Arracnar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Εχω ενα θεμα με ενα προιον που θελω να επιστρεψω για refund στο Aliexpress και ελεγα μηπως καποιος ξερει να με βοηθησει. Παραγγειλα μια καμερα και δουλεψε ισα-ισα 1 ωρα και παρεδωσε πνευμα.Εστειλα μυνημα στον seller εκει και μου εκανε approved το αιτημα για refund. Το θεμα ομως το εχω με την διευθυνση.Μου εδωσε αυτη: Xie Jinli 18938689403 China Guangdong Province Guangzhou Nansha District Shinanlu 230 Hao Letianyungu 2 Dong 307 CN 511455 Guangzhou Guangdong Province. Προσπαθησα στην ACS μιας και με αυτη μου ειχε ερθει το δεμα αρχικα και μου ειπαν οτι θα πρεπει αυτοι να μου στειλουν ενα δεκαψηφιο αριθμο αποστολης ή αριθμο εντολης. Ξαναστελνω μυνημα στον Κινεζο και μου λεει αυτη ειναι η διευθυνση και αλλοι δεν ειχαν θεμα να επιστρεψουν πραγματα. Θυμαμαι αρχικα στο αυτοκολλητο ειχε μια πιο αγγλοποιημενη διευθυνση.Εγραφε κατι road και τετοια αλλα δυστυχως πεταξα το τυλιγμα. Μπας και ξερει κανεις τι γινεται?.Μηπως σε ΕΛΤΑ,Γενικη ταχυδρομικη και αλλα δεν θα εχω θεμα.Ειδα οτι αρχικα η παραγγελια παει στην DpD Greece και μετα συνεχιζει με ACS. Εχω περιθωριο μεχρι 4 Γεναρη να κανω submit τον tracking code της επιστροφης.Παραθετω επισυννημενο Screen shot.
adversus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Με ΕΛΤΑ που είχα επιστρέψει κάτι πολύ παλιά στο banggood που πάλι μου έδωσαν απλά μια διεύθυνση δεν είχα πρόβλημα.
Arracnar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, adversus είπε Με ΕΛΤΑ που είχα επιστρέψει κάτι πολύ παλιά στο banggood που πάλι μου έδωσαν απλά μια διεύθυνση δεν είχα πρόβλημα. Τα εξοδα αποστολης τα πληρωσες εσυ η ο παραληπτης?.Μηπως θυμασαι?
adversus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Arracnar είπε Τα εξοδα αποστολης τα πληρωσες εσυ η ο παραληπτης?.Μηπως θυμασαι? Τα είχα πληρώσει εγώ απλά εγώ είχα πληρώσει με paypal και τότε η paypal στα έδινε πίσω για επιστροφές. Στο ali αναγκαστικά τα χρεώνεσαι εσύ εκτός κι αν έχει αλλάξει κάτι που δε γνωρίζω μιας και έχω λίγο καιρό να παραγγείλω απο εκεί.
l3ft3r1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Πήγες δηλαδή στην ACS με το δέμα με την διεύθυνση πάνω όπως σου την έδωσαν, και αρνήθηκαν να το παραλάβουν?
Arracnar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε Πήγες δηλαδή στην ACS με το δέμα με την διεύθυνση πάνω όπως σου την έδωσαν, και αρνήθηκαν να το παραλάβουν? Ακριβως.Μου ειπαν οτι πρεπει να μου εκδοσουν αυτοι εκει απο Κινα η κωδικο αποστολης η εντολη αποστολης.
mxpert Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Λογικό γιατί αν δεν δεχτεί κανείς να το παραλάβει ας πούμε, η ACS θα έχει κάνει κάποια σοβαρά έξοδα μέχρι Κίνα και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει... Γιατί πας σε ακριβό κούριερ και όχι μια συστημένη αποστολή με ΕΛΤΑ ;
Arracnar Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mxpert είπε Λογικό γιατί αν δεν δεχτεί κανείς να το παραλάβει ας πούμε, η ACS θα έχει κάνει κάποια σοβαρά έξοδα μέχρι Κίνα και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει... Γιατί πας σε ακριβό κούριερ και όχι μια συστημένη αποστολή με ΕΛΤΑ ; Σκεφτηκα να περασω και απο ΕΛΤΑ.Εχει στον δρομο προς το σπιτι μου αλλα ηταν αργα και γινοταν σκοτωμος.Πληρωνουν τα σηματα κυκλοφοριας το πιθανοτερο.Θα ξαναπροσπαθησω αυριο.
arg_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) είχα επιστρέψει σε Κίνα πριν από καιρό με συστημένο ΕΛΤΑ και είχα το ίδιο πρόβλημα γιατί δεν ήταν προφανές τι ήταν το κάθε πεδίο της διεύθυνσης. Έκανα το συνοδευτικό μέσω της online εφαρμογής https://www.elta.gr/web-labeling γιατί στο κατάστημα δε νομίζω να έβρισκαν άκρη. 'Εβαλα τα πεδία όπως τα μάντευα καλύτερα και όλως περιέργως ο πωλητής στην Κίνα το παρέλαβε κανονικά και μου έκανε την πίστωση. Θα βοηθούσε αν σου έλεγε ο πωλητής τι έιναι το κάθε πεδίο (οδός, πόλη, κλπ) Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2023 από arg_
l3ft3r1s Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, mxpert said: Λογικό γιατί αν δεν δεχτεί κανείς να το παραλάβει ας πούμε, η ACS θα έχει κάνει κάποια σοβαρά έξοδα μέχρι Κίνα και κάποιος πρέπει να τα πληρώσει... Γιατί πας σε ακριβό κούριερ και όχι μια συστημένη αποστολή με ΕΛΤΑ ; Νομίζω πως έχει γίνει μια υπόθεση εδώ, που μπορεί να είναι πολύ σωστή, αλλά ο φίλος δεν το έχει πει ξεκάθαρα, και καλο είναι να ξεκαθαριστεί για να μπορέσει να προχωρήσει η συζήτηση σωστά: όταν πηγές @Arracnar στην ACS ζήτησες μήπως αποστολή με χρέωση παραλήπτη? Εάν ναι, αυτό είναι το πρόβλημα, και όχι η διεύθυνση αυτή καθ' αυτή. Το γεγονός ότι σου λέει "Return shipping paid by: Seller", σημαίνει ότι θα πληρώσεις τα μεταφορικά και μετά θα στα επιστρέψουν (αν και διαβάζω σε κριτικές ότι δεν δουλεύει τόσο καλά αυτό με το αλι). Δε σημαίνει ότι οι Ελληνικές κούριερ μπορούν να στείλουν δέμα με χρέωση παραλήπτη στο εξωτερικό. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2023 από l3ft3r1s 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα