infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, kleoeu1989 said: Κανοντας login απευθειας μπαινει κανονικα με κωδικο παλιο μαιλ σου και στοιχεια σου!!! Και πού ακριβώς "φαίνεται ο παλιός κωδικός σου" που θα σήμαινε ότι τον αποθηκεύουν unencrypted; Ή τώρα θεωρείς κενό ασφαλείας ότι κάποιος που έχει πρόσβαση στο mail σου μπορεί να μπει και στο efood; Ξέρεις ότι αυτό ισχύει για οτιδήποτε δεν έχει 2FA, σωστά; Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από infin1tyGR
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια! Ουτε καν να στειλει ειδοποιηση για αλλαγη διευθυνσης απο μυτιληνγ σε αθηνα!;;;; Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια! Ουτε καν να στειλει ειδοποιηση για αλλαγη διευθυνσης απο μυτιληνγ σε αθηνα!;;;; Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα; στο email σου πως μπήκαν;αυτό ειναι δικιά σου ευθύνη .
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Τα ξεραν ολα απο εκει μεσα! Προφανως γινεται διαρροη στοιχειων!9 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Στις 29/12/2023 στις 3:30 ΠΜ, nos1 είπε Ωπ...Τι έχουμε εδώ;Μόλις σήμερα είχα την ίδια κουβέντα με συνάδελφο που τον φεσωσαν 30€ προχτές στην κάρτα του μέσω της efood. Άρα μάλλον δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις. Μου το ειχαν κανει κι εμενα περσι, αλλα το ειδα αμεσως απο εμαιλ επιβεβαιωσης παραγγελιας στο κινητο και πηρα το efood και την ακυρωσα επιτοπου. 1
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δεν μπηκαν στο μαιλ μου!απλα μπηκαν στο efood μπυ και παρηγγειλαν Κοιμομουνα και οταν ηρθε το μαιλ επιβεβαιωσης ηταν αργα πηρα τηλ αλλα δεν γινουαν τιποτά
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, kleoeu1989 είπε Δεν μπηκαν στο μαιλ μου!απλα μπηκαν στο efood μπυ και παρηγγειλαν 12 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια! Ουτε καν να στειλει ειδοποιηση για αλλαγη διευθυνσης απο μυτιληνγ σε αθηνα!;;;; Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα;
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μονο ακυρωση καρτας μου προλαβα κ αμφιβητηση συνναλαγησ´ Ευχομαι καποια στιγμη να βγουν ολα στη φορα γιατι τη μια 30 την αλλη 58 αυριο θα ναι 100…ας κανουν πιο ασφαλη την σελιδα τους η ας πληρωσουν τα λαθη τους κ τις διαρροες τους Εχουν γινει ενα σωρο περιστατικα και η e food δεν λεει τιποτα απλα βρειτε τα με την τραπεζα χαχαχαχαχ
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Στις 29/12/2023 στις 6:00 ΜΜ, filipprin είπε https://www.adslgr.com/forum/threads/1267859-Η-Europol-προειδοποιεί-443-ηλεκτρονικά-καταστήματα-τα-οποία-έχουν-μολυνθεί-με-credit-card-stealers 1
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Κατα τ αλλα εμπιστευτειτε μας για τις αγορες σας!!χαχαχχαχα
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε Εχουν γινει ενα σωρο περιστατικα και η e food δεν λεει τιποτα απλα βρειτε τα με την τραπεζα χαχαχαχαχ χαχχαχχχαχα καπου δεν τα λες καλα........ 1
kleoeu1989 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Μου τρωνε ετσι απλα 58 ευρω κυριε μου και το μονο που εχει να πει εκπροσωπος της e food ειναι καντε αμφισβητηση δεν ξερουμε Αρα λοιπον αφου εχει μολυνθει γιατι δεν κανουν τιποτα;;
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Εγω σου ειπα πώς στα φαγανε .ΔΕΝ ειπα πουθενα οτι ΔΕΝ φταιει το ε-φουντ.Απο την αλλη και εσυ τα λες πολυ μπερδεμενα...........
filipprin Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ζηταει πουθενα το ε-φουντ τον κωδικο απο το μαιλ σου? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2024 από filipprin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα