερο να πάρεις αν και σε θέμα αυτονομίας, πιστεύω ότι θα είναι υποδεέστερο του Samsung, παρόλα αυτά, είναι μικρότερο σε μέγεθος επομένως, δε χρειάζεται να πας στο mini για να δεις διαφορά στο μέγεθος, το 13αρι είναι ήδη compact σε μέγεθος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...