Προς το περιεχόμενο

απατη με efood

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από nos1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, kleoeu1989 said:

Κανοντας login απευθειας μπαινει κανονικα με κωδικο παλιο μαιλ σου και στοιχεια σου!!!

Και πού ακριβώς "φαίνεται ο παλιός κωδικός σου" που θα σήμαινε ότι τον αποθηκεύουν unencrypted; Ή τώρα θεωρείς κενό ασφαλείας ότι κάποιος που έχει πρόσβαση στο mail σου μπορεί να μπει και στο efood; Ξέρεις ότι αυτό ισχύει για οτιδήποτε δεν έχει 2FA, σωστά;

Επεξ/σία από infin1tyGR
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια!

Ουτε καν να στειλει ειδοποιηση για αλλαγη διευθυνσης απο μυτιληνγ σε αθηνα!;;;;

Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα;

• Confused 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε

Οτι και να λεμε απλα μπηκαν στο μαιλ μου με κωδικο μου παραγγειλανε και τελος !!! Βρηκαν και στοιχεια εθνιμης και μια χαρα μου φαγανε λεφτα! Και η efood την παπια!

Δηλαδη θελετε να μου πειτε πως ξερει καποιος το μαιλ μου ηξερε πως εχωe food και παρηγγειλε με τα στοιχεια μου ολα κινητο κ ονομα;

στο email σου πως μπήκαν;αυτό ειναι  δικιά σου ευθύνη  .

Δημοσ.
Στις 29/12/2023 στις 3:30 ΠΜ, nos1 είπε

Ωπ...Τι έχουμε εδώ;Μόλις σήμερα είχα την ίδια κουβέντα με συνάδελφο που τον φεσωσαν 30€ προχτές στην κάρτα του μέσω της efood.

Άρα μάλλον δεν μιλάμε για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Μου το ειχαν κανει κι εμενα περσι, αλλα το ειδα αμεσως απο εμαιλ επιβεβαιωσης παραγγελιας στο κινητο και πηρα το efood και την ακυρωσα επιτοπου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν μπηκαν στο μαιλ μου!απλα μπηκαν στο efood μπυ και παρηγγειλαν

Κοιμομουνα και οταν ηρθε το μαιλ επιβεβαιωσης ηταν αργα πηρα τηλ αλλα δεν γινουαν τιποτά

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kleoeu1989 είπε

Δεν μπηκαν στο μαιλ μου!απλα μπηκαν στο efood μπυ και παρηγγειλαν

12 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε

Δημοσ.

Μονο ακυρωση καρτας μου προλαβα κ αμφιβητηση συνναλαγησ´

Ευχομαι καποια στιγμη να βγουν ολα στη φορα γιατι τη μια 30 την αλλη 58 αυριο θα ναι 100…ας κανουν πιο ασφαλη την σελιδα τους η ας πληρωσουν τα λαθη τους κ τις διαρροες τους

Εχουν γινει ενα σωρο περιστατικα και η e food δεν λεει τιποτα απλα βρειτε τα με την τραπεζα χαχαχαχαχ

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kleoeu1989 είπε

Εχουν γινει ενα σωρο περιστατικα και η e food δεν λεει τιποτα απλα βρειτε τα με την τραπεζα χαχαχαχαχ

χαχχαχχχαχα καπου δεν τα λες καλα........

• Confused 1
Δημοσ.

Μου τρωνε ετσι απλα 58 ευρω κυριε μου και το μονο που εχει να πει εκπροσωπος της e food ειναι καντε αμφισβητηση δεν ξερουμε 

Αρα λοιπον αφου εχει μολυνθει γιατι δεν κανουν τιποτα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...