Nikos3648 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους και καλα Χριστούγεννα ψάχνω μελανακια για τον οικογενειακό εκτυπωτή αλλά τα αυθεντικά βλέπω ότι είναι πολύ ακριβά. Πήρα κάνα 2 τηλέφωνα για μαγαζιά που επαναγεμιζουν αλλά μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο εκτυπωτή καλύτερα να πάρω τα αυθεντικά γιατί βγάζει προβλήματα. Τον εκτυπωτή δεν τον είχα αγοράσει εγώ όποτε τώρα απλά πρέπει να βρω τα μελάνια. τι μου συστήνετε να κάνω; Μπορώ να βρω από κάπου οτιδήποτε φθηνότερα ; Ευχαριστώ.
Λύση georgeole Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλα Χριστούγεννα ψάχνω μελανακια για τον οικογενειακό εκτυπωτή αλλά τα αυθεντικά βλέπω ότι είναι πολύ ακριβά. Πήρα κάνα 2 τηλέφωνα για μαγαζιά που επαναγεμιζουν αλλά μου είπαν ότι στο συγκεκριμένο εκτυπωτή καλύτερα να πάρω τα αυθεντικά γιατί βγάζει προβλήματα. Τον εκτυπωτή δεν τον είχα αγοράσει εγώ όποτε τώρα απλά πρέπει να βρω τα μελάνια. τι μου συστήνετε να κάνω; Μπορώ να βρω από κάπου οτιδήποτε φθηνότερα ; Ευχαριστώ. Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Αγαπητέ φίλε, το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκτυπωτές της HP που στο τέλος τους έχουν "e", δεν είναι το να βρεις φθηνότερα μελάνια, αλλά το να τα δεχτεί το μηχάνημα. Τα έχει έτσι κανονισμένα η εταιρεία, για να μας αναγκάζει να αγοράζουμε το πιο ακριβό υγρό στον πλανήτη: Τα original μελάνια. ΔΕΝ είναι σχήμα λόγου, είναι η ωμή πραγματικότητα, την οποία όσο και να την ψήσεις, ωμή παραμένει!☹️. Κατά συνέπεια, ΠΟΛΥ φθηνότερα θα σου έρθει να αλλάξεις το μηχάνημα με κάποιο άλλο, είτε inkjet είτε laser - αδιάφορο, το οποίο να δέχεται συμβατά. Γλιτώνεις έτσι ΚΑΙ κόπο ΚΑΙ χρήματα. 1
Nikos3648 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, georgeole said: Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Αγαπητέ φίλε, το μέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εκτυπωτές της HP που στο τέλος τους έχουν "e", δεν είναι το να βρεις φθηνότερα μελάνια, αλλά το να τα δεχτεί το μηχάνημα. Τα έχει έτσι κανονισμένα η εταιρεία, για να μας αναγκάζει να αγοράζουμε το πιο ακριβό υγρό στον πλανήτη: Τα original μελάνια. ΔΕΝ είναι σχήμα λόγου, είναι η ωμή πραγματικότητα, την οποία όσο και να την ψήσεις, ωμή παραμένει!☹️. Κατά συνέπεια, ΠΟΛΥ φθηνότερα θα σου έρθει να αλλάξεις το μηχάνημα με κάποιο άλλο, είτε inkjet είτε laser - αδιάφορο, το οποίο να δέχεται συμβατά. Γλιτώνεις έτσι ΚΑΙ κόπο ΚΑΙ χρήματα. Κατάλαβα. Παρηγγειλα τα αυθεντικά ένα 20ρικο και τα 2, βέβαια εκτυπώνουμε γύρω στις 15 σελίδες το μήνα όποτε απλά θα πληρώνουμε έστω και τα ακριβά μελάνια γιατί δεν συμφέρει να τον αλλάξουμε γιατί μαζί με το κόστος αυτού στα 120€ συν τον άλλον θα κάνουμε απόσβεση σε καμία πενταετία. Σ´ ευχαριστώ παρόλα αυτά για τη συμβουλή και θα το έχω υπόψη μου! καλη χρόνια να έχεις
georgeole Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Nikos3648 είπε Κατάλαβα. Παρηγγειλα τα αυθεντικά ένα 20ρικο και τα 2, βέβαια εκτυπώνουμε γύρω στις 15 σελίδες το μήνα όποτε απλά θα πληρώνουμε έστω και τα ακριβά μελάνια γιατί δεν συμφέρει να τον αλλάξουμε γιατί μαζί με το κόστος αυτού στα 120€ συν τον άλλον θα κάνουμε απόσβεση σε καμία πενταετία. Σ´ ευχαριστώ παρόλα αυτά για τη συμβουλή και θα το έχω υπόψη μου! καλη χρόνια να έχεις Καλή χρονιά! Με υγεία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα