Mhlogiatros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Τεσπα καλα κανετε και τα λετε / Εκτος αν εχεις κανει τιποτα ακαου share και τα στοιχεια κυκλοφορουνε στη πιατσα
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε Δεν μπηκαν στο μαιλ μου!απλα μπηκαν στο efood μπυ και παρηγγειλαν
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 με ποιον τρόπο απέκτησαν πρόσβαση στον λογαριασμό μου efood εφόσον το χρησιμοποιώ μόνο εγώ ;;;;;; Και αλλαξαν διευθυνσεις με δικα μου στοιχεια;; Γραφονταας ειμαστε απο κατω αχχαχαχαχχα
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Οχι απο το μαιλ σου παντως,εκτός αν βάζεις παντου τον ιδιο κωδικο και δεν εχεις 2FA ταυτοποιηση
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δεν τον εχω βαλει πουθενα αυτον τον κωδικο του efood! Και ηταν και δυσκολος! Οποτε προφανως ξερουν κ το εχουν ξανακανει ! Το εχουν μαθει το παιχνιδι πια
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 20 minutes ago, filipprin said: https://www.adslgr.com/forum/threads/1267859-Η-Europol-προειδοποιεί-443-ηλεκτρονικά-καταστήματα-τα-οποία-έχουν-μολυνθεί-με-credit-card-stealers Μπες στον κόπο να διαβάσεις και να κατανοήσεις τι ακριβώς λέει και αν έχει σχέση με το efood ή όχι.
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μια χαρα το διαβασα .Αν εχεις να προσθέσεις κατι πεστο να καταλαβω και εγω Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Και κατάλαβες ότι αν κάποιος έχει κλέψει αυτούσιο τον αριθμό της χρεωστικής σου, θα μπει να παραγγείλει μέσω του efood (γιατί κάνεις login με τον αριθμό της κάρτας φυσικά) και δεν θα αγοράσει οτιδήποτε ακριβό από οπουδήποτε αλλού. Συγχαρητήρια! Κερδίζεις το βραβείο "Μέσος Αναγνώστης Insomnia".
d_gkal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Γιατί οι τιμές του efood είναι υψηλότερες απ' του καταστήματος; Την πάτησα προχτές με παραγγελία που πλήρωσα 26€ ένα απ' την εφαρμογή του καταστήματος θα πλήρωνα κοντά 22€. 4€ στο αερα Το ίδιο συμβαίνει και στο box
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Τις ανεβάζουν μερικά καταστήματα για να καλύψουν τις (αρκετά υψηλές) προμήθειες του efood και του box.
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Τι να πεις εδω περα φευγουν 58 ευρω στον αερα αστά
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Και κατάλαβες ότι αν κάποιος έχει κλέψει αυτούσιο τον αριθμό της χρεωστικής σου, θα μπει να παραγγείλει μέσω του efood (γιατί κάνεις login με τον αριθμό της κάρτας φυσικά) και δεν θα αγοράσει οτιδήποτε ακριβό από οπουδήποτε αλλού. Συγχαρητήρια! Κερδίζεις το βραβείο "Μέσος Αναγνώστης Insomnia". Ναι γιατι για να τον βαλει οπουδηποτε αλλου θελει και αλλα στοιχεια οπως αυθεντικοποιηση απο το αππ της τραπεζας προσβαση στο κινητο στο μαιλ κτλ κτλ ενω μεσα στο εφουντ αυτα τα εχει λυμένα πρωφανως μιας και ειναι σουρωτηρη.Αυτο το ειπα γενικα και δεν αναφερόμουνα συγκεκριμενα στο ε-φοντ αφου εδω όπως εχω πει και αλλες φορες χτυπανε αυτους που αποθηκευουν καρτες.... Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
hawkpilot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 55 minutes ago, kleoeu1989 said: Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια! Ουτε καν να στειλει ειδοποιηση για αλλαγη διευθυνσης απο μυτιληνγ σε αθηνα!;;;; Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα; Δε φαίνεται να έχεις ιδιαίτερη επαφή με τεχνολογικά θέματα. Για ψάξου λίγο καλύτερα και κυρίως κάνε factory reset στο κινητό σου, format στον Η/Υ σου και μετά άλλαξε κωδικό στο e-mail σου και στο λογαριασμό που έχεις στο efood. Επίσης, μην αποθηκεύσεις ποτέ ξανα στοιχεία χρεωστικών/πιστωτικών καρτών σε κανένα site και για κανένα λόγο. 1
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Εχω επαφη απλα ειχα κανει το λαθος να παραγγελνω απο εκει κ να κρατηθουν στοιχεια εθνικης.απο δω κ περα επαθα κ εμαθα. Και μακρια απο το κωλοσαιτ αυτο που μονο κυκλωματα κ να τρωει λεφτα Ουτε καν ενα τηλεφωνο απλα να πηγαινει παραγγελιες δυο σε καποιους που γραφουν ειμαι στο δρομο Μια εξακριβωση κατι ..
hawkpilot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 2 minutes ago, kleoeu1989 said: Εχω επαφη απλα ειχα κανει το λαθος να παραγγελνω απο εκει κ να κρατηθουν στοιχεια εθνικης.απο δω κ περα επαθα κ εμαθα. Και μακρια απο το κωλοσαιτ αυτο που μονο κυκλωματα κ να τρωει λεφτα Δεκτόν αλλά κάνε αυτά που σου πρότεινα. Τουλάχιστον θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να έχεις κολλήσει malware. Επίσης, όπως νομίζω σου προτάθηκε σε παλαιότερα μηνύματα, ενεργοποίησε παντού 2FA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα